Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Riika - Praha

Lähtölentokentän IATA-koodi RIX
Kohdelentokentän IATA-koodi PRG
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 45 minuuttia

Lennot Riika–Praha

Oletko suuntaamassa kohteeseen Praha? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Riika–Praha löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Praha on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Riika–Praha – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Riika–Praha etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Riika kohteeseen Praha saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Riika–Praha ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Praha?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Praha, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Praha nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Riika–Praha

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Riika–Praha maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Riika – Praha

Onko kohteiden Riika ja Praha välillä suoria lentoja?

Air Baltic vai Ryanair? Tai yksi 2 muusta lentoyhtiöstä, jotka tarjoavat suoria lentoja kohteiden Riika (RIX-Riian kansainvälinen lentokenttä) ja Praha (PRG-Václav Havel) välillä? Sinun täytyy vain valita lentoyhtiösi, jotta voit varata lennot. Koska vaihtoehtoja on niin paljon, oikean yhtiön löytäminen ei tule olemaan ongelma.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Riika ja Praha välillä kestää?

990 km pituiseen matkaan saattaa mennä vain 1 tunti ja 45 minuuttia, mutta keskimäärin tämä lentomatka kestää 1 tunti ja 46 minuuttia. Olitpa sitten ottamassa hyvin ansaittua lomaa töistä tai lähdössä koko perheen kanssa matkalle, Aeroflot ja Air Baltic tarjoavat suoria lentoja kohteiden Riika ja Praha välillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Riika ja Praha välisille lennoille?

Haluatko tietää vähän lisää matkastasi kohteiden Riika ja Praha välillä? Kuten lähtö- ja kohdelentokenttien nimet? Lähtökenttäsi on mitä luultavimmin Riika (RIX-Riian kansainvälinen lentokenttä) ja saapumiskenttäsi Praha (PRG-Václav Havel).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Riika ja Praha välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Pitkään odottamasi loma on pian edessäsi. Jos edelleen harkitset, että mikä reitillä Riika – Praha lentoja tarjoava lentoyhtiö vastaa matkasuunnitelmiasi parhaiten, kannattaa tarkistaa yhtiön Aeroflot tarjonta. Se on monien paljon matkustavien suosikki ja se lentää 40 lentoa kuukaudessa. Mutta mitä runsaammin valinnanvaraa, sitä parempi. Air Baltic on toinen suosittu yhtiö, joka operoi 14 lentoa kohteiden Riika ja Praha välillä joka kuukausi. Minkä tahansa vaihtoehdon valitsetkin, lentosi tulee varmasti olemaan loistava.

Kuinka monta lentoa kohteiden Riika ja Praha välillä on?

Praha kutsuu tutustumaan. Aloita seikkailusi nyt varaamalla liput yhdelle 4 jokapäiväisestä lennosta reitillä Riika – Praha.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: RIX Saapuu: PRG la
8.8
su
9.8
ma
10.8
ti
11.8
ke
12.8
to
13.8
pe
14.8
Välilaskut
BT 481 12:40 pm 01:25 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Praha

Näytä kaikki 2 277 majoitusliikettä kohteessa Praha
54 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

5.0 kautta 5.0 Na Porici 42, Praha
Grandior Hotel Prague on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palladium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 393 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
81 €
Hotel Kings Court

Hotel Kings Court

5.0 kautta 5.0 U Obecniho Domu 3, Praha
Hotel Kings Court on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prahan astronominen kello. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 138 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja minibaarin.
50 €
Grand Majestic Hotel Prague

Grand Majestic Hotel Prague

4.5 kautta 5.0 Truhlarska 16, Praha
Grand Majestic Hotel Prague on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palladium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 196 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.