Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Le Bourget

72 €
Appart'City Confort Le Bourget - Aéroport

Appart'City Confort Le Bourget - Aéroport

3.0 kautta 5.0 158-164 avenue du 8 mai 1945, Le Blanc-Mesnil, Seine-Saint-Denis
Appart'City Confort Le Bourget - Aéroport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stade de France. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden residenssissä on 131 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
81 €
Citotel Aero Hotel

Citotel Aero Hotel

2.0 kautta 5.0 25, avenue Normandie-Niemen, Le Blanc-Mesnil, Seine-Saint-Denis
Citotel Aero Hotel on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 17 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Apartment With one Bedroom in Le Blanc-mesnil, With Wonderful City View and Wifi

Apartment With one Bedroom in Le Blanc-mesnil, With Wonderful City View and Wifi

Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
35 €
Premiere Classe Le Blanc Mesnil

Premiere Classe Le Blanc Mesnil

1.0 kautta 5.0 Avenue Descartes, Le Blanc-Mesnil, Seine-Saint-Denis
Premiere Classe Le Blanc Mesnil on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hotellissa on 147 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
85 €
Mercure Paris Le Bourget

Mercure Paris Le Bourget

4.0 kautta 5.0 2 Rue Jean Perrin, Le Blanc-Mesnil, Seine-Saint-Denis
Mercure Paris Le Bourget on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Musee de l'Air et de l'Espace (ilmailumuseo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 145 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
97 €
AC Hotel Paris Le Bourget Airport by Marriott

AC Hotel Paris Le Bourget Airport by Marriott

4.0 kautta 5.0
AC Hotel Paris Le Bourget Airport by Marriott on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 122 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja minibaarit.
57 €
Hotel Kyriad Le Bourget Centre-Parc des Expositions

Hotel Kyriad Le Bourget Centre-Parc des Expositions

3.0 kautta 5.0
Hotel Kyriad Le Bourget Centre-Parc des Expositions on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 118 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
50 €
ibis budget Aeroport le Bourget Garonor

ibis budget Aeroport le Bourget Garonor

Rue Robert Bremond, Le Blanc-Mesnil, Seine-Saint-Denis
Ibis budget Aeroport le Bourget Garonor on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä hotellissa on 63 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Asennusnäytön Parki LE Bourget

Asennusnäytön Parki LE Bourget

11 Rue du Commandant Baroche, Le Bourget, Ile-de-France
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Stade de France. Huoneisto tarjoaa television ja mikroaaltouunin.
Hae hinnat
Uusi Asunto F2

Uusi Asunto F2

79 Avenue de la Division Leclerc, 107, Le Bourget, Ile-de-France
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Stade de France.
Hae hinnat
Pretty Studio Bourget 3pax -laitteessa

Pretty Studio Bourget 3pax -laitteessa

36 Rue du Président Wilson, Le Bourget, Ile-de-France
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Stade de France. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
84 €
Campanile le Bourget Airport

Campanile le Bourget Airport

4.0 kautta 5.0 Zone Aéroportuaire, 69, Avenue de l'Europe, Bonneuil-en-France, Val-d'Oise
Campanile le Bourget Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Musee de l'Air et de l'Espace (ilmailumuseo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 86 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Apartment With 4 Bedrooms in Dugny, With Wonderful City View, Furnished Terrace and Wifi

Apartment With 4 Bedrooms in Dugny, With Wonderful City View, Furnished Terrace and Wifi

Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkotenniskentän. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Jolie appartement T2 zone pavillonnaire

Jolie appartement T2 zone pavillonnaire

Jolie appartement T2 zone pavillonnaire sijaitsee lähellä kohdetta Stade de France. Tässä majoitusliikkeessä on 2 huonetta.
55 €
Campanile Le Blanc Mesnil

Campanile Le Blanc Mesnil

3.0 kautta 5.0 219 Avenue Descartes, Le Blanc-Mesnil, Seine-Saint-Denis
Campanile Le Blanc Mesnil on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ravintolan, kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 127 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Lentokenttähotellit Le Bourget

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Le Bourget läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Le Bourget edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Le Bourget voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Le Bourget, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Le Bourget läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Le Bourget ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Le Bourget ajoissa

Tarjoukset lentokentän Le Bourget hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Le Bourget hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Le Bourget ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Le Bourget hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.