Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Saint-Witz

49 €
Premiere Classe Roissy Saint Witz

Premiere Classe Roissy Saint Witz

2.0 kautta 5.0 Zone Hoteliere Du Petit Marais, Saint-Witz, Val-d'Oise
Premiere Classe Roissy Saint Witz on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parc Asterix (huvipuisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
89 €
Golden Tulip Roissy Saint Witz

Golden Tulip Roissy Saint Witz

4.0 kautta 5.0 1 Rue du Petit Marais, Saint-Witz, Val-d'Oise
Golden Tulip Roissy Saint Witz on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parc Asterix (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
89 €
Novotel Roissy Saint-Witz

Novotel Roissy Saint-Witz

4.0 kautta 5.0 Route de Survilliers, Saint-Witz, Val-d'Oise
Novotel Roissy Saint-Witz on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
hotelF1 St Witz A1 Paris Nord (rénové)

hotelF1 St Witz A1 Paris Nord (rénové)

Rue Jean Moulin, Saint-Witz
HotelF1 St Witz A1 Paris Nord (rénové) on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parc Asterix (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
AKENA City Paris Nord Saint Witz

AKENA City Paris Nord Saint Witz

3.0 kautta 5.0 Zone Hotelière, Rue Jean-Moulin, Saint-Witz, Val-d'Oise
AKENA City Paris Nord Saint Witz on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parc Asterix (huvipuisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, konferenssikeskus ja aamiainen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
59 €
Campanile ROISSY -Saint Witz

Campanile ROISSY -Saint Witz

3.0 kautta 5.0 2 Rue Jean Moulin, Saint-Witz, Val-d'Oise
Campanile ROISSY -Saint Witz on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parc Asterix (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Fasthotel Roissy - Saint-Witz

Fasthotel Roissy - Saint-Witz

7 Rue Jean Moulin, Saint-Witz
Fasthotel Roissy - Saint-Witz on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parc Asterix (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
B&B Hotel Saint-Witz

B&B Hotel Saint-Witz

Site Hôtelier, Rue Jean Moulin, Saint-Witz, Val-d'Oise
B&B Hotel Saint-Witz on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parc Asterix (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
69 €
citizenM Paris Charles de Gaulle

citizenM Paris Charles de Gaulle

4.0 kautta 5.0 7 Rue de Rome, Roissypole, Terminal 3, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
CitizenM Paris Charles de Gaulle on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadit.
98 €
Hilton Paris Charles de Gaulle Airport

Hilton Paris Charles de Gaulle Airport

4.0 kautta 5.0 Roissypole, Rue de Rome, BP16461, Roissy CDG Cedex, Tremblay-en-France, Val-d'Oise
Hilton Paris Charles de Gaulle Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
44 €
Generator Paris

Generator Paris

9-11 Place du Colonel Fabien, Pariisi, Paris
Generator Paris on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Disney's Hotel Santa Fe

Disney's Hotel Santa Fe

2.0 kautta 5.0 Disneyland Resort Paris, Marne-la-Valle, Coupvray, Seine-et-Marne
Disney's Hotel Santa Fe on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
63 €
Hotel Europe Saint Severin Paris

Hotel Europe Saint Severin Paris

3.0 kautta 5.0 38-40 Rue Saint Séverin, Pariisi, Paris
Hotel Europe Saint Severin Paris on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Notre-Damen katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
79 €
ibis Paris CDG Airport

ibis Paris CDG Airport

3.0 kautta 5.0 3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
Ibis Paris CDG Airport on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aéroville-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
32 €
Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2

Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2

2.0 kautta 5.0 309 Rue de la Belle Etoile, ZI Paris Nord 2, BP5005, Roissy-en-France, Val-d'Oise
Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2 on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Aéroville-ostoskeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Saint-Witz

Näytä kaikki

Kohteen Saint-Witz hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Saint-Witz? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 9 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Saint-Witz löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Saint-Witz, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Saint-Witz tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 2 halpaa hotellia
 • 3 lapsiystävällistä hotellia
 • 8 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Saint-Witz

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Saint-Witz, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Nämä kohteen Saint-Witz hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Novotel Roissy Saint-Witz
 • Golden Tulip Roissy Saint Witz

Asiakkaat, jotka yöpyivät tässä hotellissa kohteessa Saint-Witz, pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Novotel Roissy Saint-Witz

Kohteeseen Saint-Witz tutustuminen

Kompakti Saint-Witz on tunnettu ravintoloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Saint-Witz ja sen lähellä kuuluu:

 • Oise-Pays de France Regional Natural Park
 • Parc Asterix (huvipuisto)
 • Chantillyn linna
 • Stade de France
 • Zenith de Paris
 • Val d'Europe
 • Aéroville-ostoskeskus

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Saint-Witz, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Saint-Witz?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Saint-Witz, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Saint-Witz, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja heinäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 14 °C ja öisin 1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 138 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 23 °C päivisin ja 5 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 151 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 24 °C ja öisin 9 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 179 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 18 °C ja 2 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 156 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Saint-Witz on 624 cm.

Viimeksi varatut hotellit Saint-Witz

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.