Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Varatuimmat hotellit Issy-les-Moulineaux

68 €
Hotel Izzy by HappyCulture

Hotel Izzy by HappyCulture

3.0 kautta 5.0 3 Rue Georges Marie, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Hotel Izzy by HappyCulture on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
34 €
Hôtel Luxor

Hôtel Luxor

24, Rue Ernest Renan, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Hôtel Luxor on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
94 €
Residhome Paris Issy-les-Moulineaux

Residhome Paris Issy-les-Moulineaux

4.0 kautta 5.0 22/24 rue du Passeur de Boulogne, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Residhome Paris Issy-les-Moulineaux on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aquaboulevardin teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
95 €
Novotel Suites Paris Issy les Moulineaux

Novotel Suites Paris Issy les Moulineaux

4.0 kautta 5.0 86 Rue Camille Desmoulins, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Novotel Suites Paris Issy les Moulineaux on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Courtyard by Marriott Paris Porte de Versailles

Courtyard by Marriott Paris Porte de Versailles

3.5 kautta 5.0 5 RUE ERNEST RENAN, Issy-les-Moulineaux
Courtyard by Marriott Paris Porte de Versailles sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
51 €
ibis budget Issy Les Moulineaux Paris Ouest

ibis budget Issy Les Moulineaux Paris Ouest

2.0 kautta 5.0 12 rue Jacques Henri Lartigue, ZAC Garibaldi, Issy-les-Moulineaux
Ibis budget Issy Les Moulineaux Paris Ouest on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aquaboulevardin teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
46 €
Aéro Club

Aéro Club

30 bd. des Frères Voisin, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Aéro Club on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Studio Porte de Versailles

Studio Porte de Versailles

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aquaboulevardin teemapuisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
55 €
ibis Paris Issy Les Moulineaux Val de Seine

ibis Paris Issy Les Moulineaux Val de Seine

3.0 kautta 5.0 213 Rue Jean Jacques Rousseau, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Ibis Paris Issy Les Moulineaux Val de Seine on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aquaboulevardin teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hôtel Gabriel Issy

Hôtel Gabriel Issy

3.0 kautta 5.0 32 Rue Des Freres Voisin, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Hôtel Gabriel Issy on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuntokeskuksen, aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
264 €
Boat For Guest

Boat For Guest

Boat For Guest sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta La Seine Musicalen teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden sekä Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta).
85 €
Yays Issy Concierged Boutique Apartments

Yays Issy Concierged Boutique Apartments

20 Avenue Bourgain, Issy-les-Moulineaux
Yays Issy Concierged Boutique Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuivapesulapalvelun, concierge-palvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Näkymä Eiffel-tornille, Parc Expo, Pariisi + Raitiovaunu 100 m Päässä

Näkymä Eiffel-tornille, Parc Expo, Pariisi + Raitiovaunu 100 m Päässä

Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aquaboulevardin teemapuisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pation.
89 €
Aparthotel Adagio Porte de Versailles

Aparthotel Adagio Porte de Versailles

4.0 kautta 5.0 16 rue Eliane Jeannin Gareau, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Aparthotel Adagio Porte de Versailles on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aquaboulevardin teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Family Home in Issy-les-Moulineaux

Family Home in Issy-les-Moulineaux

11 rue Lasserre, Issy-les-Moulineaux
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Issy-les-Moulineaux

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Issy-les-Moulineaux

Näytä kaikki

Kohteen Issy-les-Moulineaux hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Issy-les-Moulineaux? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 82 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Issy-les-Moulineaux löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Issy-les-Moulineaux, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Issy-les-Moulineaux tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 6 halpaa hotellia
 • 6 lapsiystävällistä hotellia
 • 2 luksushotellia
 • 10 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Issy-les-Moulineaux

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Issy-les-Moulineaux, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Issy-les-Moulineaux hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Novotel Suites Paris Issy les Moulineaux
 • Hôtel Gabriel Issy
 • Residhome Paris Issy-les-Moulineaux

Kohteeseen Issy-les-Moulineaux tutustuminen

Issy-les-Moulineaux on tunnettu museoista ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Issy-les-Moulineaux ja sen lähellä kuuluu:

 • Eiffel-torni
 • Marskenttä
 • Tour Montparnasse
 • Rue Cler
 • Les Invalides
 • Pariisin katakombit
 • Grand Palais

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Issy-les-Moulineaux, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Issy-les-Moulineaux?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Issy-les-Moulineaux, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Issy-les-Moulineaux, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja heinäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12 °C ja öisin 1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 193 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 24 °C päivisin ja 5 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 216 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 25 °C ja öisin 10 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 227 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 17 °C ja 2 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 210 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Issy-les-Moulineaux on 845 cm.

Viimeksi varatut hotellit Issy-les-Moulineaux

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.