Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Slotervaart

45 €
The Student Hotel Amsterdam West

The Student Hotel Amsterdam West

3.0 kautta 5.0 Van de Sande Bakhuijzenstraat 4, Amsterdam
The Student Hotel Amsterdam West on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (sairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 707 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
62 €
Corendon City Hotel Amsterdam

Corendon City Hotel Amsterdam

4.0 kautta 5.0 Aletta Jacobslaan 7, Amsterdam
Corendon City Hotel Amsterdam on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vondelpark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 263 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
68 €
Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

4.0 kautta 5.0 Staalmeesterslaan 410, Amsterdam
Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rembrandt Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 446 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
71 €
WestCord Fashion Hotel Amsterdam

WestCord Fashion Hotel Amsterdam

4.0 kautta 5.0 Hendrikje Stoffelsstraat 1, Navigation: Nachtwachtlaan 11, Amsterdam
WestCord Fashion Hotel Amsterdam on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta World Fashion Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 260 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
65 €
Dutch Design Hotel Artemis

Dutch Design Hotel Artemis

4.0 kautta 5.0 John M. Keynesplein 2, Amsterdam
Dutch Design Hotel Artemis on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta World Fashion Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 256 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
47 €
Best Western Amsterdam

Best Western Amsterdam

3.0 kautta 5.0 Voorburgstraat 250, Amsterdam
Best Western Amsterdam on saanut hyvää palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vondelpark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 232 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
45 €
XO Hotels Couture

XO Hotels Couture

4.0 kautta 5.0 Delflandlaan 15, Amsterdam
XO Hotels Couture on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta World Fashion Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 158 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
72 €
Skotel Amsterdam, Hotelschool The Hague

Skotel Amsterdam, Hotelschool The Hague

3.5 kautta 5.0 Jan Evertsenstraat 171, Amsterdam
Skotel Amsterdam, Hotelschool The Hague on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (sairaala). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
53 €
TSH Amsterdam West

TSH Amsterdam West

Jan van Galenstraat 335, Amsterdam
TSH Amsterdam West sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (sairaala). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä hotellissa on 707 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
54 €
Mercure Hotel Amsterdam West

Mercure Hotel Amsterdam West

4.0 kautta 5.0 Oude Haagseweg 20, Amsterdam
Mercure Hotel Amsterdam West on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Amsterdamse Bos -puisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 152 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Met Hotel Amsterdam

Met Hotel Amsterdam

Marius Bauerstraat 401, Amsterdam
Met Hotel Amsterdam sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vondelpark. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2020 rakennetussa hotellissa on 56 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
59 €
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest

Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest

3.0 kautta 5.0 Hendrikje Stoffelstraat 60, Amsterdam
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta World Fashion Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 90 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Venevaja Amsterdam

Venevaja Amsterdam

Ringvaartdijk, 88, Badhoevedorp, Pohjois-Hollanti
Tämä asuntolaiva sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdamse Bos -puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi pelihallin/-huoneen. Majoitustila tarjoaa keittiön ja television.
Hae hinnat
Poika Edgar Family Home

Poika Edgar Family Home

Boy Edgarstraat 18, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta World Fashion Centre (ostoskeskus). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Hotel King's Court

Hotel King's Court

3.0 kautta 5.0 Delflandlaan 4, Amsterdam
Hotel King's Court sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta World Fashion Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 98 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Majoitus kohteessa Slotervaart

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Slotervaart, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Slotervaart hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Slotervaart suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Slotervaart

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Slotervaart. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Slotervaart on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Slotervaart ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Slotervaart

Kohteessa Slotervaart riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Slotervaart parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Slotervaart.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Slotervaart

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.