Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Zandvoort

77 €
NH Zandvoort

NH Zandvoort

4.0 kautta 5.0 Burgemeester van Alphenstraat, 63, Zandvoort
NH Zandvoort on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Circuit Park Zandvoort. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 213 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
89 €
Beach Hotel Zandvoort BY Center Parcs

Beach Hotel Zandvoort BY Center Parcs

4.0 kautta 5.0 Trompstraat 2, Zandvoort
Beach Hotel Zandvoort BY Center Parcs on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zandvoortin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 118 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
99 €
Beachhouse Hotel

Beachhouse Hotel

3.5 kautta 5.0 Boulevard Barnaart 59, Zandvoort
Beachhouse Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zandvoortin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 30 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
85 €
Hotel Zeespiegel

Hotel Zeespiegel

3.0 kautta 5.0 Hogeweg 70, Zandvoort
Hotel Zeespiegel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zandvoortin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
80 €
Hotel La Rosa Amsterdam Beach

Hotel La Rosa Amsterdam Beach

3.0 kautta 5.0 Haltestraat 77, Zandvoort, Pohjois-Hollanti
Hotel La Rosa Amsterdam Beach sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zandvoortin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
84 €
Hotel Keur

Hotel Keur

3.0 kautta 5.0 51 Zeestraat, Zandvoort, NH
Hotel Keur on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zandvoortin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 27 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
80 €
Amsterdam Beach Hotel

Amsterdam Beach Hotel

3.0 kautta 5.0 Badhuisplein 2-4, Zandvoort
Amsterdam Beach Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Zandvoortin uimaranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 35 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
75 €
Palace Hotel

Palace Hotel

4.0 kautta 5.0 Burgemeester van Fenemaplein 2, Zandvoort
Palace Hotel on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zandvoortin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 60 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Poort Beach Boutique Apartments

Poort Beach Boutique Apartments

3.5 kautta 5.0 Zeeweg 100 - 134, Bloemendaal aan Zee, Zandvoort
Poort Beach Boutique Apartments on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Zandvoortin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
83 €
Pension Villa Tanahlot

Pension Villa Tanahlot

3.0 kautta 5.0 Brederodestraat 49, Zandvoort
Pension Villa Tanahlot sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zandvoortin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden pensionaatissa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Appartementen Zeespiegel

Appartementen Zeespiegel

3.0 kautta 5.0 Hogeweg 70, Zandvoort
Appartementen Zeespiegel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zandvoortin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
70 €
Hotel Zand

Hotel Zand

2.5 kautta 5.0 Hogeweg 50, Zandvoort, Noord-holland
Hotel Zand sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zandvoortin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Zeestraat at Amsterdam Beach

Zeestraat at Amsterdam Beach

3.5 kautta 5.0 Zeestraat 62, Zandvoort
Zeestraat at Amsterdam Beach sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zandvoortin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Center Parcs Zandvoort Beach

Center Parcs Zandvoort Beach

4.0 kautta 5.0 Vondellaan 60, Zandvoort
Center Parcs Zandvoort Beach sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Circuit Park Zandvoort. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden lomapuistossa on 554 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Pension Blankebil

Pension Blankebil

3.0 kautta 5.0 Hogeweg 13, Zandvoort
Pension Blankebil sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zandvoortin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden pensionaatissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Kohteen Zandvoort hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Zandvoort? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 48 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Zandvoort löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Zandvoort


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Zandvoort, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Zandvoort niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Keur
 • Hotel de Kust

Tämä kohteen Zandvoort majoitusliike on suosittu asiakkaiden keskuudessa uima-altaan takia:

 • Center Parcs Zandvoort Beach

Kohteeseen Zandvoort tutustuminen


Zandvoort on tunnettu rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Zandvoort ja sen lähellä kuuluu:

 • Circuit Park Zandvoort
 • Zandvoortin uimaranta
 • Nes
 • Zaanse Schans -museo
 • Concertgebouw
 • Stedelijk Museum
 • Van Goghin museo

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Zandvoort, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Amsterdam (AMS-Schiphol). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Zandvoort?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Zandvoort, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Zandvoort, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas toukokuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 9°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 401 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 19°C päivisin ja 4°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 354 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 21°C ja öisin 11°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 536 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 15°C ja 1°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 654 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Zandvoort on 1945 cm.

Viimeksi varatut hotellit Zandvoort

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.