Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Suosituimmat hotellit Museum Noordwijk

125 €
Radisson Blu Palace Hotel

Radisson Blu Palace Hotel

4.5 kautta 5.0 Pickeplein 8, Noordwijk
Radisson Blu Palace Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 120 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
104 €
Beach Hotel Noordwijk

Beach Hotel Noordwijk

4.0 kautta 5.0 Koningin Wilhelmina Boulevard 31, Noordwijk
Beach Hotel Noordwijk on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Noordwijkin majakka on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 5 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
160 €
Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin

5.0 kautta 5.0 Kon. Astrid Boulevard 5, Noordwijk, ZH
Grand Hotel Huis ter Duin on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1887 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 254 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
104 €
Golden Tulip Noordwijk Beach

Golden Tulip Noordwijk Beach

4.0 kautta 5.0 Koningin Wilhelmina Boulevard 8, Noordwijk
Golden Tulip Noordwijk Beach on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 82 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
94 €
Fletcher Badhotel Noordwijk

Fletcher Badhotel Noordwijk

3.0 kautta 5.0 Julianastraat 32, Noordwijk
Fletcher Badhotel Noordwijk on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Hotel van Oranje

Hotel van Oranje

5.0 kautta 5.0 Kon. Wilhelmina Boulevard 20, Noordwijk
Hotel van Oranje sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 174 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
120 €
Prominent Inn

Prominent Inn

3.5 kautta 5.0 Koningin Wilhelmina Boulevard 4, Noordwijk
Prominent Inn sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 33 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Lovely Apartment With sea Views on the Boulevard of Noordwijk

Lovely Apartment With sea Views on the Boulevard of Noordwijk

3.0 kautta 5.0 Writsaert 127, Noordwijk, Etelä-Hollanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa pesukoneen/kuivausrummun ja takan.
Hae hinnat
Mukava Huoneisto Näkymät Merelle

Mukava Huoneisto Näkymät Merelle

Writsaert 130, Noordwijk, Etelä-Hollanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
107 €
Hotel Aan Zee

Hotel Aan Zee

2.5 kautta 5.0 Parallel Boulevard 206, Noordwijk
Hotel Aan Zee on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 39 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Houkutteleva Loma-asunto 300 Metrin Päässä Merestä 5 Hengelle

Houkutteleva Loma-asunto 300 Metrin Päässä Merestä 5 Hengelle

van Speijkstraat 4b, Noordwijk, Etelä-Hollanti
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja parvekkeen.
74 €
The Flying Pig Beach Hostel

The Flying Pig Beach Hostel

2.0 kautta 5.0 Parallel Boulevard 208, Noordwijk
The Flying Pig Beach Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 12 rantabaaria. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi tallelokeron.
150 €
The Historic Huis ter Duin

The Historic Huis ter Duin

5.0 kautta 5.0 Koningin Astrid Blvd. 5-1, Postbus 85, Noordwijk
The Historic Huis ter Duin on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1887 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 73 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
127 €
Hotel Astoria

Hotel Astoria

3.0 kautta 5.0 Emmaweg 13, Noordwijk
Hotel Astoria on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 35 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision.
Hae hinnat
Lovely Villa Near Sea in Noordwijk aan Zee

Lovely Villa Near Sea in Noordwijk aan Zee

3.0 kautta 5.0 Schoolstraat 65, Noordwijk, Etelä-Hollanti
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille pesukoneen/kuivausrummun ja 3 kylpyhuonetta.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Museum Noordwijk läheltä

Haluaisitko, että Museum Noordwijk olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Museum Noordwijk sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Museum Noordwijk ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Haag hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.