Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Westpoort

38 €
MEININGER Hotel Amsterdam City West

MEININGER Hotel Amsterdam City West

2.0 kautta 5.0 Orlyplein 1-67, Amsterdam
MEININGER Hotel Amsterdam City West on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Anne Frankin talo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 270 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
53 €
Park Inn By Radisson Amsterdam City West

Park Inn By Radisson Amsterdam City West

4.0 kautta 5.0 La Guardiaweg 59, Amsterdam, NL
Park Inn By Radisson Amsterdam City West on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Anne Frankin talo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 476 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
52 €
Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station

Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station

3.0 kautta 5.0 Zaventemweg 3, Amsterdam
Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (sairaala). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 254 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
51 €
Urban Lodge Hotel

Urban Lodge Hotel

4.0 kautta 5.0 Arlandaweg 10, Amsterdam
Urban Lodge Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (sairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 120 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
49 €
Mercure City Amsterdam Sloterdijk Station Hotel

Mercure City Amsterdam Sloterdijk Station Hotel

4.0 kautta 5.0 Naritaweg 1, Amsterdam
Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Anne Frankin talo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 172 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
69 €
Amsterdam ID Aparthotel

Amsterdam ID Aparthotel

3.0 kautta 5.0 Naritaweg 51, Amsterdam
Amsterdam ID Aparthotel on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Anne Frankin talo sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 127 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
60 €
Amsterdam Teleport Hotel

Amsterdam Teleport Hotel

3.0 kautta 5.0 Heathrowstraat 3-5, Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam Teleport Hotel on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (sairaala) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 143 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
58 €
Hotel2Stay

Hotel2Stay

3.0 kautta 5.0 Tempelhofstraat 2, Amsterdam, Noord-Holland
Hotel2Stay on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (sairaala) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja kahvila. Tässä 3 tähden hotellissa on 157 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Citadines Sloterdijk Station Amsterdam

Citadines Sloterdijk Station Amsterdam

4.0 kautta 5.0 Naritaweg 3, Amsterdam
Citadines Sloterdijk Station Amsterdam on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (sairaala) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 48 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
48 €
Train Lodge Amsterdam

Train Lodge Amsterdam

1.0 kautta 5.0 Changiweg 121, Amsterdam, Noord-Holland
Train Lodge Amsterdam on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (sairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hostellissa on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
84 €
Residence Inn by Marriott Amsterdam Houthavens

Residence Inn by Marriott Amsterdam Houthavens

4.0 kautta 5.0 Danzigerkade 177, Amsterdam, NL
Residence Inn by Marriott Amsterdam Houthavens on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westergasfabriek-kulttuuripuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 60 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
56 €
ibis Amsterdam City West

ibis Amsterdam City West

3.0 kautta 5.0 Transformatorweg 36, Amsterdam
Ibis Amsterdam City West on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westergasfabriek-kulttuuripuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 180 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
76 €
Moxy Amsterdam Houthavens

Moxy Amsterdam Houthavens

3.5 kautta 5.0 Danzigerkade 175, Amsterdam, NL
Moxy Amsterdam Houthavens on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westergasfabriek-kulttuuripuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 120 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
106 €
Short Stay Group Houthavens Serviced Apartments

Short Stay Group Houthavens Serviced Apartments

4.0 kautta 5.0 Haparandaweg 67, Amsterdam
Short Stay Group Houthavens Serviced Apartments on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westergasfabriek-kulttuuripuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
B-Aparthotel Amsterdam City West

B-Aparthotel Amsterdam City West

3.0 kautta 5.0 Gatwickstraat 2, Amsterdam
B-Aparthotel Amsterdam City West sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lähellä kohdetta Anne Frankin talo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 50 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Westpoort

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Westpoort, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Westpoort hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Westpoort suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Westpoort

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Westpoort. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Westpoort on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Westpoort ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Westpoort

Kohteessa Westpoort riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Westpoort parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Westpoort.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Westpoort

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.