Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Egmond aan Zee

Hae hinnat
Hotel Sonnevanck

Hotel Sonnevanck

2.5 kautta 5.0 Wilhelminastraat 114 - 116, Egmond aan Zee
Hotel Sonnevanck on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egmond aan Zeen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pelihallin/-huoneen. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
65 €
Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

3.0 kautta 5.0 Parallelweg 2, Egmond aan Zee
Fletcher Badhotel Egmond aan Zee on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egmond aan Zeen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 22 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
101 €
Hotel Zuiderduin

Hotel Zuiderduin

4.0 kautta 5.0 Zeeweg 52, Egmond aan Zee
Hotel Zuiderduin on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egmond aan Zeen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4 tähden hotellissa on 365 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
106 €
Strandhotel Golfzang

Strandhotel Golfzang

4.0 kautta 5.0 Boulevard 8, Egmond aan Zee, Pohjois-Hollanti
Strandhotel Golfzang on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egmond aan Zeen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
75 €
Hotel Mare Liberum

Hotel Mare Liberum

3.0 kautta 5.0 Voorstraat 66, Egmond aan Zee
Hotel Mare Liberum on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egmond aan Zeen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
B&B de Zandtaart

B&B de Zandtaart

3.0 kautta 5.0 42 Voorstraat, Egmond aan Zee, NH
B&B de Zandtaart sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta J.C.J. van Speijkin majakka. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel de Boei

Hotel de Boei

3.0 kautta 5.0 Westeinde 2, Egmond aan Zee
Hotel de Boei sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egmond aan Zeen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel De Dennen

Hotel De Dennen

2.5 kautta 5.0 Pastoor Van Kleefstraat 23, Egmond aan Zee
Hotel De Dennen sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta J.C.J. van Speijkin majakka. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 21 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
209 €
Villa Surf

Villa Surf

3.0 kautta 5.0 Prins Hendrikstraat 17, Egmond aan Zee
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egmond aan Zeen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä 3 tähden loma-asunnossa on 3 kotia. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel Neptunus

Hotel Neptunus

3.0 kautta 5.0 Zeeweg 42, Egmond aan Zee
Hotel Neptunus on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egmond aan Zeen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Beach House Sea-Esta

Beach House Sea-Esta

3.0 kautta 5.0 Boulevard Ingenieur de Vassy 20, Egmond aan Zee
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egmond aan Zeen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden loma-asunnossa on 3 kotia. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Beach House Sea-Side

Beach House Sea-Side

3.0 kautta 5.0 Kennedyboulevard 44, Egmond aan Zee
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egmond aan Zeen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Studio Eb

Studio Eb

3.0 kautta 5.0 Watertorenweg 23, Egmond aan Zee
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Egmond aan Zeen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Studio 31

Studio 31

3.0 kautta 5.0 Piet Heinstraat 31, Egmond aan Zee
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egmond aan Zeen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa keittiön ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Beach House Egmond aan Zee

Beach House Egmond aan Zee

3.0 kautta 5.0 Kennedyboulevard 232, Egmond aan Zee
Beach House Egmond aan Zee sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egmond aan Zeen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Kohteen Egmond aan Zee hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Egmond aan Zee? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Egmond aan Zeen ranta. Voit valita 166 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Egmond aan Zee löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Egmond aan Zee

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Egmond aan Zee, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Egmond aan Zee niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Sonnevanck
 • Fletcher Badhotel Egmond aan Zee
 • Hotel De Vassy

Nämä kohteen Egmond aan Zee majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Zuiderduin
 • Roompot Kustpark Egmond Aan Zee

Asiakkaat, jotka yöpyivät tässä kohteen Egmond aan Zee hotellissa, pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hotel Zuiderduin

Kohteeseen Egmond aan Zee tutustuminen

Ystävällinen Egmond aan Zee on tunnettu ravintoloista ja rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Egmond aan Zee ja sen lähellä kuuluu:

 • Egmond aan Zeen ranta
 • J.C.J. van Speijkin majakka
 • Noordhollands Duinreservaat
 • Circuit Park Zandvoort
 • Zandvoortin uimaranta
 • Bergen-aan-Zeen uimaranta
 • Juustomarkkinat

Kun järjestät lomaa kohteeseen Egmond aan Zee, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Amsterdam (AMS-Schiphol). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Egmond aan Zee?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Egmond aan Zee, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Egmond aan Zee, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas toukokuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 9 °C ja öisin 1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 394 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 19 °C päivisin ja 4 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 351 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 21 °C ja öisin 11 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 538 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 15 °C ja 1 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 650 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Egmond aan Zee on 1933 cm.

Viimeksi varatut hotellit Egmond aan Zee

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.