Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Issy-les-Moulineaux

63 €
Hotel Izzy by HappyCulture

Hotel Izzy by HappyCulture

3.0 kautta 5.0 3 Rue Georges Marie, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Hotel Izzy by HappyCulture on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 52 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
60 €
Hôtel Bootcamp by HappyCulture

Hôtel Bootcamp by HappyCulture

3.0 kautta 5.0 6 Rue Auguste Gervais, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Hôtel Bootcamp by HappyCulture on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 49 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
95 €
Novotel Suites Paris Issy les Moulineaux

Novotel Suites Paris Issy les Moulineaux

4.0 kautta 5.0 86 Rue Camille Desmoulins, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Novotel Suites Paris Issy les Moulineaux on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja baari. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 128 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Hôtel Luxor

Hôtel Luxor

24, Rue Ernest Renan, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Hôtel Luxor on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 39 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat televisiot ja ilmaiset hygieniatuotteet.
51 €
ibis budget Issy Les Moulineaux Paris Ouest

ibis budget Issy Les Moulineaux Paris Ouest

2.0 kautta 5.0 12 rue Jacques Henri Lartigue, ZAC Garibaldi, Issy-les-Moulineaux
Ibis budget Issy Les Moulineaux Paris Ouest on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aquaboulevardin teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 157 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
94 €
Aparthotel Adagio Porte de Versailles

Aparthotel Adagio Porte de Versailles

4.0 kautta 5.0 16 rue Eliane Jeannin Gareau, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Aparthotel Adagio Porte de Versailles on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aquaboulevardin teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden residenssissä on 137 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
61 €
Hôtel Gabriel Issy

Hôtel Gabriel Issy

3.0 kautta 5.0 32 Rue Des Freres Voisin, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Hôtel Gabriel Issy on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuntokeskuksen, aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 56 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
52 €
Aéro Club

Aéro Club

30 bd. des Frères Voisin, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Aéro Club on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 24 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Courtyard by Marriott Paris Porte de Versailles

Courtyard by Marriott Paris Porte de Versailles

3.5 kautta 5.0 5 RUE ERNEST RENAN, Issy-les-Moulineaux
Courtyard by Marriott Paris Porte de Versailles sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2020 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 350 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
55 €
ibis Paris Issy Les Moulineaux Val de Seine

ibis Paris Issy Les Moulineaux Val de Seine

3.0 kautta 5.0 213 Rue Jean Jacques Rousseau, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Ibis Paris Issy Les Moulineaux Val de Seine on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aquaboulevardin teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 164 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
98 €
Residhome Paris Issy-les-Moulineaux

Residhome Paris Issy-les-Moulineaux

4.0 kautta 5.0 22/24 rue du Passeur de Boulogne, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Residhome Paris Issy-les-Moulineaux on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aquaboulevardin teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden residenssissä on 145 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
85 €
Yays Issy Concierged Boutique Apartments

Yays Issy Concierged Boutique Apartments

20 Avenue Bourgain, Issy-les-Moulineaux
Yays Issy Concierged Boutique Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuivapesulapalvelut, concierge-palvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
68 €
Best Western Paris Porte de Versailles

Best Western Paris Porte de Versailles

3.0 kautta 5.0 11 Bis Avenue Jean Jaures, Issy-les-Moulineaux
Best Western Paris Porte de Versailles on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 35 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Studio Porte de Versailles

Studio Porte de Versailles

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aquaboulevardin teemapuisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
80 €
Paris d'Issy - Hôtel Porte de Versailles

Paris d'Issy - Hôtel Porte de Versailles

4 rue Auguste Gervais, Issy-les-Moulineaux, Ile de France
Paris d'Issy - Hôtel Porte de Versailles on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 51 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Issy-les-Moulineaux

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Issy-les-Moulineaux

Näytä kaikki

Kohteen Issy-les-Moulineaux hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Issy-les-Moulineaux? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 18 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Issy-les-Moulineaux löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Issy-les-Moulineaux, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Issy-les-Moulineaux tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 7 halpaa hotellia
 • 6 lapsiystävällistä hotellia
 • 3 luksushotellia
 • 11 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Issy-les-Moulineaux


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Issy-les-Moulineaux, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Issy-les-Moulineaux pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Novotel Suites Paris Issy les Moulineaux
 • Hôtel Gabriel Issy
 • Hôtel Bootcamp by HappyCulture

Kohteeseen Issy-les-Moulineaux tutustuminen


Issy-les-Moulineaux on tunnettu museoista ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Issy-les-Moulineaux ja sen lähellä kuuluu:

 • Eiffel-torni
 • Pariisin katakombit
 • Riemukaari
 • Galeries Lafayette
 • Versaillesin palatsi
 • Champ de Mars
 • Tour Montparnasse

Kun järjestät lomaa kohteeseen Issy-les-Moulineaux, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Pariisi (ORY-Orly). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Issy-les-Moulineaux?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Issy-les-Moulineaux, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Issy-les-Moulineaux, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja maaliskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja elokuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 8 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 22°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 24°C ja öisin 10°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 17°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Issy-les-Moulineaux on 35 cm.

Viimeksi varatut hotellit Issy-les-Moulineaux

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.