Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Málaga

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Málaga

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi AGP
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 157 €
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 19 minuuttia

Lennot Tukholma–Málaga

Oletko suuntaamassa kohteeseen Málaga? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Málaga löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Málaga on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Málaga – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Málaga etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Málaga saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Málaga ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Málaga?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Málaga, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Málaga nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Málaga

Tätä reittiä lentää yhteensä 1 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tukholma–Málaga maksaa tällä hetkellä vain 158 €, kallein puolestaan jopa 158 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tukholma - Málaga Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – Málaga?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- Málaga on 158 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Málaga. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- Málaga on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – Málaga on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- Málaga on tarjolla 191 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – Málaga?

  reitillä Tukholma -- Málaga liikennöi 23 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – Málaga -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Málaga.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – Málaga?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- Málaga hintaan 158 €! Reitillä Tukholma -- Málaga 23 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Málaga (AGP)\n * Scandinavian Airlines\n * Finnair\n * Iberia Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (BMA) -- Málaga (AGP)\n * Malmö Aviation\n * Finnair\n * Brussels Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – Málaga useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- Málaga (AGP)\n * Scandinavian Airlines -- 76 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- AGP\n \n\n * Finnair -- 15 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- AGP\n \n\n * Iberia Airlines -- 12 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- AGP\n\n\n\n* Tukholma (BMA) -- Málaga (AGP)\n * Malmö Aviation -- 8 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- AGP\n \n\n * Finnair -- 4 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- AGP\n \n\n * Brussels Airlines -- 4 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- AGP\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Málaga joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 76 lentoa reitillä Tukholma -- Málaga. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 175 lentoa kohteeseen Málaga (AGP).\n* Lentoasemalta Tukholma (BMA) liikennöidään viikoittain 16 lentoa kohteeseen Málaga (AGP).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tukholma – Málaga?

  Suora lento reitillä Tukholma -- Málaga kestää yleensä noin 4 tuntia, 20 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 3 016,88 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 10 tuntia, 5 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 5 tuntia, 53 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – Málaga?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Málaga (AGP)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.30\n * Aikaisin saapumisaika: 00.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.50\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (BMA) -- Málaga (AGP)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.00\n * Aikaisin saapumisaika: 00.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 19.55\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Tukholma – Málaga liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Tukholma -- Málaga liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------------------------|\n| Scandinavian Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A320 SHARKLETS |\n| Finnair | AIRBUS INDUSTRIE A320 SHARKLETS |\n| Iberia Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A320 SHARKLETS |\n| Djibouti Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A320 SHARKLETS |\n| Lufthansa | AIRBUS INDUSTRIE A320 SHARKLETS |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – Málaga?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Málaga

Näytä kaikki 2 961 majoitusliikettä kohteessa Málaga
Holiday Inn Express Malaga Airport

Holiday Inn Express Malaga Airport

  3.0 kautta 5.0
   
   
  3,6/5 (50 arvostelua)

  Museo del Aeropuerto de Málaga on 0,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Los Alamos ja Playa de los Álamosin ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Palacio ...

  Holiday Inn Express Malaga Airport59 €

  Holiday Inn Express Malaga Airport59 €
  Gran Hotel Miramar

  Gran Hotel Miramar

   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,7/5 (34 arvostelua)

   Plaza de Toros ja Malaguetan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan Picasso-museo ja Alcazaba ovat myös 15 ...

   Gran Hotel Miramar225 €

   Gran Hotel Miramar225 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.