Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Aberdeen

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Aberdeen

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi ABZ
Lennon hinta 150 €

Kohteen Aberdeen Parhaimmat Pakettimatkat

Aberdeen lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Aberdeeniin

Skotlanti voisi hyvin olla Suomen kaukainen serkku, sillä niiden välillä on paljon yhtäläisyyksiä. Skotlanti sijaitsee pohjoisessa, sen kansalaiset ovat hieman omalaatuisia ja maan ruokakulttuuriin kuuluu kyseenalaisia erikoisuuksia. Tästä syystä suomalainen matkailija viihtyy hyvin esimerkiksi Aberdeenissa, Pohjanmeren rannikolla sijaitsevassa suurin piirtein Turun kokoisessa kaupungissa. Varaa halvat lennot Helsingistä Aberdeeniin ja lähde tutustumaan periskottilaisen kaupungin elämänmenoon. Aberdeenia ympäröi vesi kolmelta puolelta: Donjoki pohjoisessa, Pohjanmeri idässä ja Deejoki etelässä. Näiden vesialueiden väliin mahtuu muun muassa upean reheviä puistoja, monipuolisia shoppailukeskuksia ja kaunis rantabulevardi. Lennot Helsingistä Aberdeeniin sopivat myös viskin ja golfin ystäville, sillä skotlantilaiset vaalivat molempia kulttuurimuotoja hartaasti. Aberdeenissa on mahdollista kokea loma skotlantilaiseen tyyliin.

Merimaisemia ja linnakierroksia Aberdeenissa

Skotlanti sijaitsee varsin pohjoisilla leveysasteilla, mutta Suomeen verrattuna Aberdeenin sää pysyy varsin lauhana ympäri vuoden. Kesä on suosituinta aikaa lähteä lennolle Helsingistä Aberdeeniin, sillä silloin lämpötila huitelee päivisin keskimäärin parinkymmenen asteen tienoilla ja sademäärät pysyvät kurissa. Omaperäinen matkailija voi toki suunnata Aberdeeniin myös talvella, sillä kaupungissa on pakkasta vain harvoin. Aberdeenin ilmasto ei edes parhaimmillaan ole omiaan rantalomailuun, mutta kaupunkilomakohteena sillä on paljon annettavaa. Esimerkiksi Footdeen historiallinen kaupunginosa ja vehreä Duthie Park ovat palkitsevia vierailukohteita. Ympäröivä Aberdeenshire tarjoaa runsaasti lisää nähtävää lennon Helsingistä Aberdeeniin varanneelle matkailijalle, sillä alueella on kaikkea viskitislaamoista jylhiin linnoihin. Esimerkiksi hulppea Balmoralin linna tai korkeatorninen Craigievarin linna hurmaavat vierailijat, ja viskin ystävät nauttivat käynnistä Glenfiddichin tai Glenlivetin tislaamolla.

Vertaile lentoja Helsingistä Aberdeeniin

Tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole valikoimissaan suoria lentoja Helsingistä Aberdeeniin, mutta yhden välilaskun sisältäviä reittivaihtoehtoja on runsaasti. Aberdeen on pohjoisempana kuin Skotlannin suosituimmat matkailukaupungit Glasgow ja Edinburgh, mutta sinne pääsee lentämään vaivattomasti mihin aikaan vuodesta tahansa. Vertailu mahdollisten matkapäivien välillä kuitenkin kannattaa, sillä vain harvoilla lentoyhtiöillä on tarjolla päivittäisiä lentoja Aberdeeniin. Etsi lennot Aberdeenista Helsinkiin ebookersin kautta ja tutustu parhaisiin matkustusvaihtoehtoihin kaupungin välillä. SASin lennot Oslon tai Kööpenhaminan kautta ovat kestoltaan noin neljän tunnin luokkaa, joten molemmat reitit ovat varteenotettavia vaihtoehtoja. KLM tarjoaa kätevän yhteyden Aberdeeniin Amsterdamin kautta, eikä lento Alankomaiden kautta vie yleensä kuin 4,5–5,5 tuntia. Harkitsemisen arvoisia ovat myös Air Francen lennot Pariisin Charles de Gaullen kautta ja Lufthansan yhteys Frankfurtin kautta.

