Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Riika Lontoo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Riika - Lontoo

Lähtölentokentän IATA-koodi RIX
Kohdelentokentän IATA-koodi LTN
Lennon hinta 64 €

Lennot Riika–Lontoo

Oletko suuntaamassa kohteeseen Lontoo? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Riika–Lontoo löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Lontoo on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Riika–Lontoo – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Riika–Lontoo etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Riika kohteeseen Lontoo saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Riika–Lontoo ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Lontoo?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Lontoo, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Lontoo nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Riika–Lontoo

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Riika–Lontoo maksaa tällä hetkellä vain 64 €, kallein puolestaan jopa 226 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Riika - Lontoo Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Riika – Lontoo?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Riika -- Lontoo on 64 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Lontoo. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Riika -- Lontoo on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Riika – Lontoo on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Riika -- Lontoo on tarjolla 312 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Riika – Lontoo?

  reitillä Riika -- Lontoo liikennöi 12 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Riika – Lontoo -lennoille?

  Löysimme alueelta Riika vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Lontoo: Riga Intl. (RIX). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Gatwick (LGW), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Lontoo voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Gatwick (LGW)\n* Heathrow (LHR)\n* London City (LCY)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Lontoo.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Riika – Lontoo?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Riika -- Lontoo hintaan 64 €! Reitillä Riika -- Lontoo 12 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Riika liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Riika (RIX) -- Lontoo (LHR)\n * Air Baltic\n * LOT Polish Airlines\n * Lufthansa\n\n\n\n* Lennot reitillä Riika (RIX) -- Lontoo (LCY)\n * Air Baltic\n * KLM\n * LOT Polish Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Riika (RIX) -- Lontoo (LGW)\n * Air Baltic\n * British Airways\n * Czech Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Riika – Lontoo useimmin?

  * Riika (RIX) -- Lontoo (LHR)\n * Air Baltic -- 123 viikoittaista lentoa reitillä RIX -- LHR\n \n\n * LOT Polish Airlines -- 20 viikoittaista lentoa reitillä RIX -- LHR\n \n\n * Lufthansa -- 11 viikoittaista lentoa reitillä RIX -- LHR\n\n\n\n* Riika (RIX) -- Lontoo (LCY)\n * Air Baltic -- 36 viikoittaista lentoa reitillä RIX -- LCY\n \n\n * KLM -- 9 viikoittaista lentoa reitillä RIX -- LCY\n \n\n * LOT Polish Airlines -- 8 viikoittaista lentoa reitillä RIX -- LCY\n\n\n\n* Riika (RIX) -- Lontoo (LGW)\n * Air Baltic -- 18 viikoittaista lentoa reitillä RIX -- LGW\n \n\n * British Airways -- 14 viikoittaista lentoa reitillä RIX -- LGW\n \n\n * Czech Airlines -- 2 viikoittaista lentoa reitillä RIX -- LGW\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Riika lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Lontoo joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Air Baltic, liikennöivät viikoittain 123 lentoa reitillä Riika -- Lontoo. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Riika (RIX) liikennöidään viikoittain 217 lentoa kohteeseen Lontoo (LHR).\n* Lentoasemalta Riika (RIX) liikennöidään viikoittain 60 lentoa kohteeseen Lontoo (LCY).\n* Lentoasemalta Riika (RIX) liikennöidään viikoittain 35 lentoa kohteeseen Lontoo (LGW).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Riika – Lontoo?

  Suora lento reitillä Riika -- Lontoo kestää yleensä noin 2 tuntia, 50 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 676,58 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 13 tuntia, 25 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 8 tuntia, 38 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Riika – Lontoo?

  * Lento reitillä Riika (RIX) -- Lontoo (LHR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 09.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.50\n\n\n\n* Lento reitillä Riika (RIX) -- Lontoo (LCY)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 09.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.30\n\n\n\n* Lento reitillä Riika (RIX) -- Lontoo (LGW)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.50\n * Aikaisin saapumisaika: 08.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 15.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 16.40\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Riika – Lontoo?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Lontoo

Näytä kaikki 15 133 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (362 arvostelua)

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ...

  Park Plaza Westminster Bridge London175 €

  Park Plaza Westminster Bridge London175 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (342 arvostelua)

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. ...

   The Strand Palace Hotel166 €

   The Strand Palace Hotel166 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.