Pääosion alkuosa

Suositut Lomakeskukset – Miami

Trump National Doral Miami 144 €
Trump National Doral Miami

Trump National Doral Miami

4400 N.W. 87th Ave, Doral, FL
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Trump National Doral Miami on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta CityPlace Doral. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1962 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 643 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja parvekkeet/patiot.

  Eden Roc Miami Beach 174 €
  Eden Roc Miami Beach

  Eden Roc Miami Beach

  4525 Collins Ave, Miami Beach, FL
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Eden Roc Miami Beach on saanut hyvää palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1955 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 415 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Newport Beachside Resort 114 €
   Newport Beachside Resort

   Newport Beachside Resort

   16701 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Newport Beachside Resort on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oleta Riverin valtionpuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 339 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille poreammeet ja pillowtop-patjat.

    InterContinental Miami 181 €
    InterContinental Miami

    InterContinental Miami

    100 Chopin Plz, Miami, FL
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     InterContinental Miami on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Downtown Miami Shopping District. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 3 ravintolaa, täyden palvelun kylpylän ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 641 huonetta 34 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.

     Nobu Hotel Miami Beach 242 €
     Nobu Hotel Miami Beach

     Nobu Hotel Miami Beach

     4525 Collins Ave, Miami Beach, FL
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Nobu Hotel Miami Beach on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 206 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

      Shula's Hotel & Golf Club 100 €
      Shula's Hotel & Golf Club

      Shula's Hotel & Golf Club

      6842 Main Street, Miami Lakes, FL
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Shula's Hotel & Golf Club on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Westland Mall. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 205 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja designer-hygieniatuotteet.

       Ramada Plaza by Wyndham Marco Polo Beach Resort 72 €
       Ramada Plaza by Wyndham Marco Polo Beach Resort

       Ramada Plaza by Wyndham Marco Polo Beach Resort

       19201 Collins Ave, Sunny Isles Beach, FL
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ramada Plaza by Wyndham Marco Polo Beach Resort on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aventura Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 237 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

        Provident Doral at the Blue Miami 140 €
        Provident Doral at the Blue Miami

        Provident Doral at the Blue Miami

        5300 NW 87 Avenue, Doral, FL
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Provident Doral at the Blue Miami on saanut hyvää palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta CityPlace Doral. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 215 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.

         Miccosukee Resort and Gaming 103 €
         Miccosukee Resort and Gaming

         Miccosukee Resort and Gaming

         500 SW 177th Ave, Miami, FL
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Miccosukee Resort and Gaming on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 3 tähden lomakeskuksessa on 302 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kaapeli ja Wi-Fi-yhteyden.

          National Hotel, An Oceanfront Resort 134 €
          National Hotel, An Oceanfront Resort

          National Hotel, An Oceanfront Resort

          1677 Collins Ave, Miami Beach, FL
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           National Hotel, An Oceanfront Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Collins Avenuen ostosalue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ravintolan, baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1939 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 152 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ylelliset vuodevaatteet ja Wi-Fi-yhteyden.

           Hilton Cabana Miami Beach 142 €
           Hilton Cabana Miami Beach

           Hilton Cabana Miami Beach

           6261 Collins Ave, Miami Beach, FL
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Hilton Cabana Miami Beach on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 baaria. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 231 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

            Marenas Beach Resort 142 €
            Marenas Beach Resort

            Marenas Beach Resort

            18683 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Marenas Beach Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aventura Mall. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 190 huonetta 26 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.

             Kohteen Miami Lomakeskukset sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin

             Kohteen Miami Lomakeskukset ovat sopiva lomanviettopaikka monenlaisille matkailijoille. Lomakeskukset sopivat erilaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja sopiva vaihtoehto löytyy niin lapsiperheille, häämatkalaisille kuin seikkailulomista pitävillekin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että lomakeskukset ovat kooltaan isoja, joten niiden alueelle mahtuu monenlaisia palveluita. Kaikki tarvittava löytyy aivan läheltä – hienoista ravintoloista ja leikkipaikoista uima-altaisiin ja golfkenttiin.

             Kohteen Miami Lomakeskukset tarjoavat mahdollisuuden helpon loman viettämiseen. Paikalla on runsaasti henkilökuntaa, jonka tehtävänä on huolehtia lomanviettäjien tarpeista. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyse sitten retkijärjestelyistä tai iltapalan tilaamisesta huoneeseen. On helppo päästä lomatunnelmaan, kun kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Jos kaipaat pesulapalveluita tai rentouttavaa hierontaa, riittää, kun otat yhteyttä henkilökuntaan ja asia hoituu.

             Kohteen Miami Lomakeskukset hemmottelevat ylellisyydellään

             Lomakeskukset kuuluvat kohteen Miami tasokkaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. Lomakeskuksissa majoittuvien käytössä on yleensä monia mukavuuksia, joihin kuuluvat esimerkiksi uima-allasalueet, kylpylät ja laadukkaat ravintolat. Nämä tekevätkin lomasta nauttimisen helpoksi. Myös huoneet on sisustettu ylelliseen tyyliin – marmorikylpyhuone, parveke upeilla näköaloilla ja muut modernit mukavuudet lisäävät lomanautintoa entisestään.

