Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Hollannin rannikko

140 €
Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin

5.0 kautta 5.0 Kon. Astrid Boulevard 5, Noordwijk, ZH
Grand Hotel Huis ter Duin on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1887 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 254 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
76 €
Golden Tulip Noordwijk Beach

Golden Tulip Noordwijk Beach

4.0 kautta 5.0 Koningin Wilhelmina Boulevard 8, Noordwijk
Golden Tulip Noordwijk Beach on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 82 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
94 €
Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde

Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde

4.5 kautta 5.0 Noordeinde 33, Haag
Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mauritshuis (taidemuseo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
69 €
Novotel Den Haag World Forum

Novotel Den Haag World Forum

4.0 kautta 5.0 Johan De Wittlaan 42-44, Haag
Novotel Den Haag World Forum on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja World Forum Convention Centre (tapahtumakeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 216 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
69 €
Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Fletcher Boutique Hotel Duinoord

4.0 kautta 5.0 Wassenaarseslag 26, Wassenaar
Fletcher Boutique Hotel Duinoord on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Scheveningenin laituri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
65 €
NH Zoetermeer

NH Zoetermeer

4.0 kautta 5.0 Danny Kayelaan 20, Zoetermeer
NH Zoetermeer on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta BurgGolf Zoetermeer. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, kuntokeskuksen ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
139 €
Hotel Des Indes

Hotel Des Indes

5.0 kautta 5.0 Lange Voorhout 54-56, Haag, Etelä-Hollanti
Hotel Des Indes on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mauritshuis (taidemuseo). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja kuntoklubi. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
140 €
Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen

Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen

5.0 kautta 5.0 Gevers Deynootplein 30, Scheveningen, Haag
Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Scheveningenin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1885 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 270 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
130 €
The Historic Huis ter Duin

The Historic Huis ter Duin

5.0 kautta 5.0 Koningin Astrid Blvd. 5-1, Postbus 85, Noordwijk
The Historic Huis ter Duin on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
144 €
Hotel Prinsenhof

Hotel Prinsenhof

4.0 kautta 5.0 Martinikerkhof 23, Groningen
Hotel Prinsenhof on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Groningenin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
75 €
Westcord WTC Hotel Leeuwarden

Westcord WTC Hotel Leeuwarden

4.0 kautta 5.0 Heliconweg 52, Leeuwarden
Westcord WTC Hotel Leeuwarden on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Oldehove on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 143 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
89 €
Beachhouse Hotel

Beachhouse Hotel

3.5 kautta 5.0 Boulevard Barnaart 59, Zandvoort
Beachhouse Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zandvoortin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
101 €
Hotel Zuiderduin

Hotel Zuiderduin

4.0 kautta 5.0 Zeeweg 52, Egmond aan Zee
Hotel Zuiderduin on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egmond aan Zeen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
90 €
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

4.0 kautta 5.0 Van Stolkweg 1, Haag
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta World Forum Convention Centre (tapahtumakeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 178 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
80 €
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

4.0 kautta 5.0 Warmonderweg 8, Sassenheim
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kagerplassen-järvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kasinon. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Hollannin rannikko

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Hollannin rannikko

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Hollannin rannikko

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Hollannin rannikko? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Hollannin rannikko. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 65 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 144 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Hollannin rannikko?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Hollannin rannikko löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Hollannin rannikko halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 9132 majoitusliikettä kohteessa Hollannin rannikko, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Hollannin rannikko?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Hollannin rannikko verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Hollannin rannikko löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Hollannin rannikko nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Hollannin rannikko

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.