Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.

Suosituimmat 4 tähden hotellit Anafiotika

95 €
Herodion Athens

Herodion Athens

4.0 kautta 5.0 4 Rovertou Galli Street, Ateena, Attiki
Herodion Athens on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 90 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
UPSTREET Acropolis Core Bright Modern Apt

UPSTREET Acropolis Core Bright Modern Apt

4.0 kautta 5.0 3 Rovertou Galli, Ateena
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
79 €
Acropolis Stylish Suite

Acropolis Stylish Suite

4.0 kautta 5.0 Parthenonos 33, Greece, Ateena
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta huoneiston tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Acropolis TownHouseCo

Acropolis TownHouseCo

4.0 kautta 5.0 5 Kavalloti, Ateena
Acropolis TownHouseCo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Acropolis Golden Suites by GHH

Acropolis Golden Suites by GHH

4.0 kautta 5.0 5 Zitrou, Ateena
Acropolis Golden Suites by GHH sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
UPSTREET Charming & Comfy 2BD Apt-Acropolis

UPSTREET Charming & Comfy 2BD Apt-Acropolis

4.0 kautta 5.0 26 Parthenonos, Ateena, Attica
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
350 €
Karyatis Luxury Maisonette

Karyatis Luxury Maisonette

4.0 kautta 5.0 Garivaldi 25, Ateena, Attica
Tämä huoneisto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille yksityisen porealtaan ja keittiön.
165 €
Acropolis Plus Penthouse

Acropolis Plus Penthouse

4.0 kautta 5.0 14 Tsami Karatasou, Ateena
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kirjaston. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
UPSTREET Modern Downtown Flat -Acropolis

UPSTREET Modern Downtown Flat -Acropolis

4.0 kautta 5.0 PARTHENONOS 12, Ateena
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Viimeisimmät Anafiotika hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.