Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Vvedenskiy

Hae hinnat
Guests Love on Blokhina

Guests Love on Blokhina

3.0 kautta 5.0 Blokhina 4, Pietari
Guests Love on Blokhina on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
40 €
Aximaris furnished rooms

Aximaris furnished rooms

3.0 kautta 5.0 Zverinskaya 2/5, Pietari
Aximaris furnished rooms on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 7 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
44 €
Tradition Hotel

Tradition Hotel

4.0 kautta 5.0 2, Dobrolyubova Prospekt, Pietari
Tradition Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelu. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 16 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Napoleon Apart-Hotel

Napoleon Apart-Hotel

5.0 kautta 5.0 1/8 Bol'shaya Pushkarskaya str, Pietari
Napoleon Apart-Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
34 €
Velvet

Velvet

3.5 kautta 5.0 4 S'Yezzhinskaya St, Pietari
Velvet sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Malevich Hostel

Malevich Hostel

2.0 kautta 5.0 Tatarskiy pereulok 1, app 15, Pietari
Malevich Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 19 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
Hae hinnat
Kvartira N4 by Ginza Project

Kvartira N4 by Ginza Project

4.0 kautta 5.0 Sjezzhinskaya 38, Petrograd, Pietari
Kvartira N4 by Ginza Project on saanut hyvää palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä baarin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa plasmatelevision ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Huoneisto Lähellä Linnoitusta

Huoneisto Lähellä Linnoitusta

???????????, 2, Pietari, Saint Petersburg
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Mini-hotel Petrogradskiy

Mini-hotel Petrogradskiy

2.5 kautta 5.0 Ulitsa Pionerskaya 4, Petrogradskiy, Pietari
Mini-hotel Petrogradskiy sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Colorspb Aparthotel Merchant House

Colorspb Aparthotel Merchant House

3.0 kautta 5.0 Dobrolyubova avenue, 25/8, Pietari
Colorspb Aparthotel Merchant House on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
27 €
Merchant House by Sokroma

Merchant House by Sokroma

25 Dobrolubova Pr., Pietari
Merchant House by Sokroma sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 13 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
March Hare Hostel

March Hare Hostel

2.0 kautta 5.0 17A Zverinskaya Str., Pietari
March Hare Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Tässä 2 tähden hostellissa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevisiot.
51 €
Hotel Kronverk

Hotel Kronverk

3.0 kautta 5.0 9, Blokhina Street, Pietari
Hotel Kronverk on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 26 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Travelto Zverinskiy Kaksipuolinen Sviitti

Travelto Zverinskiy Kaksipuolinen Sviitti

????? ??????????, 18, Pietari, Saint Petersburg
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Piter Palace Grand

Piter Palace Grand

3.0 kautta 5.0 Zverinskaya 32, Pietari
Piter Palace Grand on saanut hyvää palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Majoitus kohteessa Vvedenskiy

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Vvedenskiy, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Vvedenskiy hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Vvedenskiy suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Vvedenskiy

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Vvedenskiy. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Vvedenskiy on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Vvedenskiy ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Vvedenskiy

Kohteessa Vvedenskiy riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Vvedenskiy parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Vvedenskiy.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Vvedenskiy

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.