Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Istanbul Tukholma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Istanbul - Tukholma

Lähtölentokentän IATA-koodi SAW
Kohdelentokentän IATA-koodi ARN
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 180 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 41 minuuttia

Lennot Istanbul–Tukholma

Oletko suuntaamassa kohteeseen Tukholma? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Istanbul–Tukholma löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Tukholma on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Istanbul–Tukholma – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Istanbul–Tukholma etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Istanbul kohteeseen Tukholma saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Istanbul–Tukholma ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Tukholma?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Tukholma, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Tukholma nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Istanbul–Tukholma

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Istanbul–Tukholma maksaa tällä hetkellä vain 180 €, kallein puolestaan jopa 1,558 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Istanbul - Tukholma Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Istanbul – Tukholma?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Istanbul -- Tukholma on 180 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Tukholma. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Istanbul -- Tukholma on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Istanbul – Tukholma on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Istanbul -- Tukholma on tarjolla 388 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Istanbul – Tukholma?

  reitillä Istanbul -- Tukholma liikennöi 14 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Istanbul – Tukholma -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Istanbul ovat:\n\n* Ataturk Intl. (IST)\n* Sabiha Gokcen Intl. (SAW)\n\nSaapuessasi kohteeseen Tukholma voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Tukholma.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Istanbul – Tukholma?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Istanbul -- Tukholma hintaan 180 €! Reitillä Istanbul -- Tukholma 14 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Istanbul liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Istanbul (IST) -- Tukholma (ARN)\n * Turkish Airlines\n * Scandinavian Airlines\n * IndiGo Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Istanbul (SAW) -- Tukholma (ARN)\n * Turkish Airlines\n * Air Fiji\n\n\n\n* Lennot reitillä Istanbul (IST) -- Tukholma (BMA)\n * Scandinavian Airlines\n * Turkish Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Istanbul – Tukholma useimmin?

  * Istanbul (IST) -- Tukholma (ARN)\n * Turkish Airlines -- 174 viikoittaista lentoa reitillä IST -- ARN\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 51 viikoittaista lentoa reitillä IST -- ARN\n \n\n * IndiGo Airlines -- 32 viikoittaista lentoa reitillä IST -- ARN\n\n\n\n* Istanbul (SAW) -- Tukholma (ARN)\n * Turkish Airlines -- 17 viikoittaista lentoa reitillä SAW -- ARN\n \n\n * Air Fiji -- 16 viikoittaista lentoa reitillä SAW -- ARN\n\n\n\n* Istanbul (IST) -- Tukholma (BMA)\n * Scandinavian Airlines -- 8 viikoittaista lentoa reitillä IST -- BMA\n \n\n * Turkish Airlines -- 8 viikoittaista lentoa reitillä IST -- BMA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Istanbul lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Tukholma joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Turkish Airlines, liikennöivät viikoittain 174 lentoa reitillä Istanbul -- Tukholma. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Istanbul (IST) liikennöidään viikoittain 339 lentoa kohteeseen Tukholma (ARN).\n* Lentoasemalta Istanbul (SAW) liikennöidään viikoittain 33 lentoa kohteeseen Tukholma (ARN).\n* Lentoasemalta Istanbul (IST) liikennöidään viikoittain 16 lentoa kohteeseen Tukholma (BMA).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Istanbul – Tukholma?

  Suora lento reitillä Istanbul -- Tukholma kestää yleensä noin 3 tuntia, 25 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 2 188,24 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 7 tuntia, 40 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 4 tuntia, 32 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Istanbul – Tukholma?

  * Lento reitillä Istanbul (IST) -- Tukholma (ARN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.30\n * Aikaisin saapumisaika: 09.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.05\n\n\n\n* Lento reitillä Istanbul (SAW) -- Tukholma (ARN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.30\n * Aikaisin saapumisaika: 09.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 17.00\n\n\n\n* Lento reitillä Istanbul (IST) -- Tukholma (BMA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.25\n * Aikaisin saapumisaika: 12.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 19.50\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Istanbul – Tukholma liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Istanbul -- Tukholma liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|---------------------------|---------------|\n| Turkish Airlines | Airbus A321 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A321 |\n| IndiGo Airlines | Airbus A321 |\n| Aeroflot Russian Airlines | Airbus A321 |\n| Lufthansa | Airbus A321 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Istanbul – Tukholma?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Tukholma

Näytä kaikki 558 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,6/5 (269 arvostelua)

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän ...

  Radisson Blu Waterfront Hotel118 €

  Radisson Blu Waterfront Hotel118 €
  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

  Vasagatan 1, Tukholma
   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (16 arvostelua)

   Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms ...

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm108 €

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm108 €
   Downtown Camper by Scandic

   Downtown Camper by Scandic

   Brunkebergstorg 9, Tukholma
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,6/5 (89 arvostelua)

    Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ...

    Downtown Camper by Scandic124 €

    Downtown Camper by Scandic124 €
    Connect Hotel Arlanda

    Connect Hotel Arlanda

    Lindberghs Gata 10, Arlandastad
     3.0 kautta 5.0
      
      
     3,8/5 (33 arvostelua)

     Eurostopin ostoskeskus on 0,7 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Arlandastadin ...

     Connect Hotel Arlanda54 €

     Connect Hotel Arlanda54 €
     Sheraton Stockholm Hotel

     Sheraton Stockholm Hotel

     Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
      5.0 kautta 5.0
       
       
      4,0/5 (129 arvostelua)

      Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan ...

      Sheraton Stockholm Hotel105 €

      Sheraton Stockholm Hotel105 €
      At Six

      At Six

      Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
       5.0 kautta 5.0
        
        
       4,6/5 (29 arvostelua)

       Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ...

       At Six159 €

       At Six159 €

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.