Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Crandonin satama

Hae hinnat
Key Biscayne, Miami

Key Biscayne, Miami

101 Crandon Blvd, Key Biscayne, FL
Tämä huoneistohotelli on saanut mainiota palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crandon Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan, kuntokeskuksen ja ulkotenniskentän. Huoneisto tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Key Colony at Key Biscayne

Key Colony at Key Biscayne

3.5 kautta 5.0 101 Crandon Blvd, Key Biscayne, FL
Key Colony at Key Biscayne sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crandon Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 3 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Rantahotelli, Nykyaikainen Luksus-uima-allas, Tennis, Rentouttava, Lähellä Rantaa!

Rantahotelli, Nykyaikainen Luksus-uima-allas, Tennis, Rentouttava, Lähellä Rantaa!

101 Crandon Blvd, 379, Key Biscayne, FL
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crandon Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuntokeskuksen ja ulkotenniskentän. Huoneisto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
509 €
Key Biscayne Paras

Key Biscayne Paras

101 Crandon Blvd, Key Biscayne, FL
Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crandon Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Huoneisto tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Key Biscayne Condos by Royal

Key Biscayne Condos by Royal

101 Crandon Blvd., Key Biscayne, FL
Key Biscayne Condos by Royal sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crandon Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja pyykinpesutilat. Tässä huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Nauti Lomailee Key Biscayne

Nauti Lomailee Key Biscayne

141 Crandon Boulevard, Unit 142, Key Biscayne, FL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crandon Park (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus ja ulkotenniskenttä. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Silver Sands Beach Resort

Silver Sands Beach Resort

2.5 kautta 5.0 301 Ocean Drive, Key Biscayne, FL
Silver Sands Beach Resort on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Crandon Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Cozy and Beautiful Beach Apartment

Cozy and Beautiful Beach Apartment

325 Fernwood Rd, #3, Key Biscayne, FL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crandon Park (puisto). Huoneisto tarjoaa yksityisen uima-altaan ja pesukoneen.
Hae hinnat
Upea Beachy Chic Condo Vuokrattavana !!!!

Upea Beachy Chic Condo Vuokrattavana !!!!

325 Fernwood Rd, #6, Key Biscayne, FL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crandon Park (puisto). Huoneisto tarjoaa keittiön ja pation.
Hae hinnat
Key Biscayne Condo -allergen-ilmainen Majoitus

Key Biscayne Condo -allergen-ilmainen Majoitus

325 Fernwood Road, Key Biscayne, FL
Tämä huoneisto on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crandon Park (puisto). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja pation.
287 €
The Ritz-Carlton Key Biscayne, Miami

The Ritz-Carlton Key Biscayne, Miami

5.0 kautta 5.0 455 Grand Bay Dr, Key Biscayne, FL
The Ritz-Carlton Key Biscayne, Miami on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Crandon Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakylässä on 402 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa poreammeen ja parvekkeen.
Hae hinnat
Avaimet Aurinkoon, Hauskaa ja Rentoutumista

Avaimet Aurinkoon, Hauskaa ja Rentoutumista

300 Sunrise Dr., 1C, Key Biscayne, FL
Tämä huoneisto on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crandon Park (puisto). Huoneisto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Fisher Island Club and Resort

Fisher Island Club and Resort

4.5 kautta 5.0 One Fisher Island Drive, Miami Beach, FL
Fisher Island Club and Resort on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Miami Beach Marina. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 15 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
307 €
Upea Huoneisto Ritz Carltonissa

Upea Huoneisto Ritz Carltonissa

455 Grand Bay Dr, Key Biscayne, FL
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Crandon Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuntokeskuksen, porealtaan ja concierge-palvelut. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.
337 €
Ocean Front 5 Stars Apartment Ritz Carlton

Ocean Front 5 Stars Apartment Ritz Carlton

455 Grand Bay Dr, 1059, Key Biscayne, FL
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Crandon Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi kuntokeskuksen, porealtaan ja concierge-palvelut. Huoneisto tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.