Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
5.6. - 7.6.
Ensi viikonloppuna
12.6. - 14.6.

Suosituimmat Rijksmuseum van Oudheden hotellit

99 €
Ex Libris boutique hotel

Ex Libris boutique hotel

3.5 kautta 5.0 Kloksteeg 4, Leiden
Ex Libris boutique hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidenin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1600 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 5 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
219 €
Villa Rameau

Villa Rameau

4.0 kautta 5.0 16A Kloksteeg, Leiden, ZH
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidenin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
st.PIERRE

st.PIERRE

3.5 kautta 5.0 Langebrug 28, Leiden
Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidenin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä viinitilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1624 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa 3 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
89 €
City Hotel Nieuw Minerva

City Hotel Nieuw Minerva

2.0 kautta 5.0 Boommarkt 23, Leiden
City Hotel Nieuw Minerva on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja LVC on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä 2 tähden hotellissa on 35 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
CTY Books

CTY Books

3.0 kautta 5.0 Nieuwe Rijn 2, Leiden
CTY Books sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Waag (rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
116 €
Boutique Hotel d'Oude Morsch

Boutique Hotel d'Oude Morsch

3.5 kautta 5.0 Park de Put 1, Leiden
Boutique Hotel d'Oude Morsch on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidenin yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja venesatama. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
64 €
Best Western City Hotel Leiden

Best Western City Hotel Leiden

3.0 kautta 5.0 Lange Mare 43, Leiden
Best Western City Hotel Leiden on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marekerk. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 39 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
99 €
Steenhof Suites

Steenhof Suites

3.5 kautta 5.0 Steenschuur 11, Leiden
Steenhof Suites on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hooglandsekerk (kirkko). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä venesataman ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1465 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 4 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
75 €
LOT Hotel

LOT Hotel

2.5 kautta 5.0 14 Beestenmarkt, Leiden
LOT Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Beestenmarkt (tori). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Rijksmuseum van Oudheden läheltä

Haluaisitko, että Rijksmuseum van Oudheden olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Rijksmuseum van Oudheden sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Rijksmuseum van Oudheden ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Rijksmuseum van Oudheden hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.