Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
20.9. - 22.9.
Ensi viikonloppuna
27.9. - 29.9.

Suosituimmat Prati hotellit

Luxury on the River 104 €
Luxury on the River

Luxury on the River

Lungotevere dei Mellini 34, Rooma, RM
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Luxury on the River on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza del Popolo (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

  Hotel Giulio Cesare 139 €
  Hotel Giulio Cesare

  Hotel Giulio Cesare

  Via Degli Scipioni 287, Rooma, RM
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel Giulio Cesare on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Villa Borghesen puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 76 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

   Hotel Isa 180 €
   Hotel Isa

   Hotel Isa

   Via Cicerone 39, Rooma, RM
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Isa on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 54 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    MDM Guesthouse 89 €
    MDM Guesthouse

    MDM Guesthouse

    Via Degli Scipioni 71, Rooma, RM
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     MDM Guesthouse on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin museot. Tässä vuonna 2006 rakennetussa kaupunkipientalossa on 10 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

     Grand Hotel Olympic 194 €
     Grand Hotel Olympic

     Grand Hotel Olympic

     Via Properzio 2/a, Rooma, RM
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Grand Hotel Olympic on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 77 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

      Elenoire Rooms & Suite 78 €
      Elenoire Rooms & Suite

      Elenoire Rooms & Suite

      Via Caio Mario n.8, Rooma, RM
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Elenoire Rooms & Suite on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Cola di Rienzo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2015 rakennetussa kaupunkipientalossa on 4 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Le Méridien Visconti Rome 180 €
       Le Méridien Visconti Rome

       Le Méridien Visconti Rome

       Via Federico Cesi 37, Rooma, RM
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Le Méridien Visconti Rome on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza del Popolo (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 242 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

        Penta Luxury House 101 €
        Penta Luxury House

        Penta Luxury House

        Via Paolo Emilio, 32, Rooma
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Penta Luxury House on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Cola di Rienzo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2016 rakennetussa kaupunkipientalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

         Viimeksi varatut Prati Hotellit

         Viimeisimmät Prati hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.