Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Kööpenhamina - Billund

Lähtölentokentän IATA-koodi CPH
Kohdelentokentän IATA-koodi BLL

Lennot Kööpenhamina–Billund

Oletko suuntaamassa kohteeseen Billund? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Kööpenhamina–Billund löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Billund on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello ja myöhäisimmät .

Lennot Kööpenhamina–Billund – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Kööpenhamina–Billund etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Billund saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Kööpenhamina–Billund ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee

Miksi varata lento kohteeseen Billund?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Billund, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Billund nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Kööpenhamina–Billund

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin . Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Kööpenhamina–Billund maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Kööpenhamina – Billund

Onko kohteiden Kööpenhamina ja Billund välillä suoria lentoja?

Onko SAS valintasi lennolle kohteeseen Billund? Loistava valinta! Se on yksi johtavista yhtiöistä, joka tarjoaa suoria lentoja kohteiden Kööpenhamina (CPH-Kastrup) ja Billund (BLL) välillä, joten voit olla varma, että lentosi on mukava.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Kööpenhamina ja Billund välillä kestää?

Kohteiden Kööpenhamina ja Billund välinen matka on 220 km, ja suora lento kestää noin 49 minuuttia. Mutta joskus lentoaika voi olla vain 40 minuuttia. Pidä silmällä tunnettujen lentoyhtiöiden, kuten SAS ja Norwegian Air Shuttle, alennuksia ja erikoistarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Kööpenhamina ja Billund välisille lennoille?

Kööpenhamina (CPH-Kastrup) on mitä todennäköisemmin lähtölentokenttäsi jos olet matkalla kohteiden Kööpenhamina ja Billund välillä. Aiotko tavata ystäviä tai perheenjäseniä lennon jälkeen? Voit ilmoittaa heille, että Billund (BLL) on mitä todennäköisemmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Kööpenhamina ja Billund välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos haluat aloittaa lomasi oikein, tarkista tarjoukset, joita SAS tarjoaa. Vaikka useat tunnetut lentoyhtiöt liikennöivät kohteiden Kööpenhamina ja Billund välillä, tämä on monien usein matkustavien kestosuosikki. Mutta jos haluat tietää saavasi rahoillesi vastinetta, kannattaa tarkistaa myös muut vaihtoehdot. Norwegian Air Shuttle on toinen hyvä vaihtoehto, ja se operoi 36 lentoa kuukaudessa.

Kuinka monta lentoa kohteiden Kööpenhamina ja Billund välillä on?

7 jokapäiväistä lentoa reitillä Kööpenhamina – Billund takaavat, että loman varaaminen kohteeseen Billund on helppoa.

Varatuimmat hotellit Billund

Näytä kaikki 430 majoitusliikettä kohteessa Billund
86 €
Zleep Hotel Billund Airport

Zleep Hotel Billund Airport

3.0 kautta 5.0 Passager Terminalen 4, Billund
Zleep Hotel Billund Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Billund Resort. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
127 €
Hotel LEGOLAND, DENMARK

Hotel LEGOLAND, DENMARK

4.0 kautta 5.0 Aastvej 10, Billund
Hotel LEGOLAND, DENMARK on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Legoland® Billund Resort on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
87 €
Billund-BnB.dk

Billund-BnB.dk

2.5 kautta 5.0 7B Kobjergvej, Billund
Billund-BnB.dk sijaitsee lähellä kohdetta Legoland® Billund Resort. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.