Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat Huvilat Hua Hin

108 €
Beach Villa for Rent

Beach Villa for Rent

3.0 kautta 5.0 Cha-am, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Tämä huvila on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
189 €
Platoo Pool Villa

Platoo Pool Villa

3.0 kautta 5.0 38/104 Soi Huahin 70, Hin Lek Fai, Huahin, Hua Hin
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Black Mountain Water Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Koo Fah Keang Talay Resort

Koo Fah Keang Talay Resort

3.0 kautta 5.0 Moo 2 Tambon Pak NAM Pranburi, Chang Wat, Pranburi, Prachuap Khiri Khan
Koo Fah Keang Talay Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pak Nam Pranin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelu. Tässä 3 tähden huvilassa on 3 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
LTN Club Pool Villa Hua Hin

LTN Club Pool Villa Hua Hin

3.0 kautta 5.0 1367/5, Soi Samplaya, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Black Mountain Water Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
@CHAIN Pool Villa

@CHAIN Pool Villa

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wat Bo Fai. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
159 €
Hani Pool Villa

Hani Pool Villa

3.0 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta For Art's Saken taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
116 €
Baan Khunnatham Pool Villa Hua Hin

Baan Khunnatham Pool Villa Hua Hin

3.5 kautta 5.0 100/718 Bofai Village, Hua Hin, Prachaup Khiri Khan
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wat Bo Fai. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
149 €
Chaum Haus Pool Villa

Chaum Haus Pool Villa

3.5 kautta 5.0 45/9 Krongtean Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Chaum Haus Pool Villa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 3 huvilaa 1 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
76 €
Golden Sea Hua Hin

Golden Sea Hua Hin

3.5 kautta 5.0
Golden Sea Hua Hin sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SeenSpacen ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 8 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
230 €
La Playa Beach Front Pool Villa Cha-am

La Playa Beach Front Pool Villa Cha-am

3.5 kautta 5.0 31/4 Moo 2 Tambon Cha-Am, Cha Am
La Playa Beach Front Pool Villa Cha-am sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sai Kaewin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
92 €
Cha-am Pool Villa

Cha-am Pool Villa

3.0 kautta 5.0 206 Moo 8, Kho Yai, Cha Am
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Cha Amin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Blue Sky Pool Villa

Blue Sky Pool Villa

3.0 kautta 5.0 39/130 Soi Hua Hin 102, Nong Kae, Prachuap Khiri Khan, Hua Hin
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta True Arena -kuntoilukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Mountain Field Pool Villa Cha-am

Mountain Field Pool Villa Cha-am

3.0 kautta 5.0 59/11-12 Botaluk, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Mountain Field Pool Villa Cha-am sijaitsee lähellä kohdetta Cha Amin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
230 €
Cza Cha-Am

Cza Cha-Am

3.5 kautta 5.0 53/5 Soi Klongtian 11, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
216 €
Moon Margo

Moon Margo

4.0 kautta 5.0 77769 Petchakasem Road, Oriental Beach Resort Cha am, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Cha Amin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Kohteen Hua Hin Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Hua Hin parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Hua Hin Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Hua Hin Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Hua Hin Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Hua Hin näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Hua Hin

Kohteen Hua Hin Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Hua Hin Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

Suosituimmat hotellit Hua Hin

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.