Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Amsterdam Kööpenhamina

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Amsterdam - Kööpenhamina

Lähtölentokentän IATA-koodi AMS
Kohdelentokentän IATA-koodi CPH
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 107 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 22 minuuttia

Lennot Amsterdam–Kööpenhamina

Oletko suuntaamassa kohteeseen Kööpenhamina? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Amsterdam–Kööpenhamina löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Kööpenhamina on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Amsterdam–Kööpenhamina – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Amsterdam–Kööpenhamina etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Amsterdam kohteeseen Kööpenhamina saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Amsterdam–Kööpenhamina ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Kööpenhamina?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Kööpenhamina, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Kööpenhamina nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Amsterdam–Kööpenhamina

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Amsterdam–Kööpenhamina maksaa tällä hetkellä vain 107 €, kallein puolestaan jopa 167 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Amsterdam - Kööpenhamina Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Amsterdam – Kööpenhamina?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Amsterdam -- Kööpenhamina on 107 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Kööpenhamina. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Amsterdam -- Kööpenhamina on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Amsterdam – Kööpenhamina on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Amsterdam -- Kööpenhamina on tarjolla 252 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Amsterdam – Kööpenhamina?

  reitillä Amsterdam -- Kööpenhamina liikennöi 11 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Amsterdam – Kööpenhamina -lennoille?

  Löysimme alueelta Amsterdam vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Kööpenhamina: Schiphol (AMS). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Kastrup (CPH), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Kööpenhamina.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Amsterdam – Kööpenhamina?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Amsterdam -- Kööpenhamina hintaan 107 €! Reitillä Amsterdam -- Kööpenhamina 11 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Amsterdam liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Amsterdam (AMS) -- Kööpenhamina (CPH)\n * KLM\n * Brussels Airlines\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Amsterdam – Kööpenhamina useimmin?

  * Amsterdam (AMS) -- Kööpenhamina (CPH)\n * KLM -- 153 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- CPH\n \n\n * Brussels Airlines -- 23 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- CPH\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 19 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- CPH\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Amsterdam lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Kööpenhamina joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten KLM, liikennöivät viikoittain 153 lentoa reitillä Amsterdam -- Kööpenhamina. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Amsterdam (AMS) liikennöidään viikoittain 252 lentoa kohteeseen Kööpenhamina (CPH).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Amsterdam – Kööpenhamina?

  Suora lento reitillä Amsterdam -- Kööpenhamina kestää yleensä noin 1 tunti, 15 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 635,56 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 25 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 20 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Amsterdam – Kööpenhamina?

  * Lento reitillä Amsterdam (AMS) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.00\n * Aikaisin saapumisaika: 08.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.05\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Amsterdam – Kööpenhamina liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Amsterdam -- Kööpenhamina liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| KLM | Airbus A319 |\n| Brussels Airlines | Airbus A319 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| Malaysia Airlines | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Amsterdam – Kööpenhamina?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: AMS Saapuu: CPH pe
22.11
la
23.11
su
24.11
ma
25.11
ti
26.11
ke
27.11
to
28.11
Välilaskut
SK 550 07:00 am 08:20 am Tarkista hinta - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
KL 1125 07:45 am 09:10 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
KL 1127 09:55 am 11:20 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SK 552 10:25 am 11:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
KL 1129 12:15 pm 01:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SK 548 02:55 pm 04:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
KL 1131 03:15 pm 04:35 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
D8 3541 04:55 pm 06:15 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
KL 1133 05:05 pm 06:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SK 1550 05:30 pm 06:50 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
KL 1135 07:35 pm 09:00 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
KL 1139 09:05 pm 10:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SK 554 09:45 pm 11:05 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Hotellit Kööpenhamina

Näytä kaikki 540 majoitusliikettä kohteessa Kööpenhamina
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
  2.0 kautta 5.0
   
   
  3,8/5 (25 arvostelua)

  Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. ...

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade84 €

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade84 €
  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Ellehammersvej 20, Kastrup
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (30 arvostelua)

   Den Blå Planet -akvaario on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Amager Strandpark ja Field'sin ...

   Clarion Hotel Copenhagen Airport161 €

   Clarion Hotel Copenhagen Airport161 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.