Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit 15. arrondissementti

54 €
Hotel Rose Bourbon

Hotel Rose Bourbon

3.0 kautta 5.0 53 Rue de l'Eglise, Pariisi, Paris
Hotel Rose Bourbon on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 39 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
99 €
First Hotel Paris - Tour Eiffel

First Hotel Paris - Tour Eiffel

4.0 kautta 5.0 2 Boulevard Garibaldi, Pariisi, Paris
First Hotel Paris - Tour Eiffel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta UNESCOn päämaja. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 43 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
209 €
Pullman Paris Tour Eiffel

Pullman Paris Tour Eiffel

4.0 kautta 5.0 18 avenue de Suffren, Entrée au 22 rue Jean Rey, Pariisi, Paris
Pullman Paris Tour Eiffel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eiffel-torni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 430 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
115 €
Vice Versa

Vice Versa

4.0 kautta 5.0 213 Rue De La Croix Nivert, Pariisi, Paris
Vice Versa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 37 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
144 €
Novotel Paris Centre Tour Eiffel

Novotel Paris Centre Tour Eiffel

4.0 kautta 5.0 61 Quai De Grenelle, Pariisi, Paris
Novotel Paris Centre Tour Eiffel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Eiffel-torni on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 764 huonetta 31 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
90 €
Hotel Eden

Hotel Eden

4.0 kautta 5.0 110 Rue Blomet, Pariisi, Paris
Hotel Eden on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 37 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Bailli de Suffren - Tour Eiffel

Hotel Bailli de Suffren - Tour Eiffel

3.0 kautta 5.0 149 Avenue De Suffren, Pariisi, Paris
Hotel Bailli de Suffren - Tour Eiffel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Necker-Enfants Malades Hospital. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 25 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
129 €
Mercure Paris Tour Eiffel Grenelle

Mercure Paris Tour Eiffel Grenelle

4.0 kautta 5.0 64 Boulevard De Grenelle, Pariisi, Paris
Mercure Paris Tour Eiffel Grenelle on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Marskenttä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 77 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
101 €
Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel

Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel

4.0 kautta 5.0 14 Rue Du Theatre, Pariisi, Paris
Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eiffel-torni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden residenssissä on 375 huonetta 32 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
133 €
Hôtel Eiffel Blomet

Hôtel Eiffel Blomet

4.0 kautta 5.0 78 Rue Blomet, Pariisi
Hôtel Eiffel Blomet on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rue Cler. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 87 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
62 €
Arty Paris Porte de Versailles by River

Arty Paris Porte de Versailles by River

62 Rue des Morillons, Pariisi, Paris
Arty Paris Porte de Versailles by River on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1960 rakennetussa hostellissa on 54 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
54 €
Nouvel Hotel Eiffel

Nouvel Hotel Eiffel

3.0 kautta 5.0 5 Rue Des Volontaires, Pariisi, Paris
Nouvel Hotel Eiffel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Necker-Enfants Malades Hospital on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3 tähden hotellissa on 36 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
76 €
Hôtel Tourisme Avenue

Hôtel Tourisme Avenue

3.0 kautta 5.0 66, Avenue de La Motte Picquet, Pariisi, Paris
Hôtel Tourisme Avenue on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta UNESCOn päämaja. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 55 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Aberotel Montparnasse Eiffel

Aberotel Montparnasse Eiffel

3.0 kautta 5.0 24 rue Blomet, Pariisi, Paris
Aberotel Montparnasse Eiffel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Necker-Enfants Malades Hospital. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelu. Tässä 3 tähden hotellissa on 28 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Chouette Hôtel

Chouette Hôtel

3.0 kautta 5.0 237 Rue De La Convention, Pariisi, Paris
Chouette Hôtel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Majoitus kohteessa 15. arrondissementti

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen 15. arrondissementti, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen 15. arrondissementti hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen 15. arrondissementti suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa 15. arrondissementti

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta 15. arrondissementti. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen 15. arrondissementti on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen 15. arrondissementti ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa 15. arrondissementti

Kohteessa 15. arrondissementti riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen 15. arrondissementti parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa 15. arrondissementti.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa 15. arrondissementti

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.