Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Beauvais

56 €
ibis budget Beauvais Aeroport (Opening June 2020)

ibis budget Beauvais Aeroport (Opening June 2020)

53 RUE DU MOULIN, Tille
Ibis budget Beauvais Aeroport sijaitsee lähellä kohdetta Elispace. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä vuonna 2020 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 78 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
59 €
The Originals City Hôtel, Aéroport Beauvais (ex.Inter-Hotel)

The Originals City Hôtel, Aéroport Beauvais (ex.Inter-Hotel)

3, rue Antonio de Hojas, Beauvais, Oise
The Originals City Hôtel, Aéroport Beauvais (ex.Inter-Hotel) on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Elispace. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä hotellissa on 61 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
59 €
ibis Beauvais Aeroport

ibis Beauvais Aeroport

3.0 kautta 5.0 1 rue Jacques Goddet, Beauvais, Oise
Ibis Beauvais Aeroport on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Elispace. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 78 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
56 €
B&B Hotel Beauvais

B&B Hotel Beauvais

2.0 kautta 5.0 Rue de Saint-Ladre, Allonne, Beauvais
B&B Hotel Beauvais on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Musée de la Tapisserie. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 72 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Au Nid du Thil - Chambres d'Hôtes

Au Nid du Thil - Chambres d'Hôtes

65 Rue de Notre Dame du Thil, Beauvais
Au Nid du Thil - Chambres d'Hôtes sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Beauvais'n sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kirjaston. Tässä aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Au Nid du Thil Studio

Au Nid du Thil Studio

65 Rue de Notre Dame du Thil, Beauvais
Au Nid du Thil Studio sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Beauvais'n sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kirjaston. Tässä aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
45 €
Hotel Campanile Beauvais

Hotel Campanile Beauvais

3.0 kautta 5.0 18 Avenue Descartes, RN1 Route de Paris, Beauvais, Oise
Hotel Campanile Beauvais on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Musée de la Tapisserie. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 70 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
105 €
La Salamandre

La Salamandre

La Salamandre sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Musée de la Tapisserie. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja ulkotenniskentän. Tässä majatalossa on 6 huonetta.
55 €
Hotel du Cygne

Hotel du Cygne

2.0 kautta 5.0 24 rue Carnot, Beauvais, Oise
Hotel du Cygne on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Musée de la Tapisserie on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1950 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 19 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
84 €
Hôtel Mercure Beauvais Centre Cathédrale

Hôtel Mercure Beauvais Centre Cathédrale

4.0 kautta 5.0 1 Cours Scellier, Beauvais
Hôtel Mercure Beauvais Centre Cathédrale on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Musée départemental de l'Oise. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 83 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
59 €
SPQR Da Manuela

SPQR Da Manuela

Rue Gambetta, 19- 21, Beauvais
SPQR Da Manuela sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Musée de la Tapisserie. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
54 €
Hostellerie Saint Vincent Beauvais Aéroport

Hostellerie Saint Vincent Beauvais Aéroport

3.0 kautta 5.0 241 Rue De Clermont, Espace Saint Germain, Beauvais, Oise
Hostellerie Saint Vincent Beauvais Aéroport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Musée de la Tapisserie. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 79 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
637 €
Très bel Appartement

Très bel Appartement

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Musée de la Tapisserie. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pesukoneen.
529 €
Bechiappart

Bechiappart

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Musée de la Tapisserie. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pesukoneen.
69 €
Hotel de la Cathedrale

Hotel de la Cathedrale

3.0 kautta 5.0 11, RUE CHAMBIGES, Beauvais
Hotel de la Cathedrale on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Musée de la Tapisserie. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Lentokenttähotellit Beauvais

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Beauvais läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Beauvais edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Beauvais voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Beauvais, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Beauvais läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Beauvais ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Beauvais ajoissa

Tarjoukset lentokentän Beauvais hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Beauvais hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Beauvais ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Beauvais hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Tille hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.