Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Gran Canaria

Cactus Host 30 €
Cactus Host

Cactus Host

Calle Doctor Miguel Rosas, Las Palmas de Gran Canaria
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cactus Host on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

  City Room Las Palmas Hae hinnat
  City Room Las Palmas

  City Room Las Palmas

  Calle Valencia, 62, Las Palmas de Gran Canaria
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   City Room Las Palmas on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mesa y López -ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

   Tropical House Hostel 30 €
   Tropical House Hostel

   Tropical House Hostel

   Calle Buenos Aires, 22, Las Palmas de Gran Canaria
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tropical House Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Telmon puisto. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 7 kylpyhuonetta.

    Bettmar EcoHostel Canarias Hae hinnat
    Bettmar EcoHostel Canarias

    Bettmar EcoHostel Canarias

    Calle Pedro Díaz, 20, Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas de Gran Canaria
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bettmar EcoHostel Canarias on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calle Triana. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 7 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     Pura Vida Las Palmas - Adults Only Hostel Hae hinnat
     Pura Vida Las Palmas - Adults Only Hostel

     Pura Vida Las Palmas - Adults Only Hostel

     Calle Simancas 54, Las Palmas de Gran Canaria, Canary Islands, Gran Canaria
       
      1.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pura Vida Las Palmas - Adults Only Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 1 tähden hostellissa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 4 kylpyhuonetta.

      Hostal Casa De Huéspedes San Fernando - Adults Only 42 €
      Hostal Casa De Huéspedes San Fernando - Adults Only

      Hostal Casa De Huéspedes San Fernando - Adults Only

      Calle La Palma 16, San Fernando de Maspalomas, San Bartolome de Tirajana
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hostal Casa De Huéspedes San Fernando - Adults Only sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 1 tähden hostellissa on 56 huonetta.

       Avocado Surf Hostel 31 €
       Avocado Surf Hostel

       Avocado Surf Hostel

       7 Calle el Salvador, Las Palmas de Gran Canaria
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Avocado Surf Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 4 kylpyhuonetta.

        CIW Hostel 36 €
        CIW Hostel

        CIW Hostel

        Centro Internacional de Windsurfing s/n, Pozo Izquierdo, Santa Lucia, Gran Canaria
          
         1.0 kautta 5.0 Tähteä

         CIW Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pozo Izquierdo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 1 tähden hostellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja mikroaaltouunin.

         Lua Lua Hostel Las Palmas - Only Adults Hae hinnat
         Lua Lua Hostel Las Palmas - Only Adults

         Lua Lua Hostel Las Palmas - Only Adults

         Calle Fernando Guanarteme, 27, Las Palmas de Gran Canaria
           
          1.5 kautta 5.0 Tähteä

          Lua Lua Hostel Las Palmas - Only Adults on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla kattoterassi. Tässä 1,5 tähden hostellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

          Reyna Express - Hostel Hae hinnat
          Reyna Express - Hostel

          Reyna Express - Hostel

          Calle Alfredo L Jones, 35, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
            
           1.0 kautta 5.0 Tähteä

           Reyna Express - Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hostellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

           Del Pino Hostel 28 €
           Del Pino Hostel

           Del Pino Hostel

           Caserio Vuelta La Palma 118, Teror, La Palma
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Del Pino Hostel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta San Juan Bautistan kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä 2 tähden hostellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

            The House 38 €
            The House

            The House

            31 Calle Juan de Quesada, Bque 5 6B, Las Palmas de Gran Canaria
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             The House on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calle Triana. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

             Varaa Hostellit kohteessa Gran Canaria ebookersilta

             Kohteen Gran Canaria hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Gran Canaria

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Gran Canaria niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Gran Canaria. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Gran Canaria Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Gran Canaria Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Gran Canaria vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Gran Canaria parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Gran Canaria kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Gran Canaria saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Gran Canaria!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Gran Canaria

             Näytä kaikki 2 978 majoitusliikettä kohteessa Gran Canaria
             HD Parque Cristóbal Gran Canaria 66 €
             HD Parque Cristóbal Gran Canaria

             HD Parque Cristóbal Gran Canaria

             Calle Holanda s/n, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Maspalomasin kasvitieteellinen puutarha, Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Maspalomas Golf sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Maspalomasin majakka ja Aqualand Maspalomas -vesipuisto ovat myös 5 kilometrin päässä.

              Riosol Hotel 60 €
              Riosol Hotel

              Riosol Hotel

              C/ Isla De Lobos Nº1, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Playa de Puerto Rico, Playa de Amadoresin ranta ja Angry Birds Activity Park -teemapuisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Anfin ranta ja Holiday World Maspalomas -huvipuisto ovat myös 25 kilometrin päässä.

               Lopesan Baobab Resort 258 €
               Lopesan Baobab Resort

               Lopesan Baobab Resort

               Mar Adriático, 1, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                La Charcan laguuni, Maspalomasin majakka ja Melonerasin ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Maspalomas Golf ovat myös 5 kilometrin päässä.

                Hotel Riu Palace Oasis 165 €
                Hotel Riu Palace Oasis

                Hotel Riu Palace Oasis

                Plaza de las Palmeras 2, Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 La Charcan laguuni ja Maspalomasin majakka ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Melonerasin ranta ja Maspalomas Golf ovat myös 2 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.