Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Tallinna

Welcome Hostel Rotermann 35 €
Welcome Hostel Rotermann

Welcome Hostel Rotermann

Rotermanni 12, Tallinna
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Welcome Hostel Rotermann on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rotermannin alue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 26 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

  Fat Margaret's Hostel 30 €
  Fat Margaret's Hostel

  Fat Margaret's Hostel

  Pohja 27, Tallinna
    
   1.5 kautta 5.0 Tähteä

   Fat Margaret's Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Olavin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja porealtaan. Tässä 1,5 tähden hostellissa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   Tribe Theory - Entrepreneurs Hostel 32 €
   Tribe Theory - Entrepreneurs Hostel

   Tribe Theory - Entrepreneurs Hostel

   26 Uus, Tallinna, Harju maakond
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tribe Theory - Entrepreneurs Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Olavin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.

    Old Town Munkenhof Guesthouse - Hostel 26 €
    Old Town Munkenhof Guesthouse - Hostel

    Old Town Munkenhof Guesthouse - Hostel

    Munga 4, Tallinna
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Old Town Munkenhof Guesthouse - Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Raatihuoneentori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 16 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

     Imaginary Hostel 28 €
     Imaginary Hostel

     Imaginary Hostel

     Vene street 33, Tallinna
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Imaginary Hostel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Olavin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä konferenssikeskuksen ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

      Tatari Hostel Hae hinnat
      Tatari Hostel

      Tatari Hostel

      10 Tatari, Tallinna, Harju maakond
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tatari Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Nikolauksen kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 1 tähden hostellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

       Europe Hostel Hae hinnat
       Europe Hostel

       Europe Hostel

       Kroodi 6, Maardu
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Europe Hostel sijaitsee lähellä kohdetta Tallinnan televisiotorni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 2 tähden hostellissa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

        Red Emperor Hostel&bar Hae hinnat
        Red Emperor Hostel&bar

        Red Emperor Hostel&bar

        Aia, Tallinn,, Tallinna, Harjumaa
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Red Emperor Hostel&bar sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Raatihuoneentori. Majoitusliikkeessä on saatavilla baari, kuivapesulapalvelut ja Wi-Fi yleisissä tiloissa (lisämaksusta).

         Katus Hostel Hae hinnat
         Katus Hostel

         Katus Hostel

         Sauna 1, Tallinna
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Katus Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Raatihuoneentori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

          Hostel MännikuJK 30 €
          Hostel MännikuJK

          Hostel MännikuJK

          16 Võidu, Tallinna, Harju maakond
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Hostel MännikuJK sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ülemistejärvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä 2 tähden hostellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision.

           Nord Hostel Hae hinnat
           Nord Hostel

           Nord Hostel

           Ristiku Põik 8, Tallinna
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Nord Hostel on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aleksanteri Nevskin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 24 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

            MO Hostel Hae hinnat
            MO Hostel

            MO Hostel

            13 Aia, Tallinna, Harju maakond
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             MO Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Raatihuoneentori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hostellissa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 4 kylpyhuonetta.

             Varaa Hostellit kohteessa Tallinna ebookersilta

             Kohteen Tallinna hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Tallinna

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Tallinna niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Tallinna. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Tallinna Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Tallinna Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Tallinna vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Tallinna parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Tallinna kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Tallinna saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Tallinna!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Tallinna

             Näytä kaikki 191 majoitusliikettä kohteessa Tallinna
             Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 63 €
             Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

             Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

             Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinna
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Aleksanteri Nevskin katedraali, Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Raatihuoneentori ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

              Park Inn by Radisson Central Tallinn 56 €
              Park Inn by Radisson Central Tallinn

              Park Inn by Radisson Central Tallinn

              7c Narva Road, Tallinna
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Tallinnan satama ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

               Nordic Hotel Forum 79 €
               Nordic Hotel Forum

               Nordic Hotel Forum

               Viru Väljak 3, Tallinna
                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hilton Tallinn Park 95 €
                Hilton Tallinn Park

                Hilton Tallinn Park

                Kreutzwaldi 23, Tallinna
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Tallinnan keskustori, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.