             Kohteen Miami Lomakeskukset – lomaile edullisesti

             Kohteen Miami Lomakeskukset tarjoavat myös mahdollisuuden loman viettämiseen edulliseen hintaan. Koska huonetyypeissä on runsaasti valinnan varaa, tämä mahdollistaa hintatason pysymisen kilpailukykyisenä moniin muihin majoituspaikkoihin verrattuna. Saatavilla on myös erilaisia pakettitarjouksia ja muita alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää lomakustannuksissa. Lapset saattavat esimerkiksi majoittua ilmaiseksi, mikä on hyvä uutinen, kun suunnittelet lomaa lasten kanssa. Joissakin lomakeskuksissa hintaan sisältyy täysihoito, jolloin rahaa ei kulu ravintoloissa syömiseen. Monissa kohteissa on tarjolla myös ilmainen kuljetuspalvelu, jota on kätevä käyttää taksin sijaan.

             Löydä ebookersilta kohteen Miami parhaat Lomakeskukset

             ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Miami Lomakeskukset, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen majoituspaikat.

             Kohteen Miami Lomakeskukset sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin

             Kohteen Miami Lomakeskukset ovat sopiva lomanviettopaikka monenlaisille matkailijoille. Lomakeskukset sopivat erilaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja sopiva vaihtoehto löytyy niin lapsiperheille, häämatkalaisille kuin seikkailulomista pitävillekin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että lomakeskukset ovat kooltaan isoja, joten niiden alueelle mahtuu monenlaisia palveluita. Kaikki tarvittava löytyy aivan läheltä – hienoista ravintoloista ja leikkipaikoista uima-altaisiin ja golfkenttiin.

             Kohteen Miami Lomakeskukset tarjoavat mahdollisuuden helpon loman viettämiseen. Paikalla on runsaasti henkilökuntaa, jonka tehtävänä on huolehtia lomanviettäjien tarpeista. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyse sitten retkijärjestelyistä tai iltapalan tilaamisesta huoneeseen. On helppo päästä lomatunnelmaan, kun kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Jos kaipaat pesulapalveluita tai rentouttavaa hierontaa, riittää, kun otat yhteyttä henkilökuntaan ja asia hoituu.

             Kohteen Miami Lomakeskukset hemmottelevat ylellisyydellään

             Lomakeskukset kuuluvat kohteen Miami tasokkaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. Lomakeskuksissa majoittuvien käytössä on yleensä monia mukavuuksia, joihin kuuluvat esimerkiksi uima-allasalueet, kylpylät ja laadukkaat ravintolat. Nämä tekevätkin lomasta nauttimisen helpoksi. Myös huoneet on sisustettu ylelliseen tyyliin – marmorikylpyhuone, parveke upeilla näköaloilla ja muut modernit mukavuudet lisäävät lomanautintoa entisestään.

             Kohteen Miami Lomakeskukset – lomaile edullisesti

             Kohteen Miami Lomakeskukset tarjoavat myös mahdollisuuden loman viettämiseen edulliseen hintaan. Koska huonetyypeissä on runsaasti valinnan varaa, tämä mahdollistaa hintatason pysymisen kilpailukykyisenä moniin muihin majoituspaikkoihin verrattuna. Saatavilla on myös erilaisia pakettitarjouksia ja muita alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää lomakustannuksissa. Lapset saattavat esimerkiksi majoittua ilmaiseksi, mikä on hyvä uutinen, kun suunnittelet lomaa lasten kanssa. Joissakin lomakeskuksissa hintaan sisältyy täysihoito, jolloin rahaa ei kulu ravintoloissa syömiseen. Monissa kohteissa on tarjolla myös ilmainen kuljetuspalvelu, jota on kätevä käyttää taksin sijaan.

             Löydä ebookersilta kohteen Miami parhaat Lomakeskukset

             ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Miami Lomakeskukset, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen majoituspaikat.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Miami

             Näytä kaikki 4 898 majoitusliikettä kohteessa Miami
             Fontainebleau Miami Beach 214 €
             Fontainebleau Miami Beach

             Fontainebleau Miami Beach

             4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
               
              4.5 kautta 5.0 Tähteä

              Indian Beach Park (puisto) ja Miami Beach Boardwalk ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Collins Avenuen ostosalue ja Mount Sinain terveyskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

              Miami International Airport Hotel 131 €
              Miami International Airport Hotel

              Miami International Airport Hotel

              N.W. 20th & Lejeune Road, Miami, FL
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Grapeland Water Park (vesipuisto) on 3,3 kilometrin ja Magic City Casino on 4,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Miami Jai Alai sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

               Loews Miami Beach Hotel – South Beach 255 €
               Loews Miami Beach Hotel – South Beach

               Loews Miami Beach Hotel – South Beach

               1601 Collins Ave, Miami Beach, FL
                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Collins Avenuen ostosalue, Miami Beach Boardwalk ja Española Way and Washington Avenue sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lummus Park Beach ja Lincoln Road Mall ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

                Trump National Doral Miami 144 €
                Trump National Doral Miami

                Trump National Doral Miami

                4400 N.W. 87th Ave, Doral, FL
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 CityPlace Doral on 1,1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta lomakeskuksesta. Miami International Mall (ostoskeskus) ja Dolphin Mall (ostoskeskus) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Frost Art Museum ja Miracle Mile (ostoskeskus) ovat myös 15 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.