Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat hotellit Rotterdam Haag

59 €
ibis budget Rotterdam The Hague Airport

ibis budget Rotterdam The Hague Airport

2.0 kautta 5.0 Rotterdam Airportplein 70, Rotterdam, NL
Ibis budget Rotterdam The Hague Airport on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Erasmus MC:n yliopistollinen sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 121 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
79 €
Wings Hotel Rotterdam Airport

Wings Hotel Rotterdam Airport

4.0 kautta 5.0 Rotterdam Airportplein 55, Rotterdam
Wings Hotel Rotterdam Airport on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Erasmus MC:n yliopistollinen sairaala. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 137 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
90 €
Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

4.0 kautta 5.0 Vliegveldweg 59, Rotterdam
Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Erasmus MC:n yliopistollinen sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 99 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Pieni Talo Lähellä Rotterdamin Lentokenttää

Pieni Talo Lähellä Rotterdamin Lentokenttää

550 Van der Duijn van Maasdamweg, Rotterdam, Etelä-Hollanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Ahoy Rotterdam (areena). Huoneisto tarjoaa keittiön ja television.
87 €
Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp

Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp

4.0 kautta 5.0 Energieweg 2, Rotterdam
Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Blijdorpin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 189 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Suunnittele iso Vaalea Vesvilla / Asuntolaiva Rotterdamin Keskellä; Koko Perheelle

Suunnittele iso Vaalea Vesvilla / Asuntolaiva Rotterdamin Keskellä; Koko Perheelle

Gordelpad 201, Rotterdam, Etelä-Hollanti
Tämä asuntolaiva on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Groothandelsgebouw. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
MyCityLofts - Heemskerk Apartments

MyCityLofts - Heemskerk Apartments

3.5 kautta 5.0 90 Heemskerkstraat, Noord, Rotterdam, ZUID-HOLLAND
MyCityLofts - Heemskerk Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Groothandelsgebouw. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Huoneisto Pikkupuistossa

Huoneisto Pikkupuistossa

De Savornin Lohmanlaan 87, a1, Rotterdam, Etelä-Hollanti
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Groothandelsgebouw. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 2 kylpyhuonetta ja parvekkeen.
Hae hinnat
Rakkaus Rotterdam - Nauti Djplacesista

Rakkaus Rotterdam - Nauti Djplacesista

Van Houtenstraat, 3c, Rotterdam, Etelä-Hollanti
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Groothandelsgebouw. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
61 €
Days Inn by Wyndham Rotterdam City Centre

Days Inn by Wyndham Rotterdam City Centre

3.0 kautta 5.0 Schiekade 730, Rotterdam, NL
Days Inn by Wyndham Rotterdam City Centre on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oude Luxor Theater. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 95 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
MyCityLofts - Bergweg

MyCityLofts - Bergweg

3.0 kautta 5.0 Van den Hoonaardstraat 13B, Rotterdam
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Groothandelsgebouw. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kattoterassin. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel Bienvenue

Hotel Bienvenue

2.0 kautta 5.0 Spoorsingel 24b, Rotterdam
Hotel Bienvenue on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Groothandelsgebouw. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
53 €
Holiday Inn Express Rotterdam - Central Station

Holiday Inn Express Rotterdam - Central Station

3.0 kautta 5.0 Weena 121, Rotterdam
Holiday Inn Express Rotterdam - Central Station on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oude Luxor Theater. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 214 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
96 €
PREMIER SUITES PLUS Rotterdam

PREMIER SUITES PLUS Rotterdam

4.0 kautta 5.0 Weena 710, Rotterdam
PREMIER SUITES PLUS Rotterdam on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Groothandelsgebouw. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 104 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
MyCityLofts - Aelbrechtskade

MyCityLofts - Aelbrechtskade

3.0 kautta 5.0 Aelbrechtskade 22, Rotterdam
MyCityLofts - Aelbrechtskade sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Blijdorpin eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Lentokenttähotellit Rotterdam Haag

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Rotterdam Haag läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Rotterdam Haag edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Rotterdam Haag voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Rotterdam Haag, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Rotterdam Haag läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Rotterdam Haag ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Rotterdam Haag ajoissa

Tarjoukset lentokentän Rotterdam Haag hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Rotterdam Haag hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Rotterdam Haag ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Rotterdam Haag hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Rotterdam hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.