Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Lissabonin alue São Miguelin saari

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Lissabonin alue - São Miguelin saari

Lähtölentokentän IATA-koodi LIS
Kohdelentokentän IATA-koodi PDL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 82 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 24 minuuttia

Lennot Lissabonin alue–São Miguelin saari

Oletko suuntaamassa kohteeseen São Miguelin saari? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Lissabonin alue–São Miguelin saari löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin São Miguelin saari on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello 09.55 WET ja myöhäisimmät 22.05 WET.

Lennot Lissabonin alue–São Miguelin saari – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Lissabonin alue–São Miguelin saari etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Lissabonin alue kohteeseen São Miguelin saari saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Lissabonin alue–São Miguelin saari ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee 6.12.

Miksi varata lento kohteeseen São Miguelin saari?

Jos olet matkustamassa kohteeseen São Miguelin saari, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin2 tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen São Miguelin saari nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Lissabonin alue–São Miguelin saari

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin 9. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Lissabonin alue–São Miguelin saari maksaa tällä hetkellä vain 83 €, kallein puolestaan 185 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta 6.12. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lentoyhtiö Lento Lähtee: LIS Saapuu: PDL ma
30.11
ti
1.12
ke
2.12
to
3.12
pe
4.12
la
5.12
su
6.12
Välilaskut
S4 121 06:00 am 07:25 am Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
TP 1869 07:05 am 08:30 am Tarkista hinta - - - - - - 0 välilasku(a)
FR 2623 09:55 am 11:20 am Tarkista hinta - - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
FR 2625 09:30 pm 10:55 pm Tarkista hinta - - - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
S4 129 10:05 pm 11:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
S4 125 01:10 pm 02:35 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)
TP 1865 07:50 pm 09:10 pm - Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
S4 4021 07:45 am 09:10 am - - - Tarkista hinta - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit São Miguelin saari

Näytä kaikki 931 majoitusliikettä kohteessa São Miguelin saari
Hae hinnat
Caloura Hotel Resort

Caloura Hotel Resort

4.0 kautta 5.0 Rua do Jubileu, 27, Lagoa
Caloura Hotel Resort on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nossa Senhora do Rosarion kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
71 €
Hotel Marina Atlântico

Hotel Marina Atlântico

4.0 kautta 5.0 Avenida João Bosco Mota Amaral, 1, Sao Miguel Island, Ponta Delgada
Hotel Marina Atlântico on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ponta Delgadan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
110 €
Terra Nostra Garden Hotel

Terra Nostra Garden Hotel

4.0 kautta 5.0 Rua Padre Jose Jacinto Botelho, 5, Furnas, Povoacao, Azorit
Terra Nostra Garden Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Terra Nostran puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.