Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Versailles

314 €
Waldorf Astoria Versailles - Trianon Palace

Waldorf Astoria Versailles - Trianon Palace

5.0 kautta 5.0
Waldorf Astoria Versailles - Trianon Palace on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1910 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 199 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja DVD-soittimen.
77 €
ibis Versailles Château

ibis Versailles Château

3.0 kautta 5.0
Ibis Versailles Château sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 85 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat taulutelevisiot.
99 €
Hotel Le Versailles

Hotel Le Versailles

4.0 kautta 5.0
Hotel Le Versailles on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 47 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
85 €
HOTEL DES LYS

HOTEL DES LYS

3.0 kautta 5.0 16 Rue Richaud, Versailles
HOTEL DES LYS on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 39 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
89 €
A l'Hotel des Roys

A l'Hotel des Roys

3.0 kautta 5.0
A l'Hotel des Roys on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 36 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
180 €
Hotel Le Louis Versailles Château MGallery

Hotel Le Louis Versailles Château MGallery

4.0 kautta 5.0
Hotel Le Louis Versailles Château MGallery on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 152 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
81 €
Hôtel Versailles Chantiers

Hôtel Versailles Chantiers

3.0 kautta 5.0 18 rue Benjamin Franklin, Versailles
Hôtel Versailles Chantiers on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 29 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
74 €
Hôtel d'Angleterre

Hôtel d'Angleterre

2.0 kautta 5.0
Hôtel d'Angleterre on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
99 €
Royal Hôtel

Royal Hôtel

2.0 kautta 5.0
Royal Hôtel on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1953 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 31 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
90 €
Hôtel du Jeu de Paume

Hôtel du Jeu de Paume

Hôtel du Jeu de Paume on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1800 rakennetussa hotellissa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Les Apparts de l'Oncle Louis

Les Apparts de l'Oncle Louis

10 rue de Satory, Versailles
Les Apparts de l'Oncle Louis on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 13 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
75 €
Le Home Saint Louis

Le Home Saint Louis

2.0 kautta 5.0
Le Home Saint Louis on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 25 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
93 €
Mercure Versailles Chateau

Mercure Versailles Chateau

3.0 kautta 5.0
Mercure Versailles Chateau on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 60 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Un jour Versailles...

Un jour Versailles...

14 rue des recollets, Versailles
Un jour Versailles... sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Tässä huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja taulutelevision.
85 €
Hotel du Cheval Rouge

Hotel du Cheval Rouge

3.0 kautta 5.0
Hotel du Cheval Rouge sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Versailles'n palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Versailles

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Versailles

Näytä kaikki

Kohteen Versailles hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Versailles? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Versaillesin palatsi. Voit valita 24 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Versailles löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Versailles, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Versailles tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 6 halpaa hotellia
 • 9 lapsiystävällistä hotellia
 • 4 luksushotellia
 • 9 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Versailles


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Versailles, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Nämä kohteen Versailles majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel la Residence du Berry
 • Waldorf Astoria Trianon Palace - Versailles

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Versailles pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Waldorf Astoria Trianon Palace - Versailles
 • Hôtel Le Louis Versailles Château-MGallery by Sofitel

Kohteeseen Versailles tutustuminen


Versailles on tunnettu ravintoloista, kahviloista ja linnastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Versailles ja sen lähellä kuuluu:

 • Versaillesin palatsi
 • Eiffel-torni
 • Riemukaari
 • Pariisin katakombit
 • Galeries Lafayette
 • Theatre Andre Malraux
 • Grande Arche

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Versailles, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Pariisi (ORY-Orly). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Versailles?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Versailles, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Versailles, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Elokuu ja maaliskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja elokuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 8 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 22°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 24°C ja öisin 10°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 17°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Versailles on 35 cm.

Viimeksi varatut hotellit Versailles

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.