Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
10.7. - 12.7.

Suosituimmat Bukit hotellit

36 €
Four Points by Sheraton Bali, Ungasan

Four Points by Sheraton Bali, Ungasan

4.0 kautta 5.0 Jl. Raya Uluwatu, Br. Giri Dharma, Kuta Selatan, Ungasan, Bali
Four Points by Sheraton Bali, Ungasan on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 268 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
36 €
Best Western Kamala Jimbaran

Best Western Kamala Jimbaran

3.5 kautta 5.0 JL Raya Uluwatu 88X, Jimbaran, Bali
Best Western Kamala Jimbaran on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2104 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 120 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
73 €
The Leaf Jimbaran Bali Luxurious Villa Retreat

The Leaf Jimbaran Bali Luxurious Villa Retreat

4.5 kautta 5.0 Jl. Jepun Karang - Mas Sejahtera, Jimbaran, Bali
The Leaf Jimbaran Bali Luxurious Villa Retreat on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 50 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
The Beverly Hills Bali by Transera

The Beverly Hills Bali by Transera

5.0 kautta 5.0 Jl Goa Gong Street, Ungasan, Bali
The Beverly Hills Bali by Transera sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 25 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
61 €
Royal Tulip Springhill Resort Jimbaran

Royal Tulip Springhill Resort Jimbaran

4.5 kautta 5.0 Jl. Jimbaran Hijau Kelod, Kuta Selatan, Jimbaran
Royal Tulip Springhill Resort Jimbaran on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 132 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Bali Paragon Resort Hotel

Bali Paragon Resort Hotel

4.0 kautta 5.0 Jl. Raya Kampus Unud, Jimbaran, Bali
Bali Paragon Resort Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 379 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
69 €
The Sintesa Jimbaran Bali

The Sintesa Jimbaran Bali

4.5 kautta 5.0 Jalan Kencana No.1, Jimbaran
The Sintesa Jimbaran Bali on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 206 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
534 €
Casa Bonita Villa by Premier Hospitality Asia

Casa Bonita Villa by Premier Hospitality Asia

4.5 kautta 5.0 Jalan Goa Gong, Gang Casa Bonita, Ungasan, Bali
Casa Bonita Villa by Premier Hospitality Asia sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
227 €
Lumbini Luxury Villas and Spa

Lumbini Luxury Villas and Spa

4.0 kautta 5.0 Jl. Uluwatu 38, Jimbaran, Bali
Lumbini Luxury Villas and Spa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

Majoitus kohteessa Bukit

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Bukit, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Bukit hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Bukit suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Bukit

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Bukit. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Bukit on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Bukit ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Bukit

Kohteessa Bukit riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Bukit parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Bukit.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.