Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Agios Nikolaos – Matkat

On aika soittaa pomolle, että haluat ottaa vähän lomaa, ja lähteä tutustumaan uuteen kohteeseen, kuten Agios Nikolaos – lomat siellä ovat varma valinta!

Agios Nikolaos – Matkat

Tiesitkö, että tällä alueella asuu 11 000 ihmistä? Tulet varmasti tutustumaan muutamaan ennen kuin suuntaat takaisin kotiin!

Matkakohde sijaitsee 360 km:n päässä maan pääkaupungista, joka on Ateena. Lähimpään kaupunkiin (Sfáka) on matkaa 19 km.

Sissi Mini Golf on paikka jokaisen perheenjäsenen rakkaudella vaalimien aivan erityisten muistojen luomiseen.

Aloita päivä leppoisasti tarkkailemalla auringonsäteiden kimaltelua tyynen veden pinnalla kohteessa Vulismenijärvi.

Yritä löytää näkinkenkiä ja täytä keuhkosi raikkaalla meri-ilmalla. Vulisman ranta ja Istron ranta mahdollistavat hyvän tavan rentoutua meren äärellä!

Suurelta planeetaltamme löytyy hämmästyttävä määrä erilaisia luonnon- ja kulttuurihistoriasta kertovia aarteita. Onneksi esimerkiksi Agios Nikolaoksen arkeologinen museo antaa tilaisuuden tutustua lukuisiin erikoisiin esineisiin ja löydöksiin.

Tee tutkimusmatka seudun menneisyyteen pistäytymällä kohteessa Gurnian arkeologinen alue.

Tornien ja vankkojen kivimuurien tarkoitus oli suojata asukkaita vihollisen hyökkäyksiltä. Upea arkkitehtuuri ja mielenkiintoinen historia tekevät paikasta vierailun arvoisen.

Panagia Keran kirkko on yksi seudun tärkeimmistä uskonnollisista kohteista, ja se tarjoaa matkailijoille myös hengellistä ravintoa.

Agios Nikolaos – Hotellit

Varaa ihanteellinen majoitus helposti. Valittavanasi on yli 80 ebookersin sivuston tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa ei puutu.

Sekä reppureissaajat että muut tarjouksia etsivät lomailijat löytävät helposti itselleen sopivat hinnat majoitusliikkeistä Elpida Village ja Melas Apartments. Nämä paikat ovat esimerkki siitä, että hyvä palvelu ei aina maksa suuria summia. Vai haluaisitko sittenkin elää kuin kuningas ja antaa ystävällisen henkilökunnan majoitusliikkeessä Elounda Mare täyttää kaikki toiveesi? Elounda Mare on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka osaavat arvostaa tyylikästä ympäristöä ja laatupalveluja.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Agios Nikolaos

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Agios Nikolaos

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Agios Nikolaos

Näytä kaikki 438 majoitusliikettä kohteessa Agios Nikolaos
Miramare Resort & Spa

Miramare Resort & Spa

Gargadoros, Agios Nikolaos, Kreetan saari
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,5/5 (2 arvostelua)

  Miramare Resort & Spa on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vulismenijärvi. Majoitusliike ...

  Miramare Resort & SpaHae hinnat

  Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel - Adults Only

  Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel - Adults Only

   5.0 kautta 5.0
    
    

   Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel - Adults Only on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Spinalonga. Majoitusliike ...

   Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel - Adults OnlyHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.