Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat Hostellit Hua Hin

29 €
Thalay Cha-am by THA

Thalay Cha-am by THA

2.0 kautta 5.0 275/8 Ruamjit Road, Cattareya Condotel, Floor 17, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Thalay Cha-am by THA on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kattoterassi. Tässä 2 tähden hostellissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
22 €
Jetty Huahin Hostel

Jetty Huahin Hostel

2.0 kautta 5.0 382 Nares Damri Road, Soi Hua Hin 55, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan
Jetty Huahin Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hua Hinin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 6 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupäät.
26 €
Rider Bedroom Hostel & Cafe

Rider Bedroom Hostel & Cafe

2.0 kautta 5.0 145/8,9 M. 1 Thanon Rat Bamrung, Khao Noi, Pranburi
Rider Bedroom Hostel & Cafe sijaitsee lähellä kohdetta Pran Burin vanhat markkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
51 €
Hua Hin Night Market Hostel

Hua Hin Night Market Hostel

2.0 kautta 5.0 70/4 Dechanuchit Alley, Hua Hin
Hua Hin Night Market Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hua Hinin rautatieasema. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 2 tähden hostellissa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
27 €
The Moon Hostel Hua Hin

The Moon Hostel Hua Hin

2.0 kautta 5.0 71/3 Clock Tower, Petchkasem Road, Prachaup Khiri Khan, Hua Hin
The Moon Hostel Hua Hin on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hua Hinin rautatieasema. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelu. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
60 €
Hua Hin Lubsabai Hostel

Hua Hin Lubsabai Hostel

2.0 kautta 5.0
Hua Hin Lubsabai Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hua Hinin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
24 €
Banmai Cha-am Hostel

Banmai Cha-am Hostel

2.0 kautta 5.0 234 / 4 T. Ruamjit . T. Cha am ., A. Cha am, Cha Am
Banmai Cha-am Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
21 €
Mad Panda Hostel

Mad Panda Hostel

2.0 kautta 5.0
Mad Panda Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hua Hinin rautatieasema. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 2 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
26 €
Baan Aom Boutique Pranburi

Baan Aom Boutique Pranburi

2.0 kautta 5.0 5/105 Ratbamrung Road, Khao Noi, Pranburi
Baan Aom Boutique Pranburi sijaitsee lähellä kohdetta Pran Burin vanhat markkinat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2 tähden hostellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
CBT Thung Samroiyod

CBT Thung Samroiyod

2.0 kautta 5.0 95 moo 3 Prachuap Khiri Khan, Sam Roi Yot
CBT Thung Samroiyod sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khao Sam Roi Yotin kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
MUST Room Hua Hin 51

MUST Room Hua Hin 51

2.0 kautta 5.0 29/6 T. Hua Hin, Hua Hin, Prachuabkirikhan
MUST Room Hua Hin 51 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta For Art's Saken taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, business center ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
32 €
Hosts Huahin - Hostel

Hosts Huahin - Hostel

2.0 kautta 5.0 49/2 Huahin Soi 101, Petchkasem Road, Hua Hin, Prachuab Khiri Khan
Hosts Huahin - Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khao Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hostellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Litera Hostel – Adults Only

Litera Hostel – Adults Only

1.5 kautta 5.0
Litera Hostel – Adults Only sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hua Hinin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelun. Tässä 1,5 tähden hostellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 8 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Rowhou8e Hostel Huahin

Rowhou8e Hostel Huahin

2.0 kautta 5.0 10/374 Rowhouse cafe, Huahin Soi 106, Hua Hin
Rowhou8e Hostel Huahin sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BlúPort Hua Hinin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

Varaa Hostellit kohteessa Hua Hin ebookersilta

Kohteen Hua Hin hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Hua Hin

Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Hua Hin niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Hua Hin. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Hua Hin Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

Kohteen Hua Hin Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Hua Hin vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Hua Hin parhaat Hostellit

Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Hua Hin kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Hua Hin saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Hua Hin!

Suosituimmat hotellit Hua Hin

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.