Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Gran Canaria

Cactus Host 32 €
Cactus Host

Cactus Host

Calle Doctor Miguel Rosas, Las Palmas de Gran Canaria
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cactus Host on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja kattoterassin. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  City Room Las Palmas Hae hinnat
  City Room Las Palmas

  City Room Las Palmas

  Calle Valencia, 62, Las Palmas de Gran Canaria
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   City Room Las Palmas on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mesa y López -ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

   Hostal Casa De Huéspedes San Fernando - Adults Only 42 €
   Hostal Casa De Huéspedes San Fernando - Adults Only

   Hostal Casa De Huéspedes San Fernando - Adults Only

   Calle La Palma 16, San Fernando de Maspalomas, San Bartolome de Tirajana
     
    1.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hostal Casa De Huéspedes San Fernando - Adults Only sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 1 tähden hostellissa on 56 huonetta.

    Stardust Hostel 23 €
    Stardust Hostel

    Stardust Hostel

    Calle Hernán Pérez de Grado 61,, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
      
     1.0 kautta 5.0 Tähteä

     Stardust Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calle Triana. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä 1 tähden hostellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     Bettmar EcoHostel Canarias Hae hinnat
     Bettmar EcoHostel Canarias

     Bettmar EcoHostel Canarias

     Calle Pedro Díaz, 20, Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas de Gran Canaria
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bettmar EcoHostel Canarias on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calle Triana. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 7 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

      Avocado Surf Hostel 40 €
      Avocado Surf Hostel

      Avocado Surf Hostel

      7 Calle el Salvador, Las Palmas de Gran Canaria
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Avocado Surf Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

       Tropical House Hostel 45 €
       Tropical House Hostel

       Tropical House Hostel

       Calle Buenos Aires, 22, Las Palmas de Gran Canaria
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tropical House Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Telmon puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

        CIW Hostel 38 €
        CIW Hostel

        CIW Hostel

        Centro Internacional de Windsurfing s/n, Pozo Izquierdo, Santa Lucia, Gran Canaria
          
         1.0 kautta 5.0 Tähteä

         CIW Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de la Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 1 tähden hostellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja mikroaaltouunin.

         Downtown House - Hostel Hae hinnat
         Downtown House - Hostel

         Downtown House - Hostel

         Calle Domingo J Navarro, 10, Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Downtown House - Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Telmon puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 3 kylpyhuonetta.

          Lua Lua Hostel Las Palmas - Only Adults Hae hinnat
          Lua Lua Hostel Las Palmas - Only Adults

          Lua Lua Hostel Las Palmas - Only Adults

          Calle Fernando Guanarteme, 27, Las Palmas de Gran Canaria
            
           1.5 kautta 5.0 Tähteä

           Lua Lua Hostel Las Palmas - Only Adults on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kattoterassi ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 1,5 tähden hostellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

           Agape Hostel 32 €
           Agape Hostel

           Agape Hostel

             
            1.0 kautta 5.0 Tähteä

            Agape Hostel sijaitsee lähellä kohdetta Cocodrilo Park -eläinpuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 1 tähden hostellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Manipa Hostel Eco-Friendly Hae hinnat
            Manipa Hostel Eco-Friendly

            Manipa Hostel Eco-Friendly

            Juan Valls y Roca, 4, Agaete, Gran Canaria
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Manipa Hostel Eco-Friendly on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Agaeten kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja kirjaston. Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

             Varaa Hostellit kohteessa Gran Canaria ebookersilta

             Kohteen Gran Canaria hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Gran Canaria

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Gran Canaria niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Gran Canaria. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Gran Canaria Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Gran Canaria Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Gran Canaria vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Gran Canaria parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Gran Canaria kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Gran Canaria saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Gran Canaria!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Gran Canaria

             Näytä kaikki 3 742 majoitusliikettä kohteessa Gran Canaria
             SENTIDO Gran Canaria Princess - Adults Only Hae hinnat
             SENTIDO Gran Canaria Princess - Adults Only

             SENTIDO Gran Canaria Princess - Adults Only

             Avenida Gran Canaria, 18, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Playas del Veril ja Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Maspalomasin dyynit ja Maspalomas Golf ovat myös 5 kilometrin päässä.

              Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only 72 €
              Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only

              Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only

              Avenida Alféreces Provisionales, 33, San Bartolome de Tirajana
                
               3.5 kautta 5.0 Tähteä

               Kasbah-ostoskeskus ja Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Maspalomas Golf ja Maspalomasin dyynit ovat myös 3 kilometrin päässä.

               AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only 89 €
               AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only

               AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only

               Avenida de Tirajana, 32, (entrada por C/ Timple), San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Maspalomasin kasvitieteellinen puutarha ja Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta huoneistohotellista. Maspalomas Golf ja Maspalomasin dyynit ovat myös 3 kilometrin päässä.

                Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel 136 €
                Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

                Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

                Calle Las Margaritas, s/n, San Agustin, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Paseo Costa Canaria, Las Burrasin ranta ja San Agustínin ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Maspalomasin dyynit ovat myös 5 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.