Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Noordwijk

116 €
Radisson Blu Palace Hotel

Radisson Blu Palace Hotel

4.5 kautta 5.0 Pickeplein 8, Noordwijk
Radisson Blu Palace Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 120 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
89 €
Beach Hotel Noordwijk

Beach Hotel Noordwijk

4.0 kautta 5.0 Koningin Wilhelmina Boulevard 31, Noordwijk
Beach Hotel Noordwijk on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Noordwijkin majakka on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 5 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
140 €
Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin

5.0 kautta 5.0 Kon. Astrid Boulevard 5, Noordwijk, ZH
Grand Hotel Huis ter Duin on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1887 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 254 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
68 €
Stayokay Noordwijk - Hostel

Stayokay Noordwijk - Hostel

2.0 kautta 5.0 Langevelderlaan 45, Noordwijk
Stayokay Noordwijk - Hostel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Noordwijkse Golfclub. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 28 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
169 €
TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen

TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen

3.0 kautta 5.0 Kapelleboslaan 41, Noordwijk
TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Noordwijkse Golfclub. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ulkouima-allas ja baari. Tässä 3 tähden lomapuistossa on 3 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
158 €
TopParken Parc du Soleil

TopParken Parc du Soleil

3.0 kautta 5.0 Kraaierslaan 7, Noordwijk
TopParken Parc du Soleil on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Noordwijkse Golfclub. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden lomapuistossa on 3 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
64 €
Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

4.0 kautta 5.0 Duinweg 117, Noordwijk
Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Noordwijkse Golfclub. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 41 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
60 €
Fletcher Badhotel Noordwijk

Fletcher Badhotel Noordwijk

3.0 kautta 5.0 Julianastraat 32, Noordwijk
Fletcher Badhotel Noordwijk on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
100 €
Pirombo Bed & Breakfast

Pirombo Bed & Breakfast

3.0 kautta 5.0 Oude Zeeweg 22, Noordwijk
Pirombo Bed & Breakfast on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1921 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
125 €
Hotel van Oranje

Hotel van Oranje

5.0 kautta 5.0 Kon. Wilhelmina Boulevard 20, Noordwijk
Hotel van Oranje sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 6 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 174 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
86 €
Golden Tulip Noordwijk Beach

Golden Tulip Noordwijk Beach

4.0 kautta 5.0 Koningin Wilhelmina Boulevard 8, Noordwijk
Golden Tulip Noordwijk Beach on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 82 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
182 €
Villa de Duinen

Villa de Duinen

4.0 kautta 5.0 Oude Zeeweg 74, Noordwijk
Villa de Duinen on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1902 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 11 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
160 €
Vesper Hotel

Vesper Hotel

4.0 kautta 5.0 Koningin Astrid Boulevard 46, Noordwijk
Vesper Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 27 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
106 €
Hotel Astoria

Hotel Astoria

3.0 kautta 5.0 Emmaweg 13, Noordwijk
Hotel Astoria on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 35 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision.
105 €
de Baak Seaside

de Baak Seaside

3.0 kautta 5.0 Koningin Astrid Boulevard 23, Noordwijk
De Baak Seaside on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museum Noordwijk. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 100 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Noordwijk

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Noordwijk

Näytä kaikki

Kohteen Noordwijk hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Noordwijk? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 93 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Noordwijk löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Noordwijk, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Noordwijk tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 2 lentokenttähotellia
 • 3 halpaa hotellia
 • 21 lapsiystävällistä hotellia
 • 3 luksushotellia
 • 47 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Noordwijk


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Noordwijk, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Noordwijk niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Golfzicht
 • Zorghotel de Kim
 • The Flying Pig Beach Hostel

Nämä kohteen Noordwijk majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel van Oranje, Autograph Collection
 • Alexander Hotel
 • Radisson Blu Palace Hotel

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Noordwijk pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Vesper Hotel
 • Beach Hotel Noordwijk
 • The Historic Huis ter Duin

Kohteeseen Noordwijk tutustuminen


Noordwijk on tunnettu rannoistaan ja kylpylöistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Noordwijk ja sen lähellä kuuluu:

 • Museum Noordwijk
 • Noordwijkin majakka
 • Streekmuseum Veldzicht Noordwijk
 • Noordwijkse Golfclub
 • Scheveningenin laituri
 • Madurodam
 • Escher Museum

Kun järjestät lomaa kohteeseen Noordwijk, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Amsterdam (AMS-Schiphol). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Noordwijk?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Noordwijk, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Noordwijk, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Lokakuu ja maaliskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 10°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 209 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 20°C päivisin ja 3°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 146 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 21°C ja öisin 12°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 134 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 249 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Noordwijk on 738 cm.

Viimeksi varatut hotellit Noordwijk

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.