Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Suosituimmat hotellit 14. arrondissementti

50 €
Hotel Chatillon Paris Montparnasse

Hotel Chatillon Paris Montparnasse

3.0 kautta 5.0 11, square Chatillon, Pariisi, Paris
Hotel Chatillon Paris Montparnasse on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pariisin katakombit. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
134 €
Enjoy Hostel

Enjoy Hostel

5 Rue Des Plantes, Pariisi, Paris
Enjoy Hostel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pariisin katakombit. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja business centerin. Tässä vuonna 1900 rakennetussa hotellissa on 27 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
105 €
Hôtel Concorde Montparnasse

Hôtel Concorde Montparnasse

4.0 kautta 5.0 40, rue du Commandant Mouchotte, Pariisi, Paris
Hôtel Concorde Montparnasse on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tour Montparnasse. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja baari. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 354 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
114 €
Hôtel Delambre

Hôtel Delambre

3.0 kautta 5.0 35 Rue Delambre, Pariisi, Paris
Hôtel Delambre on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tour Montparnasse. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 3 tähden hotellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
84 €
Novotel Paris 14 Porte d'Orléans

Novotel Paris 14 Porte d'Orléans

4.0 kautta 5.0 15 Boulevard Romain Rolland, Pariisi, Paris
Novotel Paris 14 Porte d'Orléans on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pariisin katakombit. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
82 €
Hotel Waldorf Montparnasse

Hotel Waldorf Montparnasse

3.0 kautta 5.0 17 rue du Depart, Pariisi, Paris
Hotel Waldorf Montparnasse on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tour Montparnasse. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Ideal Hotel Design

Ideal Hotel Design

3.0 kautta 5.0 108 Boulevard Jourdan, Pariisi, Paris
Ideal Hotel Design on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pariisin katakombit. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja kuntoklubi. Tässä 3 tähden hotellissa on 68 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
89 €
Citadines Didot Montparnasse Paris

Citadines Didot Montparnasse Paris

3.0 kautta 5.0 94 Rue Didot, Pariisi, Paris
Citadines Didot Montparnasse Paris on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pariisin katakombit. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva business center ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1994 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 80 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
110 €
Hôtel Mistral

Hôtel Mistral

3.0 kautta 5.0 24 rue Cels, Pariisi, Paris
Hôtel Mistral on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pariisin katakombit. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 37 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
99 €
Hôtel Vacances Bleues Villa Modigliani

Hôtel Vacances Bleues Villa Modigliani

3.0 kautta 5.0 13 rue Delambre, Pariisi, Paris
Hôtel Vacances Bleues Villa Modigliani on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tour Montparnasse. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 103 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
99 €
Bob Hotel by Elegancia

Bob Hotel by Elegancia

4.0 kautta 5.0 30 rue Pernety, Pariisi, Ile de France
Bob Hotel by Elegancia on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pariisin katakombit. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 45 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
170 €
Hotel Montparnasse St Germain

Hotel Montparnasse St Germain

3.0 kautta 5.0 19 Rue Du Depart, Pariisi, Paris
Hotel Montparnasse St Germain on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tour Montparnasse. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1780 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 28 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
54 €
Hotel La Perle Montparnasse

Hotel La Perle Montparnasse

2.0 kautta 5.0 3 rue maison dieu, Pariisi, Paris
Hotel La Perle Montparnasse on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pariisin katakombit. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
67 €
ibis Paris Alésia Montparnasse 14ème

ibis Paris Alésia Montparnasse 14ème

3.0 kautta 5.0 49 Rue Des Plantes, Pariisi, Paris
Ibis Paris Alésia Montparnasse 14ème on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pariisin katakombit. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 264 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
42 €
hotelF1 Paris Porte de Châtillon (rénové)

hotelF1 Paris Porte de Châtillon (rénové)

23 Ave de la Porte de Chatillon, Pariisi
HotelF1 Paris Porte de Châtillon (rénové) on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pariisin katakombit. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kokoushuoneet. Tässä vuonna 2001 rakennetussa hotellissa on 321 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Majoitus kohteessa 14. arrondissementti

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen 14. arrondissementti, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen 14. arrondissementti hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen 14. arrondissementti suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa 14. arrondissementti

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta 14. arrondissementti. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen 14. arrondissementti on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen 14. arrondissementti ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa 14. arrondissementti

Kohteessa 14. arrondissementti riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen 14. arrondissementti parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa 14. arrondissementti.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa 14. arrondissementti

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.