Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Boulogne-Billancourt

118 €
Courtyard by Marriott Paris Boulogne

Courtyard by Marriott Paris Boulogne

4.0 kautta 5.0
Courtyard by Marriott Paris Boulogne on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 113 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
69 €
Hotel Campanile Paris Ouest - Boulogne

Hotel Campanile Paris Ouest - Boulogne

Hotel Campanile Paris Ouest - Boulogne on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc des Princes -stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 55 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
77 €
Lagrange Apart'HOTEL Paris/ Boulogne

Lagrange Apart'HOTEL Paris/ Boulogne

3.0 kautta 5.0
Lagrange Apart'HOTEL Paris/ Boulogne on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Seine Musicalen teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 95 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
99 €
Mercure Paris Boulogne

Mercure Paris Boulogne

4.0 kautta 5.0
Mercure Paris Boulogne on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc des Princes -stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 191 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
125 €
Radisson Blu Hotel, Paris Boulogne

Radisson Blu Hotel, Paris Boulogne

4.0 kautta 5.0
Radisson Blu Hotel, Paris Boulogne on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc des Princes -stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
66 €
BRH Boulogne Résidence Hôtel

BRH Boulogne Résidence Hôtel

BRH Boulogne Résidence Hôtel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc des Princes -stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kokoushuoneet. Tässä hotellissa on 21 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
130 €
Hôtel Villa Sorel

Hôtel Villa Sorel

3.0 kautta 5.0
Hôtel Villa Sorel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc des Princes -stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 20 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
65 €
Hôtel de France

Hôtel de France

2.0 kautta 5.0
Hôtel de France on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc des Princes -stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 19 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
80 €
Best Western Select Hotel

Best Western Select Hotel

3.0 kautta 5.0
Best Western Select Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc des Princes -stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 61 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
142 €
Hotel Villa Escudier

Hotel Villa Escudier

Hotel Villa Escudier on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stade Roland-Garros. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä hotellissa on 20 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
90 €
Apparthotel Mercure Paris Boulogne

Apparthotel Mercure Paris Boulogne

Apparthotel Mercure Paris Boulogne on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc des Princes -stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 73 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
84 €
ibis Styles Paris Boulogne Marcel Sembat

ibis Styles Paris Boulogne Marcel Sembat

3.0 kautta 5.0
Ibis Styles Paris Boulogne Marcel Sembat on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc des Princes -stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja business centerin. Tässä 3 tähden hotellissa on 48 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
95 €
Hotel de Paris

Hotel de Paris

3.0 kautta 5.0
Hotel de Paris on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
122 €
Hotel Paris Boulogne

Hotel Paris Boulogne

4.0 kautta 5.0
Hotel Paris Boulogne on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja baari. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 75 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
92 €
Olympic Hotel by Patrick Hayat

Olympic Hotel by Patrick Hayat

3.0 kautta 5.0 69 Avenue Victor Hugo, Grand Paris Seine Ouest, Boulogne-Billancourt
Olympic Hotel by Patrick Hayat on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc des Princes -stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 36 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Boulogne-Billancourt

Näytä kaikki

Kohteen Boulogne-Billancourt hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Boulogne-Billancourt? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 30 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Boulogne-Billancourt löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Boulogne-Billancourt, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Boulogne-Billancourt tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 5 halpaa hotellia
 • 11 lapsiystävällistä hotellia
 • 11 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Boulogne-Billancourt


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Boulogne-Billancourt, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat tätä hotellia kohteessa Boulogne-Billancourt sen tarjoaman :

 • Hôtel Alpha Paris Tour Eiffel by Patrick Hayat

Tämä kohteen Boulogne-Billancourt majoitusliike on suosittu asiakkaiden keskuudessa uima-altaan takia:

 • Mercure Paris Boulogne

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Boulogne-Billancourt hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Radisson Blu Hotel, Paris Boulogne
 • Hotel Paris Boulogne
 • Quality Hotel Acanthe

Kohteeseen Boulogne-Billancourt tutustuminen


Urbaani Boulogne-Billancourt on tunnettu kahviloista ja puutarhoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Boulogne-Billancourt ja sen lähellä kuuluu:

 • Albert-Kahn-museo ja -puutarhat
 • Pont de Sèvres
 • Stade de Roland Garrosin stadion
 • La Seine Musicalen teatteri
 • Bois de Boulogne
 • Eiffel-torni
 • Riemukaari

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Boulogne-Billancourt, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Pariisi (ORY-Orly). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Boulogne-Billancourt?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Boulogne-Billancourt, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Boulogne-Billancourt, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Joulukuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja joulukuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 8 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 22°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 24°C ja öisin 10°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 17°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Boulogne-Billancourt on 35 cm.

Viimeksi varatut hotellit Boulogne-Billancourt

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.