Lennot Lazio

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Lazio suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Lazio

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Lazio olivat annetulla aikavälillä 86 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 155 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Lufthansa
Finnair

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Lazio

Lazio – Lomat Economy-lennoilla

Borghese Contemporary Hotel
Dharma Boutique Hotel & SPA
Terrace Pantheon Relais
Loly Boutique Hotel
Horti 14 Borgo Trastevere
Grand Hotel Olympic
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot kohteeseen Lazio

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Lazio?

Halvimmat lennot kohteeseen Lazio löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Lazio.


Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Lazio?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Rooma (FCO) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 155 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 86 €.


Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Lazio?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan.

Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle.

Halvin aika matkustaa kohteeseen Lazio edestakaisella lennolla on helmikuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan marraskuussa.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lazio?

Kohteeseen Lazio lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Scandinavian Airlines, Vueling Airlines, Air Baltic, Finnair, Norwegian Air International Ltd, Lufthansa.


Voiko kohteen Lazio lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Lazio voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!


Mitä jos lentoni kohteeseen Lazio peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Lazio saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Lazio

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.