Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
31.1. - 2.2.
Ensi viikonloppuna
7.2. - 9.2.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Rotterdam Haag

79 €
Wings Hotel

Wings Hotel

4.0 kautta 5.0 Rotterdam Airportplein 55, Rotterdam
Wings Hotel on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Erasmus-silta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ravintola. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 142 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
56 €
ibis budget Rotterdam The Hague Airport

ibis budget Rotterdam The Hague Airport

2.0 kautta 5.0 Rotterdam Airportplein 70, Rotterdam, NL
Ibis budget Rotterdam The Hague Airport on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Erasmus-silta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 121 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
84 €
Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

4.0 kautta 5.0 Vliegveldweg 59, Rotterdam
Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Erasmus-silta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 99 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
78 €
Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp

Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp

4.0 kautta 5.0 Energieweg 2, Rotterdam
Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Blijdorpin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 189 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
76 €
Holiday Inn Express Rotterdam - Central Station

Holiday Inn Express Rotterdam - Central Station

3.0 kautta 5.0 Weena 121, Rotterdam
Holiday Inn Express Rotterdam - Central Station on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oude Luxor Theater. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 214 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
109 €
Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam

5.0 kautta 5.0 Weena 10, Rotterdam
Hilton Rotterdam on saanut mahtavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oude Luxor Theater. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1963 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 195 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LED-televisiot ja minibaarit.
61 €
The James Hotel Rotterdam

The James Hotel Rotterdam

3.5 kautta 5.0 Aert van Nesstraat 25, Rotterdam
The James Hotel Rotterdam on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Beurstraverse. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 144 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
115 €
Mainport

Mainport

5.0 kautta 5.0 Leuvehaven 77, Rotterdam
Mainport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Erasmus-silta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 215 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
95 €
Inntel Hotels Rotterdam Centre

Inntel Hotels Rotterdam Centre

4.0 kautta 5.0 Leuvehaven 80, Rotterdam
Inntel Hotels Rotterdam Centre on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Erasmus-silta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 263 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Lentokenttähotellit Rotterdam Haag

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Rotterdam Haag läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Rotterdam Haag edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Rotterdam Haag voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Rotterdam Haag, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Rotterdam Haag läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Rotterdam Haag ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Rotterdam Haag ajoissa

Tarjoukset lentokentän Rotterdam Haag hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Rotterdam Haag hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Rotterdam Haag ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Rotterdam Haag hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeksi varatut Rotterdam Hotellit

Viimeisimmät hotelliarvostelut Rotterdam

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.