Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Riika - Praha

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 50 minuuttia

Lennot Riika–Praha

Oletko suuntaamassa kohteeseen Praha? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Riika–Praha löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Praha on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Riika–Praha – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Riika–Praha etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Riika kohteeseen Praha saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Riika–Praha ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Praha?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Praha, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Praha nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Riika–Praha

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Riika–Praha maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Riika - Praha Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Riika – Praha?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Riika -- Praha on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Praha. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Riika -- Praha on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Riika – Praha on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Riika -- Praha on tarjolla 124 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Riika – Praha?

  reitillä Riika -- Praha liikennöi 9 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Riika – Praha -lennoille?

  Löysimme alueelta Riika vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Praha: Riga Intl. (RIX). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Vaclav Havel (PRG), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Praha.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Riika – Praha?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Riika -- Praha hintaan ! Reitillä Riika -- Praha 9 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Riika liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Riika (RIX) -- Praha (PRG)\n * Air Baltic\n * LOT Polish Airlines\n * Lufthansa\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Riika – Praha useimmin?

  * Riika (RIX) -- Praha (PRG)\n * Air Baltic -- 57 viikoittaista lentoa reitillä RIX -- PRG\n \n\n * LOT Polish Airlines -- 25 viikoittaista lentoa reitillä RIX -- PRG\n \n\n * Lufthansa -- 10 viikoittaista lentoa reitillä RIX -- PRG\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Riika lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Praha joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Air Baltic, liikennöivät viikoittain 57 lentoa reitillä Riika -- Praha. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Riika (RIX) liikennöidään viikoittain 124 lentoa kohteeseen Praha (PRG).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Riika – Praha?

  Suora lento reitillä Riika -- Praha kestää yleensä noin 1 tunti, 45 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 995,97 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 5 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 58 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Riika – Praha?

  * Lento reitillä Riika (RIX) -- Praha (PRG)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.15\n * Aikaisin saapumisaika: 08.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 19.10\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Riika – Praha liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Riika -- Praha liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|---------------------|----------------|\n| Air Baltic | Boeing 737-500 |\n| LOT Polish Airlines | Boeing 737-500 |\n| Lufthansa | Boeing 737-500 |\n| TAP Portugal | Boeing 737-500 |\n| Austrian Airlines | Boeing 737-500 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Riika – Praha?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: RIX Saapuu: PRG su
26.1
ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
to
30.1
pe
31.1
la
1.2
Välilaskut
BT 481 12:00 pm 12:50 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
FR 8257 07:30 pm 08:20 pm - - Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Praha

Näytä kaikki 2 124 majoitusliikettä kohteessa Praha
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (269 arvostelua)

  Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan ...

  Grandior Hotel Prague61 €

  Grandior Hotel Prague61 €
  Grand Majestic Hotel Prague

  Grand Majestic Hotel Prague

  Truhlarska 16, Praha
   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,4/5 (162 arvostelua)

   Palladium ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan ...

   Grand Majestic Hotel Prague45 €

   Grand Majestic Hotel Prague45 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.