Lennot Yhdistynyt kuningaskunta

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Yhdistynyt kuningaskunta suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Yhdistynyt kuningaskunta

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta olivat annetulla aikavälillä 36 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 89 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
SAS
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
KLM
Norwegian Air International Ltd
SAS
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
SAS
Air Baltic

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Yhdistynyt kuningaskunta – Lomat Economy-lennoilla

Leonardo Edinburgh City
The Capital Hotel, Apartments & Townhouse
London House Hotel
Baglioni Hotel London - The Leading Hotels of the World
The Standard London
Nira Caledonia

Halvat lennot kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

Halvimmat lennot kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta.

Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Lontoo (LGW) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 89 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 36 €.

Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan. Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle. Halvin aika matkustaa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta edestakaisella lennolla on syyskuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan helmikuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

Kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Norwegian Air International Ltd, SAS, Air Baltic, KLM, Lufthansa.

Voiko kohteen Yhdistynyt kuningaskunta lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Mitä jos lentoni kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Yhdistynyt kuningaskunta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.