Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Fethiye

65 €
Yacht Classic Hotel - Boutique Class

Yacht Classic Hotel - Boutique Class

1 Karagozler No:24, Fethiye, Muğla
Yacht Classic Hotel - Boutique Class on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fethiyen kalamarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä hotellissa on 40 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
58 €
Yacht Boheme Hotel-Boutique Class - Adults Only

Yacht Boheme Hotel-Boutique Class - Adults Only

1. Karegozler Fevzi Cakmak Cad. No. 14, Fethiye, Muğla
Yacht Boheme Hotel-Boutique Class - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fethiyen kalamarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä hotellissa on 30 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
356 €
Seaview Faralya Butik Hotel

Seaview Faralya Butik Hotel

Uzunyurt Mah. Kizilcakaya Mevkii No:90, Faralya, Fethiye, Muğla
Seaview Faralya Butik Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Perhoslaakso. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa hotellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
141 €
D-Resort Gocek - Special Class

D-Resort Gocek - Special Class

Cumhuriyet Mahallesi, Koyici Mevkii, Gocek, Fethiye, Muğla
D-Resort Gocek - Special Class on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Göcek Marina. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä hotellissa on 103 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Hillside Beach Club

Hillside Beach Club

5.0 kautta 5.0 Belen Mah. Belen Cad. No:132 Kayaköy, Fethiye, Muğla
Hillside Beach Club on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Silent Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 330 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Lissiya Hotel

Lissiya Hotel

4.0 kautta 5.0 Uzunyurt koyu Kabak mah 16, Faralya, Fethiye, Muğla
Lissiya Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kabakin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
80 €
Club Tuana Fethiye

Club Tuana Fethiye

5.0 kautta 5.0 Yaniklar Mah. Mezargedigi Sk. No. 61, Fethiye, Muğla
Club Tuana Fethiye on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Katranci. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakylässä on 502 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
91 €
Jiva Beach Resort - All Inclusive

Jiva Beach Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Calis Plaji 1104 Sokak No: 14, Fethiye, Muğla
Jiva Beach Resort - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calisin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 367 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
16 €
Akdeniz Beach Hotel

Akdeniz Beach Hotel

Belcegiz Mevkii Oludeniz Cad. No:5310, Oludeniz, Fethiye
Akdeniz Beach Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oludenizin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä hotellissa on 74 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
93 €
Zakros Hotel Lykia - Adults Only

Zakros Hotel Lykia - Adults Only

Uzunyurt Koyu Kizilcakaya Mevkii, Fethiye
Zakros Hotel Lykia - Adults Only on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Oludenizin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa hotellissa on 26 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
Hae hinnat
Tui Sensatori Resort Barut Fethiye - All Inclusive

Tui Sensatori Resort Barut Fethiye - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Kargi Köyü, Dutdibi Mevkii, Manolya Sok. No: 4/1, Fethiye, Muğla
Tui Sensatori Resort Barut Fethiye - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Katranci. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 6 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 418 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
365 €
The Residence at Tui Sensatori Barut Fethiye - All Inclusive - Adults Only

The Residence at Tui Sensatori Barut Fethiye - All Inclusive - Adults Only

5.0 kautta 5.0 Ciftlik Kargi Koyu, Dutdibi Mevkii 226 Sk. No:4/2, Fethiye, Muğla
The Residence at Tui Sensatori Barut Fethiye - All Inclusive - Adults Only sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Katranci. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 152 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
27 €
Nil Boutique Hotel

Nil Boutique Hotel

Calis Plaji Fethiye, Fethiye, Muğla
Nil Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calisin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä hotellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
128 €
Ece Boutique Hotel

Ece Boutique Hotel

Sovalye Adasi 1 Sokak, No: 55, Fethiye, Muğla
Ece Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calisin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2004 rakennetussa hotellissa on 11 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Jade Residence

Jade Residence

Belcekiz Mevkii 224 Sok No 3 Oludeniz, Fethiye, Muğla
Jade Residence on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oludenizin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Fethiye

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Fethiye

Näytä kaikki

Kohteen Fethiye hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Fethiye? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Calisin ranta, Oludenizin uimaranta ja Petaloúdesin puisto. Voit valita 2384 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Fethiye löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Fethiye, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Fethiye tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 138 lentokenttähotellia
 • 8 halpaa hotellia
 • 210 lapsiystävällistä hotellia
 • 19 luksushotellia
 • 43 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Fethiye

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Fethiye, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Fethiye niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Delta Hotel
 • Yacht Bohéme Hotel - Adults Only
 • Golden Life Resort Hotel & Spa

Nämä kohteen Fethiye majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Ünsal Hotel
 • Kerem Apart Hotel Gocek
 • Yacht Classic Hotel - Boutique Class

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä kohteen Fethiye hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • D-Resort Gocek - Special Class
 • Blueberry Boutique Hotel
 • Rixos Premium Göcek Adult Only

Kohteeseen Fethiye tutustuminen

Fethiye on tunnettu purjehduksesta, veneilystä ja merinäköaloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Fethiye ja sen lähellä kuuluu:

 • Calisin ranta
 • Oludenizin uimaranta
 • Petaloúdesin puisto
 • Göcek Marina
 • Fethiyen museo
 • Amyntasin kalliohaudat
 • Fethiye Kordon

Kun järjestät lomaa kohteeseen Fethiye, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Dalaman (DLM-Dalamanin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Fethiye?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Fethiye, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Fethiye, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas elokuu ja heinäkuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 19 °C ja öisin 5 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 211 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 32 °C päivisin ja 9 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 117 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 33 °C ja öisin 15 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 39 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 27 °C ja 6 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 215 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Fethiye on 581 cm.

Viimeksi varatut hotellit Fethiye

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.