Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Suosituimmat Tampere hotellit

Original Sokos Hotel Ilves Hae hinnat
Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilves

Hatanpään Valtatie 1, Tampere
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Original Sokos Hotel Ilves on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Tampereen tuomiokirkko on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 336 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

  Scandic Tampere Koskipuisto 151 €
  Scandic Tampere Koskipuisto

  Scandic Tampere Koskipuisto

  Koskikatu 5, Tampere
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Scandic Tampere Koskipuisto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tampereen tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi sisäuima-altaan, ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 289 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

   Hotel Kauppi 94 €
   Hotel Kauppi

   Hotel Kauppi

   Kalevan puistotie 2, Tampere
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Kauppi on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kalevan kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 46 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

    Scandic Eden Nokia Hae hinnat
    Scandic Eden Nokia

    Scandic Eden Nokia

    Paratiisikatu 2, Nokia
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Scandic Eden Nokia on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 sisäuima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 204 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.

     Holiday Club Tampereen Kylpylä 93 €
     Holiday Club Tampereen Kylpylä

     Holiday Club Tampereen Kylpylä

     Lapinniemenranta 12, Tampere
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Holiday Club Tampereen Kylpylä on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tampereen tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

      Scandic Rosendahl Hae hinnat
      Scandic Rosendahl

      Scandic Rosendahl

      Pyynikintie 13, Tampere
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Scandic Rosendahl on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyynikin näkötorni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 213 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

       Scandic Ikaalisten Kylpylä Hae hinnat
       Scandic Ikaalisten Kylpylä

       Scandic Ikaalisten Kylpylä

       Hämyläntie 2, Ikaalinen
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Scandic Ikaalisten Kylpylä tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 3 sisäuima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 314 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.

        Hotelli uima-altaalla – Tampere

        Vain harvan kotoa löytyy uima-allas. Lomalla tai työmatkalla se voi kuitenkin nousta arvoon arvaamattomaan – monestakin syystä. Sään ollessa kuuma ulkouima-altaan viileys virkistää, ja pakkasilla sisäallas mahdollistaa kuntoilun ja rentoutumisen viimalta suojassa. Lapsiperheille allas tarjoaa puolestaan mahdollisuuden kylpemiseen ja rentoon yhdessäoloon. Ja totuushan on, että lapsille allas on usein hotellin kovin vetonaula – paikka, jossa kuluisi vaikka koko päivä.

        Kohteen Tampere hotelleja uima-altaalla etsivä löytää ne helpoiten osoitteesta ebookers.fi. Matkakohteen ja -päivien ollessa selvillä hakutuloksista voi suodattaa vain uima-altaan tarjoavat hotellit ja keskittyä sen jälkeen muiden palveluiden vertailuun. Usein tämä viimeinen vaihe on kaikkein hankalin, sillä jos hotellissa on uima-allas, siellä on taatusti myös kattava valikoima muita mukavuuksia ja palveluita. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hotellia ei kannata etsiä ennen kuin tietää mitä haluaa. Suomessa uima-altaan tarjoavista hotelleista löytyy yleensä vähintään sauna, kuntosali ja ravintola; ulkomailla sen suojista voi löytyä aivan mitä vain.

        Kun olet rajannut haun yhdistelmään ”hotelli Tampere uima-allas”, tuloksia kannattaa rajata vielä lisää. Voit esimerkiksi rajoittaa haun vain tietyntyyppisiin, tietyn hintaluokan tai tietyllä alueella sijaitseviin majoitusliikkeisiin. Tai sitten voit ottaa tarkasteluun vain sellaiset vaihtoehdot, joista löytyy uima-altaan lisäksi jokin tietty mukavuus tai palvelu, kuten esimerkiksi keittiö tai ilmastointi. Tuloksia rajataan ruudun vasemmassa laidassa olevien merkintäruutujen avulla. Mitä enemmän niitä merkitset, sitä lyhyemmäksi hotellien lista kutistuu. Ja tietyillä yhdistelmillä tuloksia ei saa laisinkaan – esimerkiksi yhden tähden hotellit uima-altaalla ovat melkoinen harvinaisuus. Hakutuloksia vertaillessa kannattaa tosin huomata myös se, että hakua rajaaviin palveluihin ja mukavuuksiin sisältyy vain osa tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tämän vuoksi kannattaa perehtyä myös kunkin hotellin tarkempiin tietoihin. Niistä löydät myös kuvia hotellin huoneista ja yhteisistä tiloista.

        Kun olet löytänyt haluamasi kohteen Tampere hotellin uima-altaalla, huoneen varaaminen onnistuu muutamassa minuutissa. Usein samalle huoneelle voi olla tarjolla useita eri hintoja. Halvimpaan hintaan ei yleensä sisälly peruutusoikeutta, kalleimpaan voi puolestaan sisältyä sen lisäksi myös esimerkiksi aamiainen tai jopa täysihoito.

        Viimeisimmät Tampere hotelliarvostelut

        *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.