Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.1. - 20.1.
Ensi viikonloppuna
25.1. - 27.1.

Aina edulliset hotellit – Gdansk

Puro Gdańsk Stare Miasto 40 €
Puro Gdańsk Stare Miasto

Puro Gdańsk Stare Miasto

ul. Stagiewna 26, Gdansk
   
  4,5
  /5 (103 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Vihreä portti, Ratusz Glownego Miasta (kaupungintalo) ja Gdansk Zuraw sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pyhän Marian kirkko ja Kultainen portti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Almond Business & SPA 44 €
  Hotel Almond Business & SPA

  Hotel Almond Business & SPA

  ul. Torunska 12, Gdansk
    
   4,5
   /5 (57 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Gdańskin kansallismuseo ja Ratusz Glownego Miasta (kaupungintalo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Gdansk Zuraw ja Vihreä portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   IBB Hotel Dlugi Targ 42 €
   IBB Hotel Dlugi Targ

   IBB Hotel Dlugi Targ

   Dlugi Targ 14-16, Gdansk
     
    4,6
    /5 (10 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Trakt Krolewski, Ratusz Glownego Miasta (kaupungintalo) ja Vihreä portti sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gdansk Zuraw ja Pyhän Marian kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Hotel, Gdansk 68 €
    Radisson Blu Hotel, Gdansk

    Radisson Blu Hotel, Gdansk

    ul. Dlugi Targ 19, Gdansk
      
     4,6
     /5 (39 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Trakt Krolewski, Artusan tuomioistuin ja Ratusz Glownego Miasta (kaupungintalo). Gdansk Zuraw ja Vihreä portti ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     Kartta

     Parhaat hotellit kohteen Gdansk eri alueilla

     Oliwa

     Matarnia

     Brzeźno

     Sopot Centrum -ostoskeskus

     Górny Sopot

     Jelitkowo

     Przymorze

     Vanhakaupunki

     Zaspa

     Wzgórze Świętego Maksymiliana

     Dolny Sopot

     Śródmieście

     Wrzeszcz

     Karlikowo

     Siedlce

     Aniołki

     Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Gdansk

     Jos matkakohteesi on Gdansk, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Gdansk hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

     Siirtyminen lentokentältä kohteen Gdansk hotellille nopeasti

     Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Gdansk hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Gdansk on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

     Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Gdansk hotellia

     Kohteesta Gdansk löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Gdansk hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Gdansk olisi varmasti ikimuistoinen.

     Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.