Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Khios

60 €
Erytha Hotel & Resort Chios

Erytha Hotel & Resort Chios

4.0 kautta 5.0 Karfas, Khios, Chios Island
Erytha Hotel & Resort Chios on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 108 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
64 €
Chios Chandris Hotel

Chios Chandris Hotel

4.0 kautta 5.0 2 Eugenias Chandris Street, Chios Town, Khios, Chios Island
Chios Chandris Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 148 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
65 €
Golden Sand Hotel

Golden Sand Hotel

4.0 kautta 5.0 Karfas, Khios, Chios Island
Golden Sand Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karfas Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 108 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Aegean Sea Rooms and Suites

Aegean Sea Rooms and Suites

2.0 kautta 5.0 NEOREION 33, Khios, CHIOS
Aegean Sea Rooms and Suites on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
62 €
Grecian Castle Hotel

Grecian Castle Hotel

4.0 kautta 5.0 Enoseos Avenue, Khios, Chios Island
Grecian Castle Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 55 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
52 €
Aegean Dream Hotel

Aegean Dream Hotel

4.0 kautta 5.0 Karfas, Khios, Chios Island
Aegean Dream Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 26 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja LCD-television.
71 €
Medieval Castle

Medieval Castle

3.0 kautta 5.0 Main Street, Mesta, Khios
Medieval Castle on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vrachonisida Kolympia. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
35 €
Argo Suites

Argo Suites

3.0 kautta 5.0 Giosonas, Khios, Chios Island
Argo Suites on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Giosonas Gorge. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
120 €
Chios City Inn

Chios City Inn

3.5 kautta 5.0 Mitropolitou Platonos & Kountouriotou 2, Chios Town, Khios
Chios City Inn on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntoklubin ja rantabaarin. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
50 €
Agora Residence

Agora Residence

3.5 kautta 5.0 Chios, Khios, Chios Island
Agora Residence sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
30 €
Hotel Agia Markella

Hotel Agia Markella

3.0 kautta 5.0 Vrontados, Khios, Chios Island
Hotel Agia Markella sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 21 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Sea View Resorts & Spa

Sea View Resorts & Spa

4.0 kautta 5.0 Karfas bay, Khios, Chios Island
Sea View Resorts & Spa on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Red Sun

Red Sun

2.5 kautta 5.0 Ag. Diomidi 25, Khios, Chios Island
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan (kauden mukaan). Loma-asunto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun pation.
Hae hinnat
Argentikon Luxury Suites

Argentikon Luxury Suites

5.0 kautta 5.0 Argenti Giazou 1, Kampos, Khios, Chios Island
Argentikon Luxury Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Ilioxenia

Ilioxenia

2.0 kautta 5.0 Agia Foteini, Khios, Chios Island
Ilioxenia on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Khios

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Khios

Näytä kaikki

Kohteen Khios hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Khios? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 62 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Khios löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Khios


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Khios, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Khios niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Sunrise Hotel
 • Grecian Castle Hotel
 • Ai Yannis Suites and Apartments Hotel

Nämä kohteen Khios hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Golden Sand Hotel
 • Erytha Hotel & Resort
 • Sea Breeze Hotel Apartments Chios

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Khios hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Argentikon Luxury Suites
 • Sea View Resorts & Spa

Kohteeseen Khios tutustuminen


Khios on tunnettu satamastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Khios ja sen lähellä kuuluu:

 • Koraes-kirjasto
 • Chiosin satama
 • Egean yliopisto
 • Sitrusmuseo
 • Chioksen arkeologinen museo
 • Chiosin merimuseo
 • Chioksen bysanttilaismuseo

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Khios, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Khios (JKH-Khioksen saari, maan sisäiset lennot). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Khios?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Khios, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Khios, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17°C ja öisin 5°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29°C päivisin ja 9°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 4 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 30°C ja öisin 15°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 1 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 25°C ja 6°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Khios on 23 cm.

Viimeksi varatut hotellit Khios

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.