Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Kööpenhamina Rooma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Kööpenhamina - Rooma

Lähtölentokentän IATA-koodi CPH
Kohdelentokentän IATA-koodi FCO
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 197 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 32 minuuttia

Lennot Kööpenhamina–Rooma

Oletko suuntaamassa kohteeseen Rooma? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Kööpenhamina–Rooma löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Rooma on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Kööpenhamina–Rooma – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Kööpenhamina–Rooma etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Rooma saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Kööpenhamina–Rooma ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Rooma?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Rooma, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Rooma nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Kööpenhamina–Rooma

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Kööpenhamina–Rooma maksaa tällä hetkellä vain 197 €, kallein puolestaan jopa 433 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Kööpenhamina - Rooma Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Kööpenhamina – Rooma?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Kööpenhamina -- Rooma on 197 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Rooma. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Kööpenhamina -- Rooma on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Kööpenhamina – Rooma on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Kööpenhamina -- Rooma on tarjolla 384 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Kööpenhamina – Rooma?

  reitillä Kööpenhamina -- Rooma liikennöi 27 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Kööpenhamina – Rooma -lennoille?

  Löysimme alueelta Kööpenhamina vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Rooma: Kastrup (CPH). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Fiumicino Leonardo da Vinci Intl. (FCO), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Rooma voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Fiumicino Leonardo da Vinci Intl. (FCO)\n* Ciampino (CIA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Rooma.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Kööpenhamina – Rooma?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Kööpenhamina -- Rooma hintaan 197 €! Reitillä Kööpenhamina -- Rooma 27 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Kööpenhamina liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Rooma (FCO)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * KLM\n\n\n\n* Lennot reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Rooma (CIA)\n * Ryanair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Kööpenhamina – Rooma useimmin?

  * Kööpenhamina (CPH) -- Rooma (FCO)\n * Scandinavian Airlines -- 151 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- FCO\n \n\n * Lufthansa -- 47 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- FCO\n \n\n * KLM -- 22 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- FCO\n\n\n\n* Kööpenhamina (CPH) -- Rooma (CIA)\n * Ryanair -- 4 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- CIA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Kööpenhamina lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Rooma joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 151 lentoa reitillä Kööpenhamina -- Rooma. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Kööpenhamina (CPH) liikennöidään viikoittain 380 lentoa kohteeseen Rooma (FCO).\n* Lentoasemalta Kööpenhamina (CPH) liikennöidään viikoittain 4 lentoa kohteeseen Rooma (CIA).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Kööpenhamina – Rooma?

  Suora lento reitillä Kööpenhamina -- Rooma kestää yleensä noin 2 tuntia, 25 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 544,64 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 35 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 32 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Kööpenhamina – Rooma?

  * Lento reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Rooma (FCO)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.20\n * Aikaisin saapumisaika: 09.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.40\n\n\n\n* Lento reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Rooma (CIA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 13.55\n * Aikaisin saapumisaika: 16.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 17.15\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Kööpenhamina – Rooma liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Kööpenhamina -- Rooma liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Scandinavian Airlines | Airbus A320 |\n| Lufthansa | Airbus A320 |\n| KLM | Airbus A320 |\n| Air France | Airbus A320 |\n| Alitalia | Airbus A320 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Kööpenhamina – Rooma?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Rooma

Näytä kaikki 11 226 majoitusliikettä kohteessa Rooma
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (67 arvostelua)

  Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Basilica di Santa ...

  Hotel Quirinale84 €

  Hotel Quirinale84 €
  NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

  NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

  Piazza Dei Cinquecento, 90, Rooma
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,8/5 (14 arvostelua)

   Circus Maximusin areena on 3,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Rooman Terminin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Repubblica - Teatro ...

   NH Collection Roma Palazzo Cinquecento171 €

   NH Collection Roma Palazzo Cinquecento171 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.