Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Iso-Britannia alkaen 47 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Iso-Britannia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Iso-Britannia olivat annetulla aikavälillä 47 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 111 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ma 8.11.
HEL
Helsinki
LGW
Lontoo
47 €
Norwegian Air Shuttle
to 18.11.
HEL
Helsinki
LHR
Lontoo
59 €
SAS
ti 13.7.
HEL
Helsinki
LGW
Lontoo
62 €
Vueling Airlines
to 18.11.
HEL
Helsinki
LHR
Lontoo
71 €
Finnair
pe 10.9.
HEL
Helsinki
EDI
Edinburgh
76 €
SAS
ma 30.8.
HEL
Helsinki
EDI
Edinburgh
88 €
Air Baltic
ma 13.9.
HEL
Helsinki
BHX
Birmingham
90 €
SAS
pe 9.7. - ma 19.7.
HEL
Helsinki
LGW
Lontoo
111 €
Norwegian Air Shuttle
to 13.1. - ma 17.1.
HEL
Helsinki
LHR
Lontoo
119 €
Lufthansa
to 17.3. - to 31.3.
HEL
Helsinki
LHR
Lontoo
142 €
SAS
to 4.11. - ti 9.11.
HEL
Helsinki
EDI
Edinburgh
144 €
Lufthansa
pe 18.3. - ma 21.3.
HEL
Helsinki
MAN
Manchester
152 €
Lufthansa
ma 13.9. - pe 24.9.
HEL
Helsinki
EDI
Edinburgh
155 €
Air Baltic
to 13.1. - ma 17.1.
HEL
Helsinki
LHR
Lontoo
161 €
Finnair

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Iso-Britannia?

✔️ Lennot kohteeseen Iso-Britannia maksavat yleensä 111 €–161 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Iso-Britannia, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 47 €. Halpaa lentoa kohteeseen Iso-Britannia etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että heinäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Iso-Britannia?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Iso-Britannia on marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Iso-Britannia?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Iso-Britannia helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Iso-Britannia saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Iso-Britannia?

✔️ Voit muuttaa kohteen Iso-Britannia lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Iso-Britannia?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Iso-Britannia helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Iso-Britannia lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Iso-Britannia, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air Shuttle, SAS, Vueling Airlines, Finnair, Air Baltic, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Iso-Britannia Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi LON
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, SAS, Vueling Airlines, Finnair, Air Baltic, Lufthansa
Halvin lento 111 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Iso-Britannia?

Norwegian Air Shuttle, SAS, Vueling Airlines, Finnair, Air Baltic, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.