Lähtö Helsingistä

Skotlannin-matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialta Suomesta. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevat matkailijat voivat katsastaa Matkahuollon ja Onnibusin sivuilta kätevimmät kaukoliikenteen bussivuorot suoraan Helsinki-Vantaalle. Helsingin keskustasta päin saapuvat reissaajat pääsevät valitsemaan itselleen suotuisimman matkamuodon lähijunien ja bussiyhteyksien väliltä. Rautatieasemalta lentoasemalle päin kulkee Finnair City Bus ja HSL:n linja 615, ja Myyrmäen tai Tikkurilan kautta kulkevat I- ja P-paikallisjunat vievät matkailijan aivan lentoaseman kylkeen. Matkaan pääkaupungin keskustasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle kannattaa varata aikaa 30–45 minuuttia. Ruuhka-aikaan liikkuvien matkailijoiden kannattaa ottaa huomioon, että linja 615 ja lähijunat ovat myös paikallisten suosiossa ja matkanteko voi välillä olla melko puuroista.

Perillä Aberdeenissa

Aberdeenin kansainvälinen lentoasema (IATA: ABZ) sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä Aberdeenin keskustasta. Paikallisbusseja Aberdeeniin päin ei ole tarjolla, mutta esimerkiksi Stagecoach Bluebirdin Jet Service 727 ja First Busin Service 27 vievät kätevästi perille kaupunkiin. Suoraa junayhteyttä lentoasemalle ei ole, mutta läheiselle Dycen rautatieasemalle pääsee nopeasti bussilla. Taksi lentoasemalta on nopea ja turvallinen vaihtoehto, sillä matkan hinta määräytyy suomalaiseen tapaan kilometrimittarin lukeman perusteella.

Helsinki - Aberdeen Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Aberdeen?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Aberdeen on 151 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Aberdeen. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Aberdeen on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Aberdeen on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Aberdeen on tarjolla 120 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Aberdeen?

  reitillä Helsinki -- Aberdeen liikennöi 8 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Aberdeen -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Aberdeen: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Aberdeen (ABZ), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Aberdeen.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Aberdeen?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Aberdeen hintaan 151 €! Reitillä Helsinki -- Aberdeen 8 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Aberdeen (ABZ)\n * Finnair\n * British Airways\n * KLM\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Aberdeen useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Aberdeen (ABZ)\n * Finnair -- 50 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ABZ\n \n\n * British Airways -- 31 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ABZ\n \n\n * KLM -- 12 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ABZ\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Aberdeen joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 50 lentoa reitillä Helsinki -- Aberdeen. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 120 lentoa kohteeseen Aberdeen (ABZ).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Aberdeen tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Aberdeen ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 5 tuntia, 15 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 605,78 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 14 tuntia, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 9 tuntia, 49 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Aberdeen?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Aberdeen (ABZ)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.00\n * Aikaisin saapumisaika: 11.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.35\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Aberdeen?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Aberdeen

Näytä kaikki 299 majoitusliikettä kohteessa Aberdeen
67 €
Sandman Signature Aberdeen Hotel

Sandman Signature Aberdeen Hotel

3.5 kautta 5.0
Sandman Signature Aberdeen Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta His Majesty’s Theatre (teatteri). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 218 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
72 €
Moxy Aberdeen Airport

Moxy Aberdeen Airport

3.5 kautta 5.0
Moxy Aberdeen Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta TECA. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 200 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
67 €
Jurys Inn Aberdeen

Jurys Inn Aberdeen

3.5 kautta 5.0
Jurys Inn Aberdeen on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Union Square Shopping Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 203 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.