Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Nieuw-West

46 €
Citiez Hotel Amsterdam

Citiez Hotel Amsterdam

3.0 kautta 5.0 Osdorpplein 372A, Amsterdam, Noord-Holland
Citiez Hotel Amsterdam on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja De Meervaart Theater (teatteri) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 71 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
45 €
The Student Hotel Amsterdam West

The Student Hotel Amsterdam West

3.0 kautta 5.0 Van de Sande Bakhuijzenstraat 4, Amsterdam
The Student Hotel Amsterdam West on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (sairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 707 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
62 €
Corendon City Hotel Amsterdam

Corendon City Hotel Amsterdam

4.0 kautta 5.0 Aletta Jacobslaan 7, Amsterdam
Corendon City Hotel Amsterdam on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vondelpark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 263 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
64 €
Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

4.0 kautta 5.0 Staalmeesterslaan 410, Amsterdam
Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rembrandt Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 446 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
76 €
WestCord Fashion Hotel Amsterdam

WestCord Fashion Hotel Amsterdam

4.0 kautta 5.0 Hendrikje Stoffelsstraat 1, Navigation: Nachtwachtlaan 11, Amsterdam
WestCord Fashion Hotel Amsterdam on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta World Fashion Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 260 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
50 €
New West Inn Amsterdam

New West Inn Amsterdam

3.0 kautta 5.0 Reimerswaalstraat 5, Amsterdam
New West Inn Amsterdam on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sloterpark ja Sloterplas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 180 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
40 €
New century hotel

New century hotel

3.0 kautta 5.0 Fogostraat 10, Amsterdam, North-Holland
New century hotel on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Vondelpark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja business centerin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 154 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
62 €
Dutch Design Hotel Artemis

Dutch Design Hotel Artemis

4.0 kautta 5.0 John M. Keynesplein 2, Amsterdam
Dutch Design Hotel Artemis on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta World Fashion Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 256 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
48 €
Best Western Amsterdam

Best Western Amsterdam

3.0 kautta 5.0 Voorburgstraat 250, Amsterdam
Best Western Amsterdam on saanut hyvää palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vondelpark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 232 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
30 €
XO Hotels Infinity

XO Hotels Infinity

3.0 kautta 5.0 Slotermeerlaan 133, Amsterdam
XO Hotels Infinity on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sloterpark ja Sloterplas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 100 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
45 €
XO Hotels Couture

XO Hotels Couture

4.0 kautta 5.0 Delflandlaan 15, Amsterdam
XO Hotels Couture on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta World Fashion Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 158 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Idyllic Sloten apartment

Idyllic Sloten apartment

3.5 kautta 5.0 Sloterweg 1252, Amsterdam
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Vondelpark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
34 €
XO Hotels Blue Square

XO Hotels Blue Square

3.0 kautta 5.0 Slotermeerlaan 80, Amsterdam
XO Hotels Blue Square on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sloterpark ja Sloterplas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja kirjaston. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 175 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
72 €
Skotel Amsterdam, Hotelschool The Hague

Skotel Amsterdam, Hotelschool The Hague

3.5 kautta 5.0 Jan Evertsenstraat 171, Amsterdam
Skotel Amsterdam, Hotelschool The Hague on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (sairaala). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
53 €
TSH Amsterdam West

TSH Amsterdam West

Jan van Galenstraat 335, Amsterdam
TSH Amsterdam West sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (sairaala). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä hotellissa on 707 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Majoitus kohteessa Nieuw-West

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Nieuw-West, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Nieuw-West hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Nieuw-West suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Nieuw-West

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Nieuw-West. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Nieuw-West on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Nieuw-West ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Nieuw-West

Kohteessa Nieuw-West riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Nieuw-West parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Nieuw-West.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Nieuw-West

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.