Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Tallinna

Imaginary Hostel 28 €
Imaginary Hostel

Imaginary Hostel

Vene street 33, Tallinna
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Imaginary Hostel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Olavin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä konferenssikeskuksen ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

  Tribe Theory - Entrepreneurs Hostel 25 €
  Tribe Theory - Entrepreneurs Hostel

  Tribe Theory - Entrepreneurs Hostel

  26 Uus, Tallinna, Harju maakond
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tribe Theory - Entrepreneurs Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Olavin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.

   Old Town Munkenhof Guesthouse - Hostel 29 €
   Old Town Munkenhof Guesthouse - Hostel

   Old Town Munkenhof Guesthouse - Hostel

   Munga 4, Tallinna
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Old Town Munkenhof Guesthouse - Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Raatihuoneentori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 16 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

    Fat Margaret's Hostel 30 €
    Fat Margaret's Hostel

    Fat Margaret's Hostel

    Pohja 27, Tallinna
      
     1.5 kautta 5.0 Tähteä

     Fat Margaret's Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Olavin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja porealtaan. Tässä 1,5 tähden hostellissa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     Hostel MännikuJK 30 €
     Hostel MännikuJK

     Hostel MännikuJK

     16 Võidu, Tallinna, Harju maakond
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hostel MännikuJK sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ülemistejärvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä 2 tähden hostellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision.

      Welcome Hostel Rotermann Hae hinnat
      Welcome Hostel Rotermann

      Welcome Hostel Rotermann

      Rotermanni 12, Tallinna
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Welcome Hostel Rotermann on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rotermannin alue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 26 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

       Nord Hostel Hae hinnat
       Nord Hostel

       Nord Hostel

       Ristiku Põik 8, Tallinna
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Nord Hostel on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aleksanteri Nevskin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 24 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

        Red Emperor Hostel&bar Hae hinnat
        Red Emperor Hostel&bar

        Red Emperor Hostel&bar

        Aia, Tallinn,, Tallinna, Harjumaa
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Red Emperor Hostel&bar sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Raatihuoneentori. Majoitusliikkeessä on saatavilla baari, kuivapesulapalvelut ja Wi-Fi yleisissä tiloissa (lisämaksusta).

         Katus Hostel Hae hinnat
         Katus Hostel

         Katus Hostel

         Sauna 1, Tallinna
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Katus Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Raatihuoneentori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

          Europe Hostel Hae hinnat
          Europe Hostel

          Europe Hostel

          Kroodi 6, Maardu
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Europe Hostel sijaitsee lähellä kohdetta Tallinnan televisiotorni. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja baari. Tässä 2 tähden hostellissa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

           MO Hostel Hae hinnat
           MO Hostel

           MO Hostel

           13 Aia, Tallinna, Harju maakond
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            MO Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Raatihuoneentori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hostellissa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 4 kylpyhuonetta.

            Vabriku Hostel Hae hinnat
            Vabriku Hostel

            Vabriku Hostel

            VABRIKU 24,, Tallinna, Harjumaa
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Vabriku Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Telliskivi Loomelinnak. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kaapeli ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

             Varaa Hostellit kohteessa Tallinna ebookersilta

             Kohteen Tallinna hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Tallinna

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Tallinna niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Tallinna. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Tallinna Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Tallinna Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Tallinna vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Tallinna parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Tallinna kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Tallinna saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Tallinna!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Tallinna

             Näytä kaikki 173 majoitusliikettä kohteessa Tallinna
             Nordic Hotel Forum 94 €
             Nordic Hotel Forum

             Nordic Hotel Forum

             Viru Väljak 3, Tallinna
               
              4.5 kautta 5.0 Tähteä

              Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

              Swissotel Tallinn 104 €
              Swissotel Tallinn

              Swissotel Tallinn

              Tornimae 3, Tallinna
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Viron taideakatemia, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel Palace by TallinnHotels 95 €
               Hotel Palace by TallinnHotels

               Hotel Palace by TallinnHotels

               Vabaduse Valjak 3, Tallinna
                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Vabaduse väljak, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

                Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 63 €
                Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

                Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

                Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinna
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Aleksanteri Nevskin katedraali, Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Raatihuoneentori ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.