Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.

Suosituimmat 3 tähden hotellit Anafiotika

58 €
Acropolis View Hotel

Acropolis View Hotel

3.0 kautta 5.0 10, Webster Str. & Robertou Galli, Ateena, Attica
Acropolis View Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 32 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
70 €
Philippos Hotel

Philippos Hotel

3.0 kautta 5.0 3 Mitseon Street, Ateena, Attiki
Philippos Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 50 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
215 €
Noble Suites

Noble Suites

3.5 kautta 5.0 45 Erechthiou Str., Ateena, Attiki
Noble Suites on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1901 rakennetussa 3,5 tähden majatalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Stunning Residence with Acropolis View

Stunning Residence with Acropolis View

3.0 kautta 5.0 Erechtheiou 33, Ateena
Tämä huoneisto on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Minimal Luxury by the Acropolis 1

Minimal Luxury by the Acropolis 1

3.5 kautta 5.0 Mitseon 8, Ateena, Attiki
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
68 €
Charming Acropolis Metro Apartment

Charming Acropolis Metro Apartment

3.5 kautta 5.0 Falirou 2, Ateena
Tämä huoneisto on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
New renovated apt 2' to Acropolis museum by VillaRentalsgr

New renovated apt 2' to Acropolis museum by VillaRentalsgr

3.5 kautta 5.0 8 Misaraliotou, Ateena
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
128 €
Minimal Luxury by the Acropolis 2

Minimal Luxury by the Acropolis 2

3.5 kautta 5.0 Mitseon 8, Ateena, Attiki
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pelihallin/-huoneen. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Amazing Acropolis View Two Bedrooms

Amazing Acropolis View Two Bedrooms

3.5 kautta 5.0 Kariatidon 7, Ateena
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Viimeisimmät Anafiotika hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.