Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Teneriffa Gran Canaria

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Teneriffa - Gran Canaria

Lähtölentokentän IATA-koodi TFN
Kohdelentokentän IATA-koodi LPA
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 60 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 40 minuuttia

Lennot Teneriffa–Gran Canaria

Oletko suuntaamassa kohteeseen Gran Canaria? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Teneriffa–Gran Canaria löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Gran Canaria on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello 10.40 WET ja myöhäisimmät 22.55 WET.

Lennot Teneriffa–Gran Canaria – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Teneriffa–Gran Canaria etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Teneriffa kohteeseen Gran Canaria saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Teneriffa–Gran Canaria ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee 7.12.

Miksi varata lento kohteeseen Gran Canaria?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Gran Canaria, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin0 tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Gran Canaria nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Teneriffa–Gran Canaria

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin 3. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Teneriffa–Gran Canaria maksaa tällä hetkellä vain 61 €, kallein puolestaan 65 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 35 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta 7.12. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Teneriffa – Gran Canaria

Onko kohteiden Teneriffa ja Gran Canaria välillä suoria lentoja?

Nyt sinun täytyy vain valita itsellesi sopiva lentoyhtiö ja paras reitti. Muiden lentoyhtiöiden lisäksi Binter Canarias ja Canaryfly operoivat reittiä Santa Cruz de Tenerife (TFN-Pohjois-Teneriffa) – Las Palmas (LPA-Gran Canaria). Reitti Teneriffa (TFS-Etelä-Teneriffa) – Las Palmas (LPA-Gran Canaria) on toinen vaihtoehto, jota lentävät Binter Canarias ja Corendon Dutch Airlines.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Teneriffa ja Gran Canaria välillä kestää?

Tähän lentomatkaan menee noin 30 minuuttia, ja kohteiden Gran Canaria ja Teneriffa välinen etäisyys on noin 110 km.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Teneriffa ja Gran Canaria välisille lennoille?

Reitille Teneriffa – Gran Canaria on muutama vaihtoehto. Nämä ovat joitain yleisimpiä reittejä:

  • Santa Cruz de Tenerife (TFN-Pohjois-Teneriffa) – Las Palmas (LPA-Gran Canaria): 144 lentoa viikossa
  • Teneriffa (TFS-Etelä-Teneriffa) – Las Palmas (LPA-Gran Canaria): 38 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Teneriffa ja Gran Canaria välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lentoa varatessaan monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten maukasta ruokaa tai ystävällistä palvelua. Vertaa näitä hyvämaineisia yhtiöitä löytääksesi sen, mikä takaa haluamasi palvelut:

  • Iberia Express, 399 lentoa kuussa
  • Binter Canarias, 364 lentoa kuussa
  • British Airways, 215 lentoa kuussa
  • LATAM Airlines, 198 lentoa kuussa
  • Air Europa, 141 lentoa kuussa
  • American Airlines, 125 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Teneriffa ja Gran Canaria välillä on?

Gran Canaria houkuttelee tutustumaan. Aloita upea seikkailu hankkimalla liput yhdelle 21 jokapäiväisestä lennosta reitillä Teneriffa – Gran Canaria.

Varatuimmat hotellit Gran Canaria

Näytä kaikki 6 571 majoitusliikettä kohteessa Gran Canaria
109 €
Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel 5*GL

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel 5*GL

5.0 kautta 5.0 Calle Leon Y Castillo, 227, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel 5*GL on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Doramasin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntoklubin ja allasbaarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
110 €
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

5.0 kautta 5.0 Avenida Los Marrero 35, Mogan, Mogan
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Venegueran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
150 €
Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort

5.0 kautta 5.0 Mar Adriático, 1, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Lopesan Baobab Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomasin majakka. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja välipalabaarin/delin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.