Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Krakova

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Krakova

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi KRK
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 228 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 50 minuuttia

Lennot Tukholma–Krakova

Oletko suuntaamassa kohteeseen Krakova? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Krakova löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Krakova on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello ja myöhäisimmät .

Lennot Tukholma–Krakova – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Krakova etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Krakova saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Krakova ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee

Miksi varata lento kohteeseen Krakova?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Krakova, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Krakova nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Krakova

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin . Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Tukholma–Krakova maksaa tällä hetkellä vain 228 €, kallein puolestaan 265 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 71 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Tukholma – Krakova

Onko kohteiden Tukholma ja Krakova välillä suoria lentoja?

Miten ajattelit matkustaa kohteesta Tukholma (ARN-Arlanda) kohteeseen Krakova (KRK-Johannes Paavali II - Balice)? Valikoimiin kuuluu Norwegian Air Shuttle ja 2 muuta lentoyhtiötä, jotka lentävät väliä Tukholma (ARN-Arlanda) – Krakova (KRK-Johannes Paavali II - Balice). Vaihtoehtoisesti Ryanair operoi reittiä Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) – Krakova (KRK-Johannes Paavali II - Balice).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Krakova välillä kestää?

Seuraava jännittävä seikkailusi odottaa 1 tunti ja 50 minuuttia päässä. Tämä on suurin piirtein se aika, mikä 1 050 km päässä toisistaan sijaitsevien kohteiden Tukholma ja Krakova väliseen lentomatkaan menee.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Krakova välisille lennoille?

Jos mietit miten voit matkustaa kohteiden Tukholma ja Krakova välillä, tässä ovat yleisimmät lentoreitit:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Krakova (KRK-Johannes Paavali II - Balice): 35 lentoa viikossa
  • Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) – Krakova (KRK-Johannes Paavali II - Balice): 12 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) – Krakova (KRK-Johannes Paavali II - Balice): 3 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Krakova välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Koska kohteiden Tukholma ja Krakova välillä operoi niin monia lentoyhtiöitä, suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentoyhtiön löytäminen tulee olemaan todella helppoa. Nämä lentoyhtiöt ovat matkustajien suosiossa:

  • Norwegian Air Shuttle, 114 lentoa kuussa
  • Ryanair, 26 lentoa kuussa
  • Etihad Airways, 7 lentoa kuussa
  • Brussels Airlines, 7 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Krakova välillä on?

Lentojen varaaminen reitille Tukholma – Krakova sujuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 5 päivittäisestä lennosta, joten unelmiesi loma voi alkaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Varatuimmat hotellit Krakova

Näytä kaikki 1 978 majoitusliikettä kohteessa Krakova
60 €
Radisson Blu Hotel, Krakow

Radisson Blu Hotel, Krakow

5.0 kautta 5.0 17, Straszewskiego Street, Krakova, Lesser Poland
Radisson Blu Hotel, Krakow on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rynek Glowny (päätori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 196 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
59 €
Aparthotel Stare Miasto

Aparthotel Stare Miasto

4.0 kautta 5.0 Ul. Golebia 2, Krakova, Lesser Poland
Aparthotel Stare Miasto on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rynek Glowny (päätori). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1600 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 18 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
112 €
Sheraton Grand Krakow

Sheraton Grand Krakow

5.0 kautta 5.0 Ul. Powisle 7, Krakova, Lesser Poland
Sheraton Grand Krakow on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wawelin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 232 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LED-television ja minibaarin.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.