Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Tallinna

Tribe Theory - Entrepreneurs Hostel 26 €
Tribe Theory - Entrepreneurs Hostel

Tribe Theory - Entrepreneurs Hostel

26 Uus, Tallinna, Harju maakond
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tribe Theory - Entrepreneurs Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tallinnan raatihuone. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.

  Fat Margaret's Hostel 30 €
  Fat Margaret's Hostel

  Fat Margaret's Hostel

  Pohja 27, Tallinna
    
   1.5 kautta 5.0 Tähteä

   Fat Margaret's Hostel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tallinnan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja porealtaan. Tässä 1,5 tähden hostellissa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   Imaginary Hostel 26 €
   Imaginary Hostel

   Imaginary Hostel

   Vene street 33, Tallinna
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Imaginary Hostel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tallinnan raatihuone. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä konferenssikeskuksen ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

    Katus Hostel 29 €
    Katus Hostel

    Katus Hostel

    Sauna 1, Tallinna
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Katus Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tallinnan raatihuone. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

     Old Town Munkenhof Guesthouse - Hostel 24 €
     Old Town Munkenhof Guesthouse - Hostel

     Old Town Munkenhof Guesthouse - Hostel

     Munga 4, Tallinna
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Old Town Munkenhof Guesthouse - Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tallinnan raatihuone. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 16 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

      Hostel MännikuJK 35 €
      Hostel MännikuJK

      Hostel MännikuJK

      16 Võidu, Tallinna, Harju maakond
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hostel MännikuJK sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ülemistejärvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä 2 tähden hostellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision.

       Red Emperor Hostel&bar Hae hinnat
       Red Emperor Hostel&bar

       Red Emperor Hostel&bar

       Aia, Tallinn,, Tallinna, Harjumaa
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Red Emperor Hostel&bar sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tallinnan raatihuone. Majoitusliikkeessä on saatavilla baari, kuivapesulapalvelut ja Wi-Fi yleisissä tiloissa (lisämaksusta).

        Europe Hostel Hae hinnat
        Europe Hostel

        Europe Hostel

        Kroodi 6, Maardu
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Europe Hostel sijaitsee lähellä kohdetta Muugan merimieskirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 2 tähden hostellissa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

         Nord Hostel Hae hinnat
         Nord Hostel

         Nord Hostel

         Ristiku Põik 8, Tallinna
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Nord Hostel on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tallinnan raatihuone. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 24 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

          Welcome Hostel Rotermann Hae hinnat
          Welcome Hostel Rotermann

          Welcome Hostel Rotermann

          Rotermanni 12, Tallinna
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Welcome Hostel Rotermann on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rotermannin alue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 26 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           Vabriku Hostel Hae hinnat
           Vabriku Hostel

           Vabriku Hostel

           VABRIKU 24,, Tallinna, Harjumaa
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Vabriku Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Telliskivi Loomelinnak. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kaapeli ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

            Milton Hotels Hae hinnat
            Milton Hotels

            Milton Hotels

            TALLINNA MNT. PARNU,93B, Tallinna, Harjumaa
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Milton Hotels sijaitsee lähellä kohdetta Tallinnan raatihuone. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2012 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 6 huonetta 2 kerroksessa.

             Varaa Hostellit kohteessa Tallinna ebookersilta

             Kohteen Tallinna hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Tallinna

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Tallinna niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Tallinna. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Tallinna Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Tallinna Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Tallinna vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Tallinna parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Tallinna kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Tallinna saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Tallinna!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Tallinna

             Näytä kaikki 186 majoitusliikettä kohteessa Tallinna
             Swissotel Tallinn 90 €
             Swissotel Tallinn

             Swissotel Tallinn

             Tornimae 3, Tallinna
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Viron taideakatemia, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hilton Tallinn Park 90 €
              Hilton Tallinn Park

              Hilton Tallinn Park

              Kreutzwaldi 23, Tallinna
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Tallinnan keskustori, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.

               Original Sokos Hotel Viru 74 €
               Original Sokos Hotel Viru

               Original Sokos Hotel Viru

               Viru väljak 4, Tallinna
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

                Meriton Old Town Garden Hotel 36 €
                Meriton Old Town Garden Hotel

                Meriton Old Town Garden Hotel

                Lai 24/Pikk 29, Tallinna
                  
                 3.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Kanutin killan talo, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.