Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Saint-Denis

99 €
Novotel Paris Saint Denis Stade Basilique

Novotel Paris Saint Denis Stade Basilique

4.0 kautta 5.0 1 Place De La Porte De Paris, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
Novotel Paris Saint Denis Stade Basilique on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 156 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
62 €
ibis Saint-Denis Stade Ouest

ibis Saint-Denis Stade Ouest

3.0 kautta 5.0 20 Rue Jules Saulnier, La plaine Saulnier, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
Ibis Saint-Denis Stade Ouest on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
68 €
Aparthotel Adagio access Paris Saint Denis Pleyel

Aparthotel Adagio access Paris Saint Denis Pleyel

3.0 kautta 5.0 10 rue du Docteur Finot, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
Aparthotel Adagio access Paris Saint Denis Pleyel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden residenssissä on 107 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
57 €
Eurohotel Paris Nord

Eurohotel Paris Nord

2.0 kautta 5.0 100-102, Rue Gabriel Peri, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
Eurohotel Paris Nord on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saint-Denis’n basilika. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja konferenssikeskuksen. Tässä 2 tähden hotellissa on 108 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja yksityisen pihan.
59 €
B&B Hotel Paris Saint-Denis Pleyel

B&B Hotel Paris Saint-Denis Pleyel

2.0 kautta 5.0 ZAC Pleyel Libération, 36 boulevard de la Libération, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
B&B Hotel Paris Saint-Denis Pleyel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 138 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
68 €
ibis Saint Denis Stade Sud

ibis Saint Denis Stade Sud

3.0 kautta 5.0 4 Rue De La Cokerie, Avenue Francis Pressense, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
Ibis Saint Denis Stade Sud on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 95 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
95 €
Novotel Suites Paris Stade De France

Novotel Suites Paris Stade De France

4.0 kautta 5.0 31 Avenue Jules Rimet, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
Novotel Suites Paris Stade De France on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 101 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
101 €
Courtyard by Marriott Paris Saint Denis

Courtyard by Marriott Paris Saint Denis

4.0 kautta 5.0 34 Blvd De La Liberation, Zac Pleyel, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
Courtyard by Marriott Paris Saint Denis on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja jääkaapin.
Hae hinnat
Man's Studio

Man's Studio

Man's Studio sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 11 huoneistoa.
39 €
hotelF1 Paris Saint-Denis Université

hotelF1 Paris Saint-Denis Université

11 avenue Lenine, Saint-Denis
HotelF1 Paris Saint-Denis Université on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 97 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
3 Huonetta, 200 Metrin Päässä Metrosta ja Parissa, Pysäköinti, Ihmiset

3 Huonetta, 200 Metrin Päässä Metrosta ja Parissa, Pysäköinti, Ihmiset

Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
59 €
CAMPANILE PARIS NORD - Saint Ouen - Pleyel

CAMPANILE PARIS NORD - Saint Ouen - Pleyel

3.0 kautta 5.0 2, Quai de St Ouen et 2, Bd De La Liberation, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
CAMPANILE PARIS NORD - Saint Ouen - Pleyel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 99 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Gent 2 Huonetta Äskettäin, Alle 5 Minuutin Päässä Liikenteestä ja Pariisista

Gent 2 Huonetta Äskettäin, Alle 5 Minuutin Päässä Liikenteestä ja Pariisista

Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Huoneisto tarjoaa keittiön ja television.
62 €
B&B Hotel Saint-Denis Porte De Paris

B&B Hotel Saint-Denis Porte De Paris

Avenue du Docteur Lamaze, Saint-Denis
B&B Hotel Saint-Denis Porte De Paris sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja valet-pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 134 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Tilava 3 kpl / Seisova / Minuutti Pariisi / 5 Minuutin Metro 12 / Pysäköinti

Tilava 3 kpl / Seisova / Minuutti Pariisi / 5 Minuutin Metro 12 / Pysäköinti

Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Saint-Denis

Näytä kaikki

Kohteen Saint-Denis hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Saint-Denis? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Stade de France. Voit valita 20 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Saint-Denis löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Saint-Denis, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Saint-Denis tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 5 halpaa hotellia
 • 6 lapsiystävällistä hotellia
 • 10 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Saint-Denis


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Saint-Denis, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat tätä hotellia kohteessa Saint-Denis sen tarjoaman :

 • Ibis Styles Paris Saint Denis Plaine

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Saint-Denis pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Courtyard by Marriott Paris Saint Denis
 • Novotel Paris Saint Denis Stade Basilique
 • Novotel Suites Paris Stade De France

Kohteeseen Saint-Denis tutustuminen


Saint-Denis tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Saint-Denis ja sen lähellä kuuluu:

 • Stade de France
 • Saint-Denisin Basilika
 • Galeries Lafayette
 • Riemukaari
 • Eiffel-torni
 • Pariisin katakombit
 • Versaillesin palatsi

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Saint-Denis, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Saint-Denis?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Saint-Denis, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Saint-Denis, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Elokuu ja heinäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 14°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 136 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 24°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 154 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 24°C ja öisin 10°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 171 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 18°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 155 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Saint-Denis on 616 cm.

Viimeksi varatut hotellit Saint-Denis

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.