Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
31.1. - 2.2.
Ensi viikonloppuna
7.2. - 9.2.

Suosituimmat Prati hotellit

iH Hotels Roma Cicerone 76 €
iH Hotels Roma Cicerone

iH Hotels Roma Cicerone

Via Cicerone 55, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  IH Hotels Roma Cicerone on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 296 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

  Hotel Vespasiano 58 €
  Hotel Vespasiano

  Hotel Vespasiano

  Via Vespasiano 49, Rooma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel Vespasiano on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarinaukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Le Suite di Via Ottaviano Hae hinnat
   Le Suite di Via Ottaviano

   Le Suite di Via Ottaviano

   Via Dei Gracchi 6, Rooma, RM
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Le Suite di Via Ottaviano on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarinaukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä kaupunkipientalossa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

    Lemon Garden 64 €
    Lemon Garden

    Lemon Garden

    Via G. Vitelleschi 34, Rooma, RM
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Lemon Garden sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja porealtaan. Tässä majatalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

     Lodging in Rome Hae hinnat
     Lodging in Rome

     Lodging in Rome

     Via Crescenzio 74, Rooma, RM
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Lodging in Rome sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä aamiaismajoituksessa on 3 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.

      Rifugio degli Artisti Top 68 €
      Rifugio degli Artisti Top

      Rifugio degli Artisti Top

      Via Pietro della Valle, 9, Rooma
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Rifugio degli Artisti Top on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja porealtaan. Tässä aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Little Rose Rooms 67 €
       Little Rose Rooms

       Little Rose Rooms

       Piazza dell'Unità 13, Rooma, RM
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Little Rose Rooms sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Cola di Rienzo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1950 rakennetussa kaupunkipientalossa on 4 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

        Viimeisimmät Prati hotelliarvostelut

        *